prepoved kajenja tudi v Sloveniji?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
*purple* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 23. 1. 2006
ne Jemina, ne razmišljaš prav...
dokler Mati evropa en bo tega zakona nekje uvedla, ga tudi slovenija ne bo...sicer je pa to en tak zakon, da lahko začnemo potem še cel spisek delat kaj lahko počnemo na cesti in kaj ne, ker vseh teh zadev je ogromno..sicer pa kdo bi pa nadziral zakon da zunej ne smeš kadit?to nei šlo, pa še folk bi pomoje znoru...ker to je pomoje že mal prevelka diskriminacija na tem področju...
dokler Mati evropa en bo tega zakona nekje uvedla, ga tudi slovenija ne bo...sicer je pa to en tak zakon, da lahko začnemo potem še cel spisek delat kaj lahko počnemo na cesti in kaj ne, ker vseh teh zadev je ogromno..sicer pa kdo bi pa nadziral zakon da zunej ne smeš kadit?to nei šlo, pa še folk bi pomoje znoru...ker to je pomoje že mal prevelka diskriminacija na tem področju...
-
inaa - Cosmofrik
- Na forumu od: 9. 11. 2005
- Kraj: tu pa tam
ampak lih zadnc sm se zgovarjala z enim swedom k je biu kle, je reku da pr njih tut ne smejo po lokalih puhat pa se jim zdi to cist normaln,...nevem zakaj se zmer pr nas tako paniko dela. sej ce ze pac rabs to se zakadis duma ane... big deal
Zivljenje je piskotek!
-
*purple* - Cosmopsiho
ja, ampak ko so sprejemal ta zakon, jim zihr ni blo vse normalno pol se itak navadš in je kul...nevem pa kdo pr nas dela tako paniko...še zmer se mi zdi da ste nekateri nekadilci tisti ki delate paniko...
dost kadilcev nas je v tej temi že povedal da se strinja s takim zakonom...mogoče ne čist s tem kot ga bodo naredl, ampak omejitev pa naj pač bo a ne...se bomo že znajdl, ni panike za nas
dost kadilcev nas je v tej temi že povedal da se strinja s takim zakonom...mogoče ne čist s tem kot ga bodo naredl, ampak omejitev pa naj pač bo a ne...se bomo že znajdl, ni panike za nas
-
Pink Panterka - Komunikatorka
- Na forumu od: 7. 1. 2007
- Kraj: Logatec
Ko sm bla lani na Irskem, sm najbl uživala v tem, da zvečer ko smo šli na pijačo,nism bla zakajena. Majo posebne prostore za kadilce, ki pa so na moje presenecenje bili skoraj vedno prazni. Ljudje so se odvadili kaditi.
Je pa res, da ce bo zakon sprejet pri nas, se bodo moje prijateljice hitro odločit glede tega: jst namreč ne bom hodila na pijače v prostor, ki bo namenjen kadilcem, ker mi cigaretni vonj tako smrdi,da rajš ne grem na pijačo.
Je pa res, da ce bo zakon sprejet pri nas, se bodo moje prijateljice hitro odločit glede tega: jst namreč ne bom hodila na pijače v prostor, ki bo namenjen kadilcem, ker mi cigaretni vonj tako smrdi,da rajš ne grem na pijačo.
- *cukrček*
- Sramežljivka
- Na forumu od: 4. 11. 2006
- Kraj: celje
pink panterka...ne wem če so lih prjatlce če jih postavljaš pred odločitve...čik al ti....nwm no, js tega nikol ne bi rekla prjatlci...kao če hoč kadit pa mene ne bo zraven
drgač pa se tle strinjam s purple, da tle paniko bolj delate nekadilci ne pa kadilci!!
drgač pa se tle strinjam s purple, da tle paniko bolj delate nekadilci ne pa kadilci!!
Would you die for love?
...it is not hard to die for love as it is hard to live for love!
...it is not hard to die for love as it is hard to live for love!
-
Shannon - Debatorica
- Na forumu od: 15. 11. 2006
*cukrček* napisal/-a:pink panterka...ne wem če so lih prjatlce če jih postavljaš pred odločitve...čik al ti....nwm no, js tega nikol ne bi rekla prjatlci...kao če hoč kadit pa mene ne bo zraven
Tebi čik pomeni več kot druženje s prijateljico?
-
*purple* - Cosmopsiho
lej, sam na to spet ne moreš gledat tko...dejstvo je da je čik ena "okusna"razvada kadilca in da je isto postavit kadilca pred ultimat, kot pa če jaz postavim kolegici ultimat da ne bo pila kave če gre z mano na kavo...čist fer je,neglede na vse, v primeru takega zakona, al pa v primeru zunanjega kofetkanja, da se pač delajo kompromisi...in, lahko rečete da sem še nevem kolk primitivna, ampak če men kolegica reče na tak način kot je povedala Pink panterka, prvič zame to ni nobena kolegica, drugič, grem pa res rajš sama na pijačo kot pa z nekom kateri hoče da je vse po njegovo...resda gre za njeno zdravje in vse, ampak vseen..zame to pač ni nek izgovor...še manj ni izgovor da smrdi..smrdiš itak vedno po nečem ko si v prostoru z veliko ljudmi...vsi vonji se premešajo, vonj kave, vonj alkohola, vonj švica, pečenih rogljičev, sendvičev in smrdiš...mogoč mal manj in ne po čikih ampak vseen smrdiš
tle pr tem zakonu se dobro vidi, kolk so nekateri ljudje pripravljeni narest za prijatelje...ne mislim zdej to dobesedno, ampak ena taka ne prevelika stvar, pa že vsi bevskajo naokoli...jst sm rekla, ni panike..bom šla s kolegicami nakavo, bom šla na dva čika ven,to sploh ni problem, v kolikor se bodo tud one znale prilagodit meni...ampak kot sm že povedala, pri meni teh problemov pri nekadilskih kolegih hvala bogu ni
tle pr tem zakonu se dobro vidi, kolk so nekateri ljudje pripravljeni narest za prijatelje...ne mislim zdej to dobesedno, ampak ena taka ne prevelika stvar, pa že vsi bevskajo naokoli...jst sm rekla, ni panike..bom šla s kolegicami nakavo, bom šla na dva čika ven,to sploh ni problem, v kolikor se bodo tud one znale prilagodit meni...ampak kot sm že povedala, pri meni teh problemov pri nekadilskih kolegih hvala bogu ni
-
Angel girl - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 5. 12. 2006
- Kraj: Izbrisana land
*purple* napisal/-a:lej, sam ...resda gre za njeno zdravje in vse, ampak vseen..zame to pač ni nek izgovor...
???? zdravje ni izgovor, kaj pa je pol sploh lahko izgovor? Aja sj res, sem pozabila da zate zdravje kot vrednota nima nobenega pomena oz se nahaja zelo nizko na tvoji lestvici
-
*purple* - Cosmopsiho
zakaj zdravje ni izgovor?ker se bo itak zunej sedelo a ne...resda tud dim vpliva, ampak ne tolk...
in ne rabiš se zapičt v en moj stavek, dobro veš kaj sm hotla povedat...in to še zmer mislim...jst pač ne rabm okol sebe nekih jokajočih folkov k bodo stalno težil, in jokcal da jim nč ni prov..in daleč od tega da se jim bom jst skos prilagajala...kompromis al pa nč
in mislm da je življenje mal prekratko, da se bom skos sikirala zarad zdravja in se skos na glavo postavljala glede vseh možnih zadev..sploh pa ne zrd tega ko bosta dvakrat na tedn dva zraven mene čik pržgala...
in ne rabiš se zapičt v en moj stavek, dobro veš kaj sm hotla povedat...in to še zmer mislim...jst pač ne rabm okol sebe nekih jokajočih folkov k bodo stalno težil, in jokcal da jim nč ni prov..in daleč od tega da se jim bom jst skos prilagajala...kompromis al pa nč
in mislm da je življenje mal prekratko, da se bom skos sikirala zarad zdravja in se skos na glavo postavljala glede vseh možnih zadev..sploh pa ne zrd tega ko bosta dvakrat na tedn dva zraven mene čik pržgala...
-
Angel girl - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 5. 12. 2006
- Kraj: Izbrisana land
Ne ubistvu ne vem kaj si hotla povedat in ne razumem tvoje logike whatsoever! Ja tvoje življenje bo najbrž res kratko, če boš tkole razmišljala.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov