prepoved kajenja tudi v Sloveniji?

Vse o politiki od svetovne do domače

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Ali ste za prepoved kajenja?

da
239
69%
ne
107
31%
Skupaj glasov : 346

Uporabniški avatar
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 23. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *purple* » 25. Apr. 2007 9:33

ne rabiš razumet :wink:
moje je lahko kratko, tvoje pa še krajše...ne veš Angel, jst nebi tko trdila na tvojem mestu kolk kratko bo čigavo življenje...Veš kako je, ponavad tisto kar privoščiš drugemu, najde tebe...
midve se pa itak nikol ne bova razumele :)
Uporabniški avatar
Angel girl
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 5. 12. 2006
Kraj: Izbrisana land

Neprebrana objavaNapisal/-a Angel girl » 25. Apr. 2007 9:39

Tud slučajno ne privoščim nikomur slabo in nikoli nisem! In ne govor tega. Jst sam predvidevam mal, sicer je res lahko kdorkoli prej umre jasna zadeva, samo če lahko delam nekaj zase, za moje telo, za moje zdravje bom to delala. Ne bom si rekla ja boli me k***c če bom debela, bolana, če bom zakajena, jedla junk food itd. Se mam preveč rada, da mal bolj skrbim zase. Ob predpostavki da dva osebka živita enako časa, medtem ko en dela kar sem gor napisala en pa pazi na vse te stvari, je zihr da drugi živi veliko bolj kvalitetno. Tega nihče ne more zanikat. In k temu jst strmim, ti pa k ne vem čim...
Uporabniški avatar
Latte
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 29. 11. 2005
Kraj: New York

Neprebrana objavaNapisal/-a Latte » 25. Apr. 2007 9:44

Bog požegni use svetnike :roll: Purple dej se mal umir s takimi izjavami, kot jih imaš v zadnjem postu, ker vsi vemo na kaj ciljaš, sploh sta pa obe zašli iz teme, dejta obe mal konje ustavt in gremo normalno razpravljat o teh čikih naprej.

Jst se čist strinjam s tem zakonom in komi čakam, da se bo nehal kadit v lokalih, aleluja to that! :flehan:
How blind can you get and still have eyes?
Uporabniški avatar
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a *purple* » 25. Apr. 2007 9:49

jst ne ciljam nikamor, samo na živce mi gre da me že neki časaobsoja da bom mela kratko življenje, medtem ko tega pač ne moreš predvidit...
ja angel ti sam predvidevaš mal...Jst se pa nebi spuščala v predvidevanje o življenju nekoga drugega in kot zdravstvena delavka bi mogla to spoštovat...a boš pacienta tud kar obsodila ko bo mal pokašljal v bolnici, ja gospod še eno leto živlejnja vam dam ker itak nezdravo živite ker kadite...nevem no...
sicer pa kot sm že rekla, najino mnenje se nikol ne bo ujela, razen pri Murkotu :D
Latkus, še čist mejčkn počakej, pa bo :)
jst tud kumi čakam...da kej pršparam :D
Uporabniški avatar
Angel girl
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 5. 12. 2006
Kraj: Izbrisana land

Neprebrana objavaNapisal/-a Angel girl » 25. Apr. 2007 9:54

Tud slučajno ne obsojam tvojega življenja? Pa kaj ti pišeš haloo?
Lej kar jst delam se reče zdravstveno vzgojno delo oz preventiva in to nobeno napadanje, samo svarim in govorim kaj je možno da vas čaka vse. Mislim kaj ima to veze z nekimi pacienti v bolnišnici? Pa kaj je s tabo a mislš da sm jst k ena zlobna vešča k okol hodim pa morim vsem ljudem al kaj? Dokler ne boš vidla kako jaz delam, kakšen način imam, s kom delam in kaj točno se mi ne oglaši, sploh pa ne govor kaj lahko zdravstveni delavec dela in kaj ne, ker je več ali manj neumestno.
Uporabniški avatar
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a *purple* » 25. Apr. 2007 9:57

vatever :roll: brezveze tole nadaljevat... :)
Uporabniški avatar
laram
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 29. 9. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a laram » 28. Apr. 2007 22:24

Tudi jaz navijam za to, da se ta uvedba zakona zgodi čimprej. :)
Uporabniški avatar
choco.cat
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 14. 9. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a choco.cat » 29. Apr. 2007 10:41

laram napisal/-a:Tudi jaz navijam za to, da se ta uvedba zakona zgodi čimprej. :)
Jaztudijaztudijaztudi! :D
I laugh at gilded butterflies.
Uporabniški avatar
g00fy_qa
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 22. 8. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a g00fy_qa » 29. Apr. 2007 16:46

Zadnje čase mi gre vedno bolj na živce obnašanje nekaterih kadilcev, ko ti brezbrižno puhajo smrdljiv dim naravnost v obraz. Pa niti potrudijo se ne, da bi čik kam drugam obrnili. Jaoo, ma nekateri se res ne zavedajo kako dim smrdi.

Drgač pa ja, tudi jaz komajkomaj čakam ta zakon. Haha, to bo luštno. :D
As the shadow follows the body,
As we think, so we become.
Uporabniški avatar
jemina
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 14. 6. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a jemina » 29. Apr. 2007 22:47

Jz vedno pazim, da ne piham v obraz, ker to ni nikomur prijetno
Dame mas quiero mas
De esa bendita forma en que me miras
Solo tu, solo yo
Caricias que me roben la razon
Uporabniški avatar
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 17. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Jochie » 29. Apr. 2007 23:04

g00fy_qa napisal/-a:Zadnje čase mi gre vedno bolj na živce obnašanje nekaterih kadilcev, ko ti brezbrižno puhajo smrdljiv dim naravnost v obraz. Pa niti potrudijo se ne, da bi čik kam drugam obrnili. Jaoo, ma nekateri se res ne zavedajo kako dim smrdi.

jaz sem pa nekaj ugotovil: v družbi....vedno se bo kadil dim v tistega, ki je najbolj proti kajenju in najbolj nerga... smo se tudi presedli in se je smer dima obrnila, seveda v nergača! :D

torej ne nergajte in dim se ne bo vil proti vam! :P
Uporabniški avatar
no angel
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 2. 11. 2004
Kraj: vzhodno od LJ

Neprebrana objavaNapisal/-a no angel » 29. Apr. 2007 23:48

Jochie napisal/-a:jaz sem pa nekaj ugotovil: v družbi....vedno se bo kadil dim v tistega, ki je najbolj proti kajenju in najbolj nerga... smo se tudi presedli in se je smer dima obrnila, seveda v nergača! :D

ta je pa dobra :rofl: :rofl: :rofl:
little dandelion
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
Uporabniški avatar
metuljčica*
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 23. 1. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a metuljčica* » 30. Apr. 2007 7:58

Jochie napisal/-a:
g00fy_qa napisal/-a:Zadnje čase mi gre vedno bolj na živce obnašanje nekaterih kadilcev, ko ti brezbrižno puhajo smrdljiv dim naravnost v obraz. Pa niti potrudijo se ne, da bi čik kam drugam obrnili. Jaoo, ma nekateri se res ne zavedajo kako dim smrdi.

jaz sem pa nekaj ugotovil: v družbi....vedno se bo kadil dim v tistega, ki je najbolj proti kajenju in najbolj nerga... smo se tudi presedli in se je smer dima obrnila, seveda v nergača! :D

Je to kakšen od Murphyjevih zakonov? :gruebel:
Uporabniški avatar
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 17. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Jochie » 30. Apr. 2007 7:59

metuljčica* napisal/-a:
Jochie napisal/-a:

Je to kakšen od Murphyjevih zakonov? :gruebel:

po mojem mnenju prav gotovo! :D :D :D
Uporabniški avatar
g00fy_qa
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 22. 8. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a g00fy_qa » 30. Apr. 2007 11:01

^^ Haha. :D Bom poskusila to teorijo enkrat. Torej če se presedem k drugi mizi, se bo dim obrnil in pospešil naravnost za mano? :D
As the shadow follows the body,
As we think, so we become.

Vrni se na Politika

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov