prepoved kajenja tudi v Sloveniji?

Vse o politiki od svetovne do domače

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Ali ste za prepoved kajenja?

da
239
69%
ne
107
31%
Skupaj glasov : 346

Uporabniški avatar
jemina
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 14. 6. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a jemina » 22. Apr. 2007 21:31

^^meni se pa zdi v tej omejeni Sloveniji možno vse
Dame mas quiero mas
De esa bendita forma en que me miras
Solo tu, solo yo
Caricias que me roben la razon
Uporabniški avatar
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 23. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *purple* » 22. Apr. 2007 22:13

v to pa res ful dvomim...velik je dejavnikov ki bi to preprečl.
Uporabniški avatar
jemina
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 14. 6. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a jemina » 23. Apr. 2007 22:00

^^Kot, da jih to glih briga. EČ so bili to sposobni narest, verjemem v še bolj radikalne ukrepe
Dame mas quiero mas
De esa bendita forma en que me miras
Solo tu, solo yo
Caricias que me roben la razon
Uporabniški avatar
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a *purple* » 24. Apr. 2007 10:09

ne Jemina, ne razmišljaš prav... :D
dokler Mati evropa en bo tega zakona nekje uvedla, ga tudi slovenija ne bo...sicer je pa to en tak zakon, da lahko začnemo potem še cel spisek delat kaj lahko počnemo na cesti in kaj ne, ker vseh teh zadev je ogromno..sicer pa kdo bi pa nadziral zakon da zunej ne smeš kadit?to nei šlo, pa še folk bi pomoje znoru...ker to je pomoje že mal prevelka diskriminacija na tem področju...
Uporabniški avatar
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 17. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Jochie » 24. Apr. 2007 10:16

purple, jaz ti priporočam, da se naučiš madžarsko, marija poszonec bo šla kmalu v penzijo pa jo boš lahko ti nadomestila! :wink:
ti moraš v parlament, to bo slovenija postala najboljša država! :)
Uporabniški avatar
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a *purple* » 24. Apr. 2007 10:22

verjemi da bi bla najboljša država :wink:
Uporabniški avatar
inaa
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 9. 11. 2005
Kraj: tu pa tam

Neprebrana objavaNapisal/-a inaa » 24. Apr. 2007 10:41

ampak lih zadnc sm se zgovarjala z enim swedom k je biu kle, je reku da pr njih tut ne smejo po lokalih puhat pa se jim zdi to cist normaln,...nevem zakaj se zmer pr nas tako paniko dela. sej ce ze pac rabs to se zakadis duma ane... big deal :roll:
Zivljenje je piskotek!
Uporabniški avatar
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a *purple* » 24. Apr. 2007 10:50

ja, ampak ko so sprejemal ta zakon, jim zihr ni blo vse normalno :wink: pol se itak navadš in je kul...nevem pa kdo pr nas dela tako paniko...še zmer se mi zdi da ste nekateri nekadilci tisti ki delate paniko...
dost kadilcev nas je v tej temi že povedal da se strinja s takim zakonom...mogoče ne čist s tem kot ga bodo naredl, ampak omejitev pa naj pač bo a ne...se bomo že znajdl, ni panike za nas :D :)
Uporabniški avatar
Pink Panterka
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 7. 1. 2007
Kraj: Logatec

Neprebrana objavaNapisal/-a Pink Panterka » 24. Apr. 2007 18:35

Ko sm bla lani na Irskem, sm najbl uživala v tem, da zvečer ko smo šli na pijačo,nism bla zakajena. Majo posebne prostore za kadilce, ki pa so na moje presenecenje bili skoraj vedno prazni. Ljudje so se odvadili kaditi.

Je pa res, da ce bo zakon sprejet pri nas, se bodo moje prijateljice hitro odločit glede tega: jst namreč ne bom hodila na pijače v prostor, ki bo namenjen kadilcem, ker mi cigaretni vonj tako smrdi,da rajš ne grem na pijačo.
*cukrček*
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 4. 11. 2006
Kraj: celje

Neprebrana objavaNapisal/-a *cukrček* » 24. Apr. 2007 19:17

pink panterka...ne wem če so lih prjatlce če jih postavljaš pred odločitve...čik al ti....nwm no, js tega nikol ne bi rekla prjatlci...kao če hoč kadit pa mene ne bo zraven

drgač pa se tle strinjam s purple, da tle paniko bolj delate nekadilci ne pa kadilci!!
Would you die for love?
...it is not hard to die for love as it is hard to live for love!
Uporabniški avatar
Shannon
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 15. 11. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Shannon » 24. Apr. 2007 21:35

*cukrček* napisal/-a:pink panterka...ne wem če so lih prjatlce če jih postavljaš pred odločitve...čik al ti....nwm no, js tega nikol ne bi rekla prjatlci...kao če hoč kadit pa mene ne bo zraven

Tebi čik pomeni več kot druženje s prijateljico?
Uporabniški avatar
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a *purple* » 24. Apr. 2007 23:18

lej, sam na to spet ne moreš gledat tko...dejstvo je da je čik ena "okusna"razvada kadilca in da je isto postavit kadilca pred ultimat, kot pa če jaz postavim kolegici ultimat da ne bo pila kave če gre z mano na kavo...čist fer je,neglede na vse, v primeru takega zakona, al pa v primeru zunanjega kofetkanja, da se pač delajo kompromisi...in, lahko rečete da sem še nevem kolk primitivna, ampak če men kolegica reče na tak način kot je povedala Pink panterka, prvič zame to ni nobena kolegica, drugič, grem pa res rajš sama na pijačo kot pa z nekom kateri hoče da je vse po njegovo...resda gre za njeno zdravje in vse, ampak vseen..zame to pač ni nek izgovor...še manj ni izgovor da smrdi..smrdiš itak vedno po nečem ko si v prostoru z veliko ljudmi...vsi vonji se premešajo, vonj kave, vonj alkohola, vonj švica, pečenih rogljičev, sendvičev in smrdiš...mogoč mal manj in ne po čikih ampak vseen smrdiš :)
tle pr tem zakonu se dobro vidi, kolk so nekateri ljudje pripravljeni narest za prijatelje...ne mislim zdej to dobesedno, ampak ena taka ne prevelika stvar, pa že vsi bevskajo naokoli...jst sm rekla, ni panike..bom šla s kolegicami nakavo, bom šla na dva čika ven,to sploh ni problem, v kolikor se bodo tud one znale prilagodit meni...ampak kot sm že povedala, pri meni teh problemov pri nekadilskih kolegih hvala bogu ni :)
Uporabniški avatar
Angel girl
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 5. 12. 2006
Kraj: Izbrisana land

Neprebrana objavaNapisal/-a Angel girl » 25. Apr. 2007 8:42

*purple* napisal/-a:lej, sam ...resda gre za njeno zdravje in vse, ampak vseen..zame to pač ni nek izgovor...

???? zdravje ni izgovor, kaj pa je pol sploh lahko izgovor? Aja sj res, sem pozabila da zate zdravje kot vrednota nima nobenega pomena oz se nahaja zelo nizko na tvoji lestvici ;)
Uporabniški avatar
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a *purple* » 25. Apr. 2007 9:22

zakaj zdravje ni izgovor?ker se bo itak zunej sedelo a ne...resda tud dim vpliva, ampak ne tolk...
in ne rabiš se zapičt v en moj stavek, dobro veš kaj sm hotla povedat...in to še zmer mislim...jst pač ne rabm okol sebe nekih jokajočih folkov k bodo stalno težil, in jokcal da jim nč ni prov..in daleč od tega da se jim bom jst skos prilagajala...kompromis al pa nč :)
in mislm da je življenje mal prekratko, da se bom skos sikirala zarad zdravja in se skos na glavo postavljala glede vseh možnih zadev..sploh pa ne zrd tega ko bosta dvakrat na tedn dva zraven mene čik pržgala...
Uporabniški avatar
Angel girl
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 5. 12. 2006
Kraj: Izbrisana land

Neprebrana objavaNapisal/-a Angel girl » 25. Apr. 2007 9:24

Ne ubistvu ne vem kaj si hotla povedat in ne razumem tvoje logike whatsoever! Ja tvoje življenje bo najbrž res kratko, če boš tkole razmišljala.

Vrni se na Politika

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov