prepoved kajenja tudi v Sloveniji?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
jemina - Cosmopsiho
- Na forumu od: 14. 6. 2006
Presedanje je mišljeno za isto mizo. sicer pa sem jz tud že to opazila. Bolj kot človek nerga bolj se mu v glavo kadi, presedanje ne pomaga nič. Zanimivo
Dame mas quiero mas
De esa bendita forma en que me miras
Solo tu, solo yo
Caricias que me roben la razon
Solo tu, solo yo
-
*LittleBug* - Komunikatorka
- Na forumu od: 3. 6. 2006
- Kraj: Ljubljana
jemina napisal/-a:Presedanje je mišljeno za isto mizo. sicer pa sem jz tud že to opazila. Bolj kot človek nerga bolj se mu v glavo kadi, presedanje ne pomaga nič. Zanimivo
Najbolš,da ventilator sabo noste in preusmerjate dim
-
jemina - Cosmopsiho
- Na forumu od: 14. 6. 2006
Jah bomo pa zunej kadili. Jz se sploh ne sekiram več. al bomo pa odzunej, sploh zj poleti. In res ne vem s kom bojo nekadilci šli na kavo, ker so vsi ki kadijo rekli, da zdele vsaj 2 meseca ne bojo nikamor hodili. no ja, boste pa sami, samo, da boste srečni, ker se vam ne kadi v glavo
Dame mas quiero mas
Solo tu, solo yo
Solo tu, solo yo
-
g00fy_qa - Cosmofrik
- Na forumu od: 22. 8. 2006
jemina napisal/-a:In res ne vem s kom bojo nekadilci šli na kavo, ker so vsi ki kadijo rekli, da zdele vsaj 2 meseca ne bojo nikamor hodili. no ja, boste pa sami, samo, da boste srečni, ker se vam ne kadi v glavo
Hehehe. Še dobro, da poznaš vse kadilce. Po tej logiki bodo kadilci veliko bolj nesrečni od nekadilcev, doma se bodo smilili sami sebi v oblaku dima.
No v glavnem, to da kadilci več nikamor ne bodo šli, pač ni res.
As the shadow follows the body,
As we think, so we become.
As we think, so we become.
-
laram - Kofetarica
- Na forumu od: 29. 9. 2004
Ja, se 100% strinjam z g00fy_ko. Ker sem prepričana in vem, da bodo kadilci še naprej zahajali ven ... V nasprotnem primeru boste le na slabšem, če se boste (kot je zgoraj napisano) doma smilili sami sebi ... Sicer pa pri tej debati verjetno nikoli nebi prišli do dna, ker vsak zagovarja svoje ... in po eni strani je tudi prav tako.
Meni bo pač bolj všeč, ko bo "čist" zrak.
Meni bo pač bolj všeč, ko bo "čist" zrak.
-
*purple* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 23. 1. 2006
noben se ne bo doma smilu sam sebi..seveda da bomo šli, valda nom skos doma...Ampak za razliko od nekadilske družbe, bom večer/dan večinoma presedela zunej kot pa noter...Itak bodo gostinci nastavl une peke za pozimi in potem ni panike zunej sedet, no razen če ni minus deset al pa več..Če bodo take zime, kot letošnja, bom celo zimo sedela zunej na svežem zraku
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
Ja seveda ne. Se bomo pa pri komu doma(pardon, zunaj na vrtu/terasi) zbrali in veseli kofetkali in kadili.g00fy_qa napisal/-a:Po tej logiki bodo kadilci veliko bolj nesrečni od nekadilcev, doma se bodo smilili sami sebi v oblaku dima.jemina napisal/-a:In res ne vem s kom bojo nekadilci šli na kavo, ker so vsi ki kadijo rekli, da zdele vsaj 2 meseca ne bojo nikamor hodili. no ja, boste pa sami, samo, da boste srečni, ker se vam ne kadi v glavo
-
mary-kate and ashley bigg - Kofetarica
- Na forumu od: 13. 5. 2006
purple_rain napisal/-a:Ja seveda ne. Se bomo pa pri komu doma(pardon, zunaj na vrtu/terasi) zbrali in veseli kofetkali in kadili.g00fy_qa napisal/-a:Po tej logiki bodo kadilci veliko bolj nesrečni od nekadilcev, doma se bodo smilili sami sebi v oblaku dima.jemina napisal/-a:In res ne vem s kom bojo nekadilci šli na kavo, ker so vsi ki kadijo rekli, da zdele vsaj 2 meseca ne bojo nikamor hodili. no ja, boste pa sami, samo, da boste srečni, ker se vam ne kadi v glavo
jah sej, a ni to fajn:) privat meetingi so nekaj najboljšga. če bo ta zakon vzpodbudil takšno kofetkanje, pol je pa sploh dobr. pa še v lokalih bo manj gneče. pa bo volk sit in koza cela.
-
rdeče vrtnice - Kofetarica
- Na forumu od: 18. 5. 2007
jaz sem proti kajenju v vsakem zaprtem prostoru in tudi da bodo prepovedali kajenje je zelo uredu. drugače bodo pa kadilci še vedno kadili pa ni važno kaj bo. če se bodo hotili tega znebiti boso morali imeti kazni.
čaw
čaw
-
smotkA - Kofetarica
- Na forumu od: 30. 8. 2004
Jochie napisal/-a:jemina napisal/-a:Presedanje je mišljeno za isto mizo. sicer pa sem jz tud že to opazila. Bolj kot človek nerga bolj se mu v glavo kadi, presedanje ne pomaga nič. Zanimivo
je res, kajne???
To pa definitivno je res, ni važno, kolkrat se ta oseba presede, dim se vedno kadi v glavo!
E una vita sola non pu bastare,
per dimenticare una storia che vale,
dei tuoi occhi che mi stanno guardare, non dimenticare ...
per dimenticare una storia che vale,
dei tuoi occhi che mi stanno guardare, non dimenticare ...
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov