prepoved kajenja tudi v Sloveniji?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
ženska - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 4. 10. 2005
- Kraj: Prelepa Gorenjska
Čim prej naj začne veljati.
Enkrat sem nekje videla neko karikaturo, na kateri je bil bazen in v njem prostor za lulanje. Isto je s kajenjem - zakaj bi se morali vsi zastrupljati, če želimo iti na pijačo? Pa zaposleni ... ure in ure preživijo v zakajenih zaprtih prostorih.
Enkrat sem nekje videla neko karikaturo, na kateri je bil bazen in v njem prostor za lulanje. Isto je s kajenjem - zakaj bi se morali vsi zastrupljati, če želimo iti na pijačo? Pa zaposleni ... ure in ure preživijo v zakajenih zaprtih prostorih.
-
mary-kate and ashley bigg - Kofetarica
- Na forumu od: 13. 5. 2006
lahko pa tut kadilci nehate kadit.
sam kaj k bo pol poleg lokalov še marlboro propadu
-
no angel - Cosmofrik
- Na forumu od: 2. 11. 2004
- Kraj: vzhodno od LJ
ženska napisal/-a:Čim prej naj začne veljati.
Se strinjam ... Kdaj pa bi naj začel veljat drugač? Sicer pa, ko eni pravijo da zdej pa ne bojo več v gostilne hodli ... se grem stavit da bojo čist isto polne kot do zdej.
little dandelion
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
let your heart keep time
now the clouds are gone
-
jemina - Cosmopsiho
- Na forumu od: 14. 6. 2006
mary-kate and ashley bigg napisal/-a:lahko pa tut kadilci nehate kadit.
Ja seveda. Predvsem se bo to zgodilo ja. Kdor bo hotu kadit bo kadil ne glede na zakon.
Dame mas quiero mas
De esa bendita forma en que me miras
Solo tu, solo yo
Caricias que me roben la razon
De esa bendita forma en que me miras
Solo tu, solo yo
Caricias que me roben la razon
-
kepka - Cosmofrik
- Na forumu od: 24. 10. 2004
Lokale za kadilce in lokale za nekadilce in v prvih dobro prezracevanje.
V lokal za nekadilce prepovedan vstop s cigareti, v lokal za kadilce prepovedan vstop brez cigareta. Pa bo stvar urejena.
Ne, ni isto s kajenjem. V bazen ljudje lulajo, cetudi je 3m stran stranisce in je prepovedano. Kako pa lahko to kontroliras?
V lokal za nekadilce prepovedan vstop s cigareti, v lokal za kadilce prepovedan vstop brez cigareta. Pa bo stvar urejena.
ženska napisal/-a:Enkrat sem nekje videla neko karikaturo, na kateri je bil bazen in v njem prostor za lulanje. Isto je s kajenjem - zakaj bi se morali vsi zastrupljati, če želimo iti na pijačo
Ne, ni isto s kajenjem. V bazen ljudje lulajo, cetudi je 3m stran stranisce in je prepovedano. Kako pa lahko to kontroliras?
Zadnjič spremenil kepka, dne 03. Jun. 2007 16:39, skupaj popravljeno 1 krat.
Reality is that which, when you stop believing in it, doesn't go away.
- wantyka
- Komunikatorka
- Na forumu od: 28. 1. 2007
ja jaz vem da ne bom šla več v lokal zjutraj na kavo, ker jo lahko doma spijem in čik skadim zunaj
lih tak ne bo več frke it zvečer na pijačo nekam notr sedet....lokali pr men kjer ne bo terase da boš lahko kadil , odpadejo
po eni strani se ful strinjam s tem zakonom, sm bolj k razmišljam... zakaj ne bi dal več energije v to, da bi bolj strogo ločil prostore za kadilce in nekadilce? in bi blo to...brez kake hude diskriminacije kadilcev
(ja enkrat sm sem napisala drugačno mnenje, ki ga spreminjam)
lih tak ne bo več frke it zvečer na pijačo nekam notr sedet....lokali pr men kjer ne bo terase da boš lahko kadil , odpadejo
po eni strani se ful strinjam s tem zakonom, sm bolj k razmišljam... zakaj ne bi dal več energije v to, da bi bolj strogo ločil prostore za kadilce in nekadilce? in bi blo to...brez kake hude diskriminacije kadilcev
(ja enkrat sm sem napisala drugačno mnenje, ki ga spreminjam)
-
no angel - Cosmofrik
- Na forumu od: 2. 11. 2004
- Kraj: vzhodno od LJ
wantyka napisal/-a:zakaj ne bi dal več energije v to, da bi bolj strogo ločil prostore za kadilce in nekadilce? in bi blo to...brez kake hude diskriminacije kadilcev
Ma daj, kakšna diskriminacija kadilcev ... a do zdej je blo pa vse lepo in prav ko ste lahko kadili vsepovsod (skor no) ne glede na to da ste s tem ogrožali druge ki ne kadijo (kadimo)? Sej kadilci se itak zdej vsi počutijo ogrožene in diskriminirane in ne vem kaj vse, mislim ... Js bi še zuni prepovedala kajenje ko mi gre prav na živce ko npr. čakam na vlak al pa na avtobus in tam 1 meter stran od mene kdo čik pržge da se mi vse kadi v faco in morm pol js stran it. Ko bi bli kadilci vsaj mal uvidevni bi blo vse ql, tak pa ... Ta zakon je edina pravilna stvar ki bi se je lahk spomnli že zdavni prej.
little dandelion
let your heart keep time
now the clouds are gone
let your heart keep time
now the clouds are gone
-
*purple* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 23. 1. 2006
lej če se tebi zdi da si ti diskriminirana bila do zdej ko si mogla dim ovohavat, se nam zdi diskriminacija, ker ne bomo mogli več v lokalih čika pržgat kot do zdaj skos...sori, ampak je diskriminacija..zdej pa sam odvisno kako si vsak to žene h srcu.
avtobusne postaje?Lubica draga, se premakneš meter stran pa e ti ne bo kadilo v fris..sori, ampak to je vse zunej..in tko kot lahko ti prdneš zunej in meni smrdiš, loh tud jst tebi..in ne ne boš dobila raka od tisga skor nč dima.
mislm zdej pa že res pretiravate no...
kr skos neki trobezljate, se razburjate, medtem ko ne slišim več kadilcev da bi se kej pritoževali nad tem zakonom..pač noumo šli v lokale, noumo kadil..karkoli bo, jebat ga...mi se boo očitno lohk čist normalno sprijaznl, sam nevem pa zakaj nekateri nekadilci še tok vztrajno težite...še mal potrpet, pa boste mel v lokalih čist zrak...do takrat pa se lahko mal zadržite ker bo do takrat čist isto kot je blo do zdej
in kadilec ne more predvidit v katero smer piha veter in v katero smer se bo dim kadil.jst ponavadi če me kej moti se umaknem....in mi ni nč težko...kaj pa naj porečem recimo na to da ko hodim po čopovi da se umikam samo jaz in nihče drug?se bom zaletavala v folk ker bi se mogl tud oni umikat al kaj?jah ne, umaknila se bom...tko se lahko tud ti umaknešče te stvar moti.
avtobusne postaje?Lubica draga, se premakneš meter stran pa e ti ne bo kadilo v fris..sori, ampak to je vse zunej..in tko kot lahko ti prdneš zunej in meni smrdiš, loh tud jst tebi..in ne ne boš dobila raka od tisga skor nč dima.
mislm zdej pa že res pretiravate no...
kr skos neki trobezljate, se razburjate, medtem ko ne slišim več kadilcev da bi se kej pritoževali nad tem zakonom..pač noumo šli v lokale, noumo kadil..karkoli bo, jebat ga...mi se boo očitno lohk čist normalno sprijaznl, sam nevem pa zakaj nekateri nekadilci še tok vztrajno težite...še mal potrpet, pa boste mel v lokalih čist zrak...do takrat pa se lahko mal zadržite ker bo do takrat čist isto kot je blo do zdej
in kadilec ne more predvidit v katero smer piha veter in v katero smer se bo dim kadil.jst ponavadi če me kej moti se umaknem....in mi ni nč težko...kaj pa naj porečem recimo na to da ko hodim po čopovi da se umikam samo jaz in nihče drug?se bom zaletavala v folk ker bi se mogl tud oni umikat al kaj?jah ne, umaknila se bom...tko se lahko tud ti umaknešče te stvar moti.
-
kepka - Cosmofrik
- Na forumu od: 24. 10. 2004
no angel, sej pravim: V lokal za nekadilce prepovedan vstop s cigareti, v lokal za kadilce prepovedan vstop brez cigareta. Pa bo stvar urejena in nihce diskriminiran in nihce proti svoji volji ogrozen.
Reality is that which, when you stop believing in it, doesn't go away.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov