prepoved kajenja tudi v Sloveniji?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
jemina - Cosmopsiho
- Na forumu od: 14. 6. 2006
Jz sem slišala od lastnikov večih lokalov, da boo verjetno zaprli lokale, ker ne bo dobička spljoh ... pomoje bojo čez kakšno leto ustanovili kadilske lokale pa bo
Dame mas quiero mas
De esa bendita forma en que me miras
Solo tu, solo yo
Caricias que me roben la razon
Solo tu, solo yo
- Tiavanna
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 29. 10. 2005
Dejte, lepo vas prosim, ne pretiravajte. A zdej pa kao ne boste več nikoli šli na kavo? Sej vem, da vam država krši pravice, itd. (čeprav je meni zakon všeč - pa ne zato, ker me motijo kadilci, ampak zgolj zato, ker me moti to, da smrdim vsakič ko grem v kak lokal, čeprav mislim, da bi se to dalo rešit z dobrim prezračevanjem, vendar za to ni poskrbljeno) sam ni treba zdej metat ven nekih absurdnih izjav. Pri nas v Gorici imamo že 2 leti lokal, kjer je kajenje noter prepovedano, lahko se kadi samo zunaj, pa so stalno polni in imajo tudi precej dobička.
-
jemina - Cosmopsiho
- Na forumu od: 14. 6. 2006
Meni ni fore piti kave, če zraven ne kadim svojih muratti ... meni je moj muratti vsega pomena. Sopk lahko pijem doma,kaditi pa ne morem
Dame mas quiero mas
Solo tu, solo yo
Solo tu, solo yo
-
Yazmeen - Cosmofrik
- Na forumu od: 18. 7. 2006
Men pa ni fora pit kave v lokalu, če mi zravn en piha v ksiht in me skor zagifta!
Upam, da bo ta zakon sprejet, ker mi je že dopi*dil bit pasivn kadilc.
Mene dim res ubija, oči me pečejo, glava me začne bolet, cela smrdim...in res mi ni kul, da zarad razvade nekoga druzga, jst jeb*m ježa!
Upam, da bo ta zakon sprejet, ker mi je že dopi*dil bit pasivn kadilc.
Mene dim res ubija, oči me pečejo, glava me začne bolet, cela smrdim...in res mi ni kul, da zarad razvade nekoga druzga, jst jeb*m ježa!
-
*purple* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 23. 1. 2006
čiken fajt
punčke no, jst sm že obupala, dejte še vi
dejstvo je da mi ogrožamo zdravje njim, oni nam ga z drugimi rečmi, in lalalal...In kaj naj zdej..tko je blo 500 let in tko bo še naprej..če ne v lokalih pa na cesti...ampak še vedno bo...
ma kakorkoli, zakon bo sprejet...kolk časa bo zdržal, pa ne upam rečt...
punčke no, jst sm že obupala, dejte še vi
dejstvo je da mi ogrožamo zdravje njim, oni nam ga z drugimi rečmi, in lalalal...In kaj naj zdej..tko je blo 500 let in tko bo še naprej..če ne v lokalih pa na cesti...ampak še vedno bo...
ma kakorkoli, zakon bo sprejet...kolk časa bo zdržal, pa ne upam rečt...
-
Smejkica - Kofetarica
- Na forumu od: 28. 4. 2005
- Kraj: MaLo Tu, MaLo Tam
jemina napisal/-a:Meni ni fore piti kave, če zraven ne kadim svojih muratti ... meni je moj muratti vsega pomena. Sopk lahko pijem doma,kaditi pa ne morem
In zakaj ne moreš kadit doma?
Če lahko kadiš v lokalu, ne vem zakaj ti je panika, da ne bi še doma. In je rešeno, maš svojo kavico + cigaret.
Moja Sladka Si Razvada, Kot Pred Spanjem Čokolada.
-
Tigi - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 1. 2005
- Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...
Danes je dan brez cigarete in poskrbimo da tak tudi ostane...
Bo katera to oz. je danes to opuštevala?
Bo katera to oz. je danes to opuštevala?
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
-
tiasha - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 29. 6. 2004
Samo res ej ... Jemina če boga revica zdej ne boš mogla več kadit v lokalu ob kavici, boš pa pač kadila doma ... Aja ne upppss, to pa ne smeš, ker starši sploh ne vejo da kadiš i guess so ...
Pa ne ufilavite s tem, da zdej bo pa folk kr lokale zaperu zato, ker bojo ta zakon uvedl ... ja mislm a lahko no ... Kot, da nekadilci pa ne hodimo v lokalčke in v restavracije ...
Kok mam že dost tega nabijanja, da se kadilcem kratijo pravice ... ma dej my ass ... a men pa ne kratjo pravice, s tem ko mi pušijo direkt v faco in me tam zadimljajo. Tut jst mam vso pravico it v lokal in se ne dobesedno zadušit ...
Pa ne ufilavite s tem, da zdej bo pa folk kr lokale zaperu zato, ker bojo ta zakon uvedl ... ja mislm a lahko no ... Kot, da nekadilci pa ne hodimo v lokalčke in v restavracije ...
Kok mam že dost tega nabijanja, da se kadilcem kratijo pravice ... ma dej my ass ... a men pa ne kratjo pravice, s tem ko mi pušijo direkt v faco in me tam zadimljajo. Tut jst mam vso pravico it v lokal in se ne dobesedno zadušit ...
Nosso amor é como o vento.
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
- bimba
- Komunikatorka
- Na forumu od: 23. 1. 2007
živim blizu italije ki je ta zakon uveljavljen že 2 dobra leta... in? folke še naprej kadi,.če imajo lokali in javni prostori posebej urejeno kadilnico SE LAHKO KADI, vendar v italiji morajo da je to dovoljeno in da imajo ta porstor plačati kavcijo, tako da jaz se strinjam popolnoma s tem saj imajo tudi nekadilci pravico sedeti v baru da se jim ne piha dim v obraz, poleg tega pa zakajanei prostori ne vplivajo dobro na nobenega. pa aja v italiji se po 22 uri ne sme kaditi niti več na odprtem?? kaj boste rekli na to??
sama kadim in ko pridem iz bara domov vsa zakajena bi najraje vrgla in sebe in obleke čez balkon je treba biti uvideven do tistih ki ne kadijo pa tudi do tistih ki kadijo.
hvala bogu da bodo v sloveniji tudi sprejeli ta zakon. aja pa v italiji si akdilci sami plačajo dodatno zavarovanje
sama kadim in ko pridem iz bara domov vsa zakajena bi najraje vrgla in sebe in obleke čez balkon je treba biti uvideven do tistih ki ne kadijo pa tudi do tistih ki kadijo.
hvala bogu da bodo v sloveniji tudi sprejeli ta zakon. aja pa v italiji si akdilci sami plačajo dodatno zavarovanje
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov