prepoved kajenja tudi v Sloveniji?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
*purple* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 23. 1. 2006
MissRap napisal/-a:^^Ta tvoja ideja bi celo delovala,če bi vam stregli roboti.
Ampak kot je bilo že 100x povedano je ta zakon pomemben tudi zaradi zaščite delavcev.
LP
in 80 % delavcev po lokalih je itak kadilcev
mislm zakaj se še na drugih podorjih ne boriš tko kot tukej za druge?rajš priznaj da ti za druge dol visi in te briga samo to da ti ne boš vdihavala dima..ne rabiš hodt po ovinkih
- MissRap
- Komunikatorka
- Na forumu od: 3. 1. 2005
Ma lej,če si ti egoist ne podtikat tega meni.
Tebe te lahko boli za druge.
Tudi,če si natakar in kadiš,to ne pomeni,da bi rad se zastrupljal cel dan.Jaz poznam dosti ljudi k kadijo,ampak zakajeni prostori motijo vseh.
Mislim eno je če kadiš,drugo pa je da ves ostal cajt preživiš v zakajenem prostoru.
Glede drugih delavcev,ki so ogroženi na delu se pritoži na kakšno ministrstvo al kar koli al pa odpri novo temo.
LP
Tebe te lahko boli za druge.
Tudi,če si natakar in kadiš,to ne pomeni,da bi rad se zastrupljal cel dan.Jaz poznam dosti ljudi k kadijo,ampak zakajeni prostori motijo vseh.
Mislim eno je če kadiš,drugo pa je da ves ostal cajt preživiš v zakajenem prostoru.
Glede drugih delavcev,ki so ogroženi na delu se pritoži na kakšno ministrstvo al kar koli al pa odpri novo temo.
LP
-
*purple* - Cosmopsiho
LOL ja točno tqako, ko sm jst na netu nimam kej druzga za delat ja..dolgčas pasem ampak še vedno se pa ne obremenjujem s takimi zadevami kot se ti, glede na to da praktično se nimaš več za kej in da sama ti in vas ostalih dvejst ne bo nič spremenil če ne bo spremenila vlada..vlada pa bo, tko da sikirat se več treba ni
in ne jst nočem nobvenga očrnit...sam ti skos nas očrnjuješ..
-
*purple* - Cosmopsiho
LOL ja točno tqako, ko sm jst na netu nimam kej druzga za delat ja..dolgčas pasem ampak še vedno se pa ne obremenjujem s takimi zadevami kot se ti, glede na to da praktično se nimaš več za kej in da sama ti in vas ostalih dvejst ne bo nič spremenil če ne bo spremenila vlada..vlada pa bo, tko da sikirat se več treba ni
-
Shannon - Debatorica
- Na forumu od: 15. 11. 2006
*purple* napisal/-a:MissRap napisal/-a:^^Ta tvoja ideja bi celo delovala,če bi vam stregli roboti.
Ampak kot je bilo že 100x povedano je ta zakon pomemben tudi zaradi zaščite delavcev.
LP
in 80 % delavcev po lokalih je itak kadilcev
A unih 20 % nej pa jeb* ježa, al kaj?
Sj bote šli kadilci enostavno vn na čik, pa bomo vsi srečni. Mi ne bomo smrdeli po dreku, vi pa boste dobilli svojo dozo nikotina, katrana in druge svinjarije. Happy end
-
J.Lo - Kofetarica
- Na forumu od: 7. 12. 2004
Komaj čakam jeseni, da se to uresniči. Osebno nimam nič proti temu, da se kadi, ampak je pa večina kadilcev neuvidevnih. Še posebej tistih pijanih ob petkih in sobotah zvečer, ko jih boli ***** za vse ostale, in potem mahajo s temi cigaretami okrog da samo gledaš, da ti nena kdo polovico obraza zažge Da o dimu ne govorim... Leč rajši ko grem kam ven ne nosim, ker je 85% možnosti, da jih zgubim, ker me dim tako moti, da me oči pečejo.
V Italiji ta zakon prakticirajo, pa moram povedat da se lakše diše Pač, ko ti zapaše čik, greš pred vhod, ga skadiš in nazaj. Pa se noben ne krega zaradi tega.
Drugo pa ne razumem, kak lahko kadilci sploh rečejo kaj, ob takih kampanjah o škodljivosti kajenja. Če sami kadijo, ni treba še okolice zraven zastrupljat, ker jih noben za to ne prosi.
V Italiji ta zakon prakticirajo, pa moram povedat da se lakše diše Pač, ko ti zapaše čik, greš pred vhod, ga skadiš in nazaj. Pa se noben ne krega zaradi tega.
Drugo pa ne razumem, kak lahko kadilci sploh rečejo kaj, ob takih kampanjah o škodljivosti kajenja. Če sami kadijo, ni treba še okolice zraven zastrupljat, ker jih noben za to ne prosi.
Lahko imam vse.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov