prepoved kajenja tudi v Sloveniji?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
mary-kate and ashley bigg - Kofetarica
- Na forumu od: 13. 5. 2006
jochie, v vseh pogledih se sicer strinjam s tabo, ampak tukaj si pa šel z žaljenjem čez mejo. oprosti, ampak glede na tvoja leta je tole zelo neresno ...
-
*_nincy_* - Kofetarica
- Na forumu od: 7. 2. 2006
Sparks,Angel,metuljčica*, Joško veste kako je lepo brati forum,če to osebo vržeš na ignor, res da se pojavljajo po forumu beli prostorčki,ker stalno pametuje, ampk je čudovito ko ne bereš več takih bedarij
me pa veseli, da nisem edina takega mnenja,ker sem misla da sm od tokih tuki samo jz tko čudna
Sicer pa komaj čakam zakon,sploh pa mi je všeč to da ko se bom pribasala iz lokala, bodo mojo cunje dišale ne pa ogabno smrdele.
me pa veseli, da nisem edina takega mnenja,ker sem misla da sm od tokih tuki samo jz tko čudna
Sicer pa komaj čakam zakon,sploh pa mi je všeč to da ko se bom pribasala iz lokala, bodo mojo cunje dišale ne pa ogabno smrdele.
najprej imej sebe rad in potem te bodo imeli tudi drugi
-
metuljčica* - Cosmofrik
- Na forumu od: 23. 1. 2007
*_nincy_* napisal/-a:Sparks,Angel,metuljčica*, Joško veste kako je lepo brati forum,če to osebo vržeš na ignor, res da se pojavljajo po forumu beli prostorčki,ker stalno pametuje, ampk je čudovito ko ne bereš več takih bedarij
Cunje in lasje. In tega se tudi jaz že veselim.
-
metuljčica* - Cosmofrik
- Na forumu od: 23. 1. 2007
Glede na to, da te ima na ignore, tega tako ne more prebrati.
-
Jochie - Cosmopsiho
- Na forumu od: 17. 9. 2005
kajenje rešuje življenje!
Pušenje vam može spasiti život
Svako zlo za neko dobro, pa tako i pokoja loša navika ne mora baš uvijek naškoditi. To se desilo i jednoj Amerikanki, koju je potreba za nikotinom spasila od sigurne smrti.
Pušenje je spasilo život jednoj Amerikanki. Naime, baš u trenutku kad je ova nikotinska ovisnica napustila kuću kako bi zapalila cigaretu, na njen se dom srušilo 20 metra visoko drvo.
Brenda Comer baš je izašla kako bi zapalila, kada se veliki hrast srušio na njenu kuhinju u Rock Hillu u Južnoj Kaliforniji.
Drvo je palo točno na sudoper, gdje je ona prije par trenutaka stajala i prala suđe, kada je osjetila snažnu potrebu da izađe van i zapali.
Njen muž i kćer nalazili su se na drugoj strani kuće kada je drvo palo.
''Dušo, znam da se ljutiš jer pušim, ali ovaj put mi je to spasilo život'', bilo je prvo što je gđa Corner rekla prestrašenom suprugu.
Net.hr
19.04.2007.
Pušenje vam može spasiti život
Svako zlo za neko dobro, pa tako i pokoja loša navika ne mora baš uvijek naškoditi. To se desilo i jednoj Amerikanki, koju je potreba za nikotinom spasila od sigurne smrti.
Pušenje je spasilo život jednoj Amerikanki. Naime, baš u trenutku kad je ova nikotinska ovisnica napustila kuću kako bi zapalila cigaretu, na njen se dom srušilo 20 metra visoko drvo.
Brenda Comer baš je izašla kako bi zapalila, kada se veliki hrast srušio na njenu kuhinju u Rock Hillu u Južnoj Kaliforniji.
Drvo je palo točno na sudoper, gdje je ona prije par trenutaka stajala i prala suđe, kada je osjetila snažnu potrebu da izađe van i zapali.
Njen muž i kćer nalazili su se na drugoj strani kuće kada je drvo palo.
''Dušo, znam da se ljutiš jer pušim, ali ovaj put mi je to spasilo život'', bilo je prvo što je gđa Corner rekla prestrašenom suprugu.
Net.hr
19.04.2007.
-
kr.ena - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 9. 2005
^^Ampak življenje ji je rešila "prepoved kajenja v zaprtih prostorih" - v lastnem stanovanju. Če bi prižgala v lastni kuhinji, bi bila mrtva ...
Zašto se sve to dešava
da l čovek išta rešava
il smo samo tu zbog ravnoteže među zvezdama...
da l čovek išta rešava
il smo samo tu zbog ravnoteže među zvezdama...
- wantyka
- Komunikatorka
- Na forumu od: 28. 1. 2007
Kika napisal/-a:To je d best Jst bi ukinla kajenje na vseh javnih površinah, da bi se lah zakaju sam še doma, kdor bi se hotuJochie napisal/-a:to je za zjokat, ne za smejat...
nimam nič proti če se ne sme kadit u lokalih...sam da bi ti prepovedal na vseh javih površinah je pa že prehuda diskriminacija kadilcev.... ker če ti zunaj prižgeš cigaret al pa na železniški postaji prav nobenemu ne škodiš, razen če stoji 20 cm od tebe...
za lokale pa je v redu ja, ker kelnarim in me moti da moram cel dan stat v dimu in da mi lasje in vse cunje nonstop smrdijo, čeprav tut sama kdaj kakega prižgem
-
mary-kate and ashley bigg - Kofetarica
- Na forumu od: 13. 5. 2006
Kika napisal/-a:To je d best Jst bi ukinla kajenje na vseh javnih površinah, da bi se lah zakaju sam še doma, kdor bi se hotuJochie napisal/-a:to je za zjokat, ne za smejat...
-
*purple* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 23. 1. 2006
mary-kate and ashley bigg napisal/-a:Kika napisal/-a:To je d best Jst bi ukinla kajenje na vseh javnih površinah, da bi se lah zakaju sam še doma, kdor bi se hotuJochie napisal/-a:to je za zjokat, ne za smejat...
mislm da se kej tazga nikol ne bo uresničlo
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov