prepoved kajenja tudi v Sloveniji?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
MilkyWay - Cosmopsiho
- Na forumu od: 1. 3. 2007
- Kraj: ...en tu corazón..
sej u Šešetu sploh ne smeš kadit se mi zdi (čajnico mislim)...in Splendid je itk odzuni...in Gallusu pa itk ni pomoči , Tokio--->a ni tm ločeno?sej niti ne hodim tolko tja, sm hodila rajš u Ost k mi je blo ful lepše...in tm je blo ločeno...Rabis pa d sploh ne govorimo...
ja to je res...mogli bi urihtt prezračevanje ma ga ne...sam poglej kšna scawnica je ratu Rabis zrd tega...tm smrdi že na 100 m daleč...ma ni kej...se je treba navadit...
sej res d ti smrdijo in obleke in lase...z bundo pa ni nč narobe...malo več si vne z njo in usaj meni gre n zraku smrad dol...tko d tud to ni problem ...
sej pravim...nism proti zakonu in nism proti kadilcem...sam nvem zkej bi jih mogli neki ločevat in dajat u druge bare...
ja to je res...mogli bi urihtt prezračevanje ma ga ne...sam poglej kšna scawnica je ratu Rabis zrd tega...tm smrdi že na 100 m daleč...ma ni kej...se je treba navadit...
sej res d ti smrdijo in obleke in lase...z bundo pa ni nč narobe...malo več si vne z njo in usaj meni gre n zraku smrad dol...tko d tud to ni problem ...
sej pravim...nism proti zakonu in nism proti kadilcem...sam nvem zkej bi jih mogli neki ločevat in dajat u druge bare...
- Tiavanna
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 29. 10. 2005
Ne, v Šešeju se kadi, v Čajnici pa res ne (to dvoje ni isto, kakšna solkanka pa si, no ). Za Tokio pa priznam, da nisem ziher, ker smo bli samo enkrat tam, in vem, da je kolegica kadila...nisem pa vidla nobenega ločenega prostora za nekadilce.
-
densy - Cosmofrik
- Na forumu od: 5. 3. 2006
mary-kate and ashley bigg napisal/-a:sej niste samo kadilci na svetu. zdej bomo namesto vas začel nekadilci v lokale hodt kadilci se boste pa doma v kopalnici zakajal
po mojih izkušnjah je zmer več kadilcev v lokalih. pa ljudi k pijejo kavo.. tko pač je, če morš it vsak dan na kavo in cigaret.. ostali pa ne verjamem in vem, da ne rabjo vsak dan kakava s penco, al pa jagoda-poper črni čaj
-
mary-kate and ashley bigg - Kofetarica
- Na forumu od: 13. 5. 2006
jemina napisal/-a:AP dj no ... kaj pa če bi tvoji MK in A zaprli nekam, da jih ne bi videla ne slišala o njiju. bi bila srečna ne
čaki mal, tole je pa zdele off topic... kakšno ma to zvezo???
glej, to je moja stvar, če sem jaz njuna fanica. je tudi tvoja stvar če ti kadiš... boš pač mela na stara leta raka na pljučih. tvoja stvar. ampak če pa ti kadiš na javnem prostoru, delaš škodo tudi meni, ker vdihavam tvoj cigaretni dim. hvala lepa, ne.
matr ej. država vam ponuja roko, vi je pa nečte sprejet. sej to delajo v vaše dobro.
če bi bla jaz v politiki, bi dokončno ukinla prodajo cigaret in alkohola v lokalih in trgovinah. mater, da bi.
-
g00fy_qa - Cosmofrik
- Na forumu od: 22. 8. 2006
mary-kate and ashley bigg napisal/-a:če bi bla jaz v politiki, bi dokončno ukinla prodajo cigaret in alkohola v lokalih in trgovinah. mater, da bi.
Na prvi pogled mamljivo... pa vendar. Kje bi pa potem folk dobil cigarete in pijačo? Ali pa misliš, da bi to ustavilo kajenje in pitje? Ne bi. To bi šele povzročilo razmah črnega trga.
Eno je omejitev (kajenja, tudi pitja), drugo pa prepoved.
As the shadow follows the body,
As we think, so we become.
As we think, so we become.
-
ok, to je res. treba bi blo dosežt UKINITEV proizvodnje na svetovnem trgu, kar pa je seveda utopično.
ampak jaz bi kljub temu ukinla prodajo alko pijač in čikov. vsaj v lokalih, če ne že kje drugje.
ampak jaz bi kljub temu ukinla prodajo alko pijač in čikov. vsaj v lokalih, če ne že kje drugje.
-
the big red machine - Kofetarica
- Na forumu od: 11. 3. 2007
- Kraj: gozd
Jst tudi podpiram ta zakon in komej čakam da stopi u veljavo.Mene čiki sicer ne motijo,dim tudi ne samo kaj ko potem ko prideš domov vsa obleka smrdi po njih .
p.s:Milky Way Rabies je pač metalski bar,tako da je razumljivo da je tam tako kot je
p.s:Milky Way Rabies je pač metalski bar,tako da je razumljivo da je tam tako kot je
-
the big red machine napisal/-a:Jst tudi podpiram ta zakon in komej čakam da stopi u veljavo.Mene čiki sicer ne motijo,dim tudi ne samo kaj ko potem ko prideš domov vsa obleka smrdi po njih .
pa se zopet enkrat strinjava
- urszika
- Cosmofrik
- Na forumu od: 1. 8. 2005
g00fy_qa napisal/-a:mary-kate and ashley bigg napisal/-a:če bi bla jaz v politiki, bi dokončno ukinla prodajo cigaret in alkohola v lokalih in trgovinah. mater, da bi.
Na prvi pogled mamljivo... pa vendar. Kje bi pa potem folk dobil cigarete in pijačo? Ali pa misliš, da bi to ustavilo kajenje in pitje? Ne bi. To bi šele povzročilo razmah črnega trga.
Kje bi pa pol država keš dobila? Dvomim da je pri čikih brez profita tko da no-go.. Če bi bla v parlamentu, te noben ne bi podprl, pa še ti bi dvakrat premislila o tem, kolko bi se ti dejansko pol plača znižala
Jaz upam da bo zakon čimprej sprejet, pomojm da bo kar med poletjem ker bo itak vsak kafič mel zuni stole in se ne bo tako opazilo da se notr ne kadi.. bo pa pozimi kriza. Nš fotr je heavy smoker in je že reku da če ne bo smel kje kadit pač ne bo šel notr. Js pa moram priznat, da četudi se zdej ful pritožujem ker res zaudarjam ko stopim iz lokala (sploh lokali okol Filofaksa majo za en drek ločene prostore oz. se kar povsod kadi) da ne bom zdaj nič bolj pogosto hodila v kafiče. Ker če se že odločim it na pijačo, je to zarad družbe - me pa moti če kdo direkt vame dim vali od čika.
-
MilkyWay - Cosmopsiho
bogi kadilci k bo ratu ta zakon...kje bojo pa pili kafe in kadili?
u italiji majo že uveljavljen ta zakon, in folk iz tuki k hodi tja na žure pravi, d je tm zakon...ja za nekadilce ja...za kadilce pa...khm ...
in ne vidim razloga zkej bi kadilce ločevali od ostalih ljudi...sej zkej se gre na kafe in na čik--->d se folk sprosti...kje se bo pa pole sprostiw??
u italiji majo že uveljavljen ta zakon, in folk iz tuki k hodi tja na žure pravi, d je tm zakon...ja za nekadilce ja...za kadilce pa...khm ...
in ne vidim razloga zkej bi kadilce ločevali od ostalih ljudi...sej zkej se gre na kafe in na čik--->d se folk sprosti...kje se bo pa pole sprostiw??
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
urszika napisal/-a:g00fy_qa napisal/-a:mary-kate and ashley bigg napisal/-a:če bi bla jaz v politiki, bi dokončno ukinla prodajo cigaret in alkohola v lokalih in trgovinah. mater, da bi.
Kje bi pa pol država keš dobila? Dvomim da je pri čikih brez profita tko da no-go.. Če bi bla v parlamentu, te noben ne bi podprl, pa še ti bi dvakrat premislila o tem, kolko bi se ti dejansko pol plača znižala
Točno. V teh dveh "proizvodnih industrijah" je toooliko dobička, da jim niti na kraj pameti ne pade, da bi ukinili.
- Tiavanna
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 29. 10. 2005
MilkyWay napisal/-a:the big red machine napisal/-a:p.s:Milky Way Rabies je pač metalski bar,tako da je razumljivo da je tam tako kot je
ja ben no...sej sm rekla d mi ni ušeč
OT
Haha, sam u bistvu zdej je ratal bolj čapo-bar. Mularija meče kozarce in flaše dol čez balkon...Ni več za parkirat pred gledališčem. /OT
-
MilkyWay - Cosmopsiho
Tiavanna napisal/-a:MilkyWay napisal/-a:the big red machine napisal/-a:p.s:Milky Way Rabies je pač metalski bar,tako da je razumljivo da je tam tako kot je
ja ben no...sej sm rekla d mi ni ušeč
OT
Haha, sam u bistvu zdej je ratal bolj čapo-bar. Mularija meče kozarce in flaše dol čez balkon...Ni več za parkirat pred gledališčem. /OT
a tud to se dogaja al kej ...sej js unga placa okrog knižnice in gledališča sploh ne maram, k itk tm so sami taki
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov