prepoved kajenja tudi v Sloveniji?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
metron - Kofetarica
- Na forumu od: 5. 12. 2004
- Kraj: LjUbLjAnA
*purple bitch* napisal/-a:lokali bojo začel propadat, vedno več bo brezposelnih...to bo naredu zakon pa čist nč druzga.Bedarija da odločajo o nečem takem, naj raj poskrbijo za brezdomce pa kšn stadion zgradijo, pa kšn delovni mest več prispevajo pa višje plače.In
Sam si pa kokla , na onkološkem nimajo za klime pa na pediatrični za avtoklave, ti bi pa štadione gradila. Itak da rabmo kle eno Marakano.
Upam da bo zakon šel skoz in bo sprejet, zakaj bi mogle moje cunje smrdet, men je to isti k.... če grem na eno javno mesto pa pljuvam folk po oblekah
Tko nekak...
-
*purple* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 23. 1. 2006
metron napisal/-a:*purple bitch* napisal/-a:lokali bojo začel propadat, vedno več bo brezposelnih...to bo naredu zakon pa čist nč druzga.Bedarija da odločajo o nečem takem, naj raj poskrbijo za brezdomce pa kšn stadion zgradijo, pa kšn delovni mest več prispevajo pa višje plače.In
Sam si pa kokla , na onkološkem nimajo za klime pa na pediatrični za avtoklave, ti bi pa štadione gradila. Itak da rabmo kle eno Marakano.
Upam da bo zakon šel skoz in bo sprejet, zakaj bi mogle moje cunje smrdet, men je to isti k.... če grem na eno javno mesto pa pljuvam folk po oblekah
ojoj si z levo nogo ustou....jest sem sam primere dala, kaj bi blo bolš narest....in tle vse take stvari pomembne, ki jih rabmo spadajo zravn, med njimi tudi [/b]stadion ja!!
-
*purple* - Cosmopsiho
kar se tiče pa zakona....boš lahko ti šou vn pa ti cunje ne bojo smrdele, ampak nevem kok doug boš uzuni (zvečer) ker nikjer nebo nobenga več.Folk ne bo hodu več nikamor in bo doma lepo pivčkov pa kadiu ker seveda uzuni ne bo mogu!!!zakon gre proti nam kadilcem, ampak verjem da tud proti nekadilcem...diskači, klubi, lokali se bojo zaperal ker ne bo ljudi, k noben k kadi ne bo pil kofeta brez čika-to je definitivno res,.Tko da sej boš vidu ko boš šou (in to še vsi drugi ki ste tok za) u tramontano al pa emonsko in bo šest ljudi notr.Če se vam pa žura v praznih lokalih....vam e pa pol hudo v življenju...
-
*purple* - Cosmopsiho
bedarija...Sej vemo da je povsod vedno vse zakajeno, sam mogoče se pa da ta problem drgač rešt, s kšnimi mal bolšimi prezračevalnimi napravami in ventilatorji.Če sprejmejo tak zakon, bodo lahko lokale samo še zaprli, ker bojo lastniki lokalov imeli večalimanj samo izgubo, ker ne bo folka.a nismo demokratična država???učasih smo lepo živeli brez kakršnihkoli takih butastih zakonov-pa ni blo nobenih problemov.zdej pa k so te janše na oblasti pa podobni bumbarji se pa vsak dan zmišlujejo nove bedarije.Naj rajš poskrbijo za gradnjo pediatrične klinike, stadiona, večje plače....Kej kar bi bilo dobro za ljudi in njihovo življenje, ne pa d neki z enimi čiki morijo in sprožajo zakone, da se v lokalih, ki so zasebna in ne državna last ne bo smelo kaditi.Kako lahko sploh men kdo reče kaj se bo počelo v mojem lokalu...Ne razumem te države, nikol jo nism in nikol jo nebom!!!!
- opium
- Kofetarica
- Na forumu od: 19. 10. 2004
- Kraj: neutral zone
*purple bitch* napisal/-a:kar se tiče pa zakona....boš lahko ti šou vn pa ti cunje ne bojo smrdele, ampak nevem kok doug boš uzuni (zvečer) ker nikjer nebo nobenga več.Folk ne bo hodu več nikamor in bo doma lepo pivčkov pa kadiu ker seveda uzuni ne bo mogu!!!zakon gre proti nam kadilcem, ampak verjem da tud proti nekadilcem...diskači, klubi, lokali se bojo zaperal ker ne bo ljudi, k noben k kadi ne bo pil kofeta brez čika-to je definitivno res,.Tko da sej boš vidu ko boš šou (in to še vsi drugi ki ste tok za) u tramontano al pa emonsko in bo šest ljudi notr.Če se vam pa žura v praznih lokalih....vam e pa pol hudo v življenju...
dej na sanji, v sloveniji kadi pod 25% odraslih, delež med mladimi je podoben... a ti mislš, da sam folk k kadi, hodi ven? in a misliš, da se po lokalih pije samo kava, kjer je po tvojem obvezen še čikc?
mogoče se bo na začetku mal poznal na obisku, pa še to se bo pol popravl, se boste že navadl
-
metron - Kofetarica
*purple bitch* napisal/-a:
ojoj si z levo nogo ustou....jest sem sam primere dala, kaj bi blo bolš narest....in tle vse take stvari pomembne, ki jih rabmo spadajo zravn, med njimi tudi stadion. ja!!
Pravzaprav je moja postelja ob levi steni, tako da vedno z desno, zato sem vedno dobre volje (čeprav na forumu to težko pride do izraza) . My point: En glup stadion ne gre v isti stavek kot pediatrična.
Ammmmm, lokali ne bodo nič propadl, kavica, alkohol, muzika, to bo še vedno šlo. Mularija itak zmeri manj kadi, zdaj majo poppers, mal bogatejši kokain ... v fun-u na Kanzyaniju so bli vsi beli po majcah sam smeju sm se... tko da verjem da ne bo nič propadl.
ps: v tramontani je prot drugim lokalom razmeroma malo kadilcev ... pa tut verjem da ne bo nič propadl, dokler bo mela ljubljana 1-2 lokala z narodnjaki .
Tko nekak...
-
metron - Kofetarica
Tu ne gre za to, da smo ovce, samo enostavno je 70% proti temu, da mu cunje smrdijo po tistem k gre žurat. Boli me, kaj dela, nobenmu nočem vzeti svobode, sam javna mesta so za vse ... al zato, ker pijem kavico brez čika bi se mogu, ne vem, spelat v knjižnico al kaj.
Pa še drug aspekt, jz kle vidm drgačn fidbek. Jz mislim da bo folk iz samega nasprotovanja še bolj kadil ... vsaj jz sm tak, da če mi neki omejijo, bom najdu milijon načinov, da bom tisto počel še večkrat
Pa še drug aspekt, jz kle vidm drgačn fidbek. Jz mislim da bo folk iz samega nasprotovanja še bolj kadil ... vsaj jz sm tak, da če mi neki omejijo, bom najdu milijon načinov, da bom tisto počel še večkrat
Tko nekak...
-
*purple* - Cosmopsiho
v vsakem primeru, ko prideš iz diskača, kluba, morš cunje oprat ker smrdijo po švicu..a ni pol useen če smrdijo še po čikih....opereš jih v vsakem primeru...
metron....me veseli za tvojo postlo, stadion.....pa sem še vedno zagrizena za to, da se ga nardi!!!!
metron....me veseli za tvojo postlo, stadion.....pa sem še vedno zagrizena za to, da se ga nardi!!!!
-
*purple* - Cosmopsiho
mislm pa itak vidš pred parlamentom ko poslanci in politiki odhajajo in prihajajo kok jih kadi....misl da ta zakon ne bo sprejet!!!pa slovenija ni italija....tukej bo šlo na slabš.Lih prej sm brskala na netu in je pisal, da je v italiji po sprejetju tega zakona propadl skor 40 posto lokalov....i če se tle to zgodi...kaj bojo potem teli lastniki naredl???brezposelni bojo...in če je to komu ušeč k ste tko zagrizeni za ta zakon, men je kul...ne bom nč rekla sploh...
sicer se mi pa zdi bedno pregovarjat zarad nečesa ki še ni pa mogoče tud sploh ne bo.....
sicer se mi pa zdi bedno pregovarjat zarad nečesa ki še ni pa mogoče tud sploh ne bo.....
-
bad_girl - Kofetarica
- Na forumu od: 3. 9. 2004
- Kraj: Domžale
Men je vseen, ker itak ne kadim...sem pa včasih prov besna, da grem na en kofetek pa pridem iz lokala prekajena kot pršut Pa sam dobre pol urce sm notr...če mam nekadilca sabo celo v nekadilskem oddelku...
Še bolj mi gre na ku*ac kajenje v restavracijah..pa pi*da no a ne morš eno uro brez čika v gobcu sedet in v miru pojest...al pejt pa vn skadit tist svoj čik...Ne morš se vedno vsest v nekadilski oddelek če imaš kadilce zravn in glih zato sem za celotno prepoved kajenja v restavracijah.
Manj me moti kajenje v diskačih, ker se drug dan itak cela skopam in vse skupi vržem za oprat...pa itak če še mal popijem... Čeprov bi lahk lokali mal bolj poskrbeli za zračenje...
Pa fuuuul sm vesela, da se ne da kadit na vlakih, busih...to bi me pa ubil...
Dejstvo pa je, da zaradi tega zihr ne bojo zmanjšal količino kajenja oz. bojo kadilci kr čez noč nehal kadit. Utopija.
Še bolj mi gre na ku*ac kajenje v restavracijah..pa pi*da no a ne morš eno uro brez čika v gobcu sedet in v miru pojest...al pejt pa vn skadit tist svoj čik...Ne morš se vedno vsest v nekadilski oddelek če imaš kadilce zravn in glih zato sem za celotno prepoved kajenja v restavracijah.
Manj me moti kajenje v diskačih, ker se drug dan itak cela skopam in vse skupi vržem za oprat...pa itak če še mal popijem... Čeprov bi lahk lokali mal bolj poskrbeli za zračenje...
Pa fuuuul sm vesela, da se ne da kadit na vlakih, busih...to bi me pa ubil...
Dejstvo pa je, da zaradi tega zihr ne bojo zmanjšal količino kajenja oz. bojo kadilci kr čez noč nehal kadit. Utopija.
- Komunikatorka
- Na forumu od: 3. 1. 2005
Zgleda,da še nobedn ni biu nikoli v Italiji,ker dol je zakon že kr neki cajta in diskači laufajo ku ne vem kaj.Isto je z bari.
Pač kladilci so se navadli,da grejo na čik vn in je konec problema.Vsem egoističnim kadilcem resno predlagam obisk bara v Italiji,da bo vidu,da je vse pouno folka,samo nekadilcov več ne ubijajo.Kšna diskriminacija,se ti ne zdi bol umor z vaše strani???
Glede švica,da kao itak moreš majco umit?Jst k grem u bar ne švicam ku pujs.
Zelo spoštujem pa kadilce,ki se strinjajo s tem zakonom,ker se edini zavedajo,da škodijo nekadilcem(in tut sebi).
Torej ta zakon ni za kadilce,da bi kajenje opustili,ampak za nekadilce,da jim ni kratena pravica do življenja.
LP
Pač kladilci so se navadli,da grejo na čik vn in je konec problema.Vsem egoističnim kadilcem resno predlagam obisk bara v Italiji,da bo vidu,da je vse pouno folka,samo nekadilcov več ne ubijajo.Kšna diskriminacija,se ti ne zdi bol umor z vaše strani???
Glede švica,da kao itak moreš majco umit?Jst k grem u bar ne švicam ku pujs.
Zelo spoštujem pa kadilce,ki se strinjajo s tem zakonom,ker se edini zavedajo,da škodijo nekadilcem(in tut sebi).
Torej ta zakon ni za kadilce,da bi kajenje opustili,ampak za nekadilce,da jim ni kratena pravica do življenja.
LP
- opium
- Kofetarica
- Na forumu od: 19. 10. 2004
- Kraj: neutral zone
*purple bitch* napisal/-a:...pa slovenija ni italija....tukej bo šlo na slabš.Lih prej sm brskala na netu in je pisal, da je v italiji po sprejetju tega zakona propadl skor 40 posto lokalov....
neki čudno zvenijo tvoje besede zgoraj
pa dej kak link o te skoraj polovici propadlih italianskih lokalov...
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov