prepoved kajenja tudi v Sloveniji?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
*purple* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 23. 1. 2006
deodorantov ne uporaljaš? ojej
missrap...dej nehi delat piramide s citiranjem...če se tvoj post nanaša na koga napišš lepo nevem purpl...
malapunci...
ne rabš pa citeravat vse skupej ker sam razteguješ stran..../OT
sprijani se missrap, d atud ti onesnažuješ okolje in prosm ne vleci se zdej ven da tega pa tega ne uporabljaš, ker ne boš s tem nič dosegla...če ti ne uporabljaš deodoranta, ga pa tvoja mami, al ga pri vsa sploh ne?
so še drugi dejavniki...čistila recimo grddo tud v luft?al čistite samo z vodo?izpušni plini od avta, kurjava, plin s štedilnika itd itd itd....
missrap...dej nehi delat piramide s citiranjem...če se tvoj post nanaša na koga napišš lepo nevem purpl...
malapunci...
ne rabš pa citeravat vse skupej ker sam razteguješ stran..../OT
sprijani se missrap, d atud ti onesnažuješ okolje in prosm ne vleci se zdej ven da tega pa tega ne uporabljaš, ker ne boš s tem nič dosegla...če ti ne uporabljaš deodoranta, ga pa tvoja mami, al ga pri vsa sploh ne?
so še drugi dejavniki...čistila recimo grddo tud v luft?al čistite samo z vodo?izpušni plini od avta, kurjava, plin s štedilnika itd itd itd....
- MissRap
- Komunikatorka
- Na forumu od: 3. 1. 2005
Aloha napisal/-a:Jaoooo, missrap, pa kaj bi ti z usemi temi neskončnimi posti rada tle dosegla? Sprjazn se, da ne boš spremenila sveta, ne ljudi, ne njihouga načina žiuljenja. Js sm zaprisežena nekadilka, pa me ti usen žiuciraš s svojimi posti tle. Ne glede na take in drgačne ukrepe, kadil se bo še vedno, eni mjn, eni clo več, onesnaževal po tvoje se bo tut še naprej in če maš saj kšnga kolega k kadi, ti bo dim gotou še kdaj mem cun zaviu.
In če si tok zlo obsedena s tem, da celaaaa po čikih smrdiš, sam če greš na en sok u lokal, pol pač nehi tja hodt, noben te ne sil. Če bi mene neki tko zlo nenormalno motil kt to mot tebe, vem, da bi se temu izogibala. Kr pa tebe mot cigaretn dim, k greš u lokal kjer se pač kadi, ja bog pomagi, noben nau zarad tebe šou čika ugasnt, usa okna odpret in luftat pr -20, sam da bo teb zadoščen.
Ja pa zakaj bi jaz oz. nekadilci ne smeli hoditi v bar?Oz. zakaj bi mogel bit sistem tako uštiman,da jaz ker sem mlada ne morem it nekam se zabavat,ne da bi pri tem uživala?
Ne ne bom spremenila sveta in niti nimam tega namena,samo nekaterim,ki kr neki govorijo tle tja v en dan,bi rada povedala oz. jim dopovedala,da nimajo prov.
Ampak maš prov nekaterim se pač ne da dopovedat.
LP
- MissRap
- Komunikatorka
Purple bitch: Ne deodorantov(tistih,ki povečujejo ozon v zraku) ne uporabljamo.Se tuširamo vsak dan in ne rabmo se špricat k smo potni.
Uporabljem milo in gel za tuširanje.Ko grem ven se pošpricam s prfumom in to je to.
Tako,da onesnaževanju,kjer se mu da izogniti, se mu.
Vozim pa avto in vem,da s tem spuščam izpušne plina v zrak,ampak temu se za enkrat ne da izogniti.
Kajenju se pa da.
A res ne štekaš?
LP
Uporabljem milo in gel za tuširanje.Ko grem ven se pošpricam s prfumom in to je to.
Vozim pa avto in vem,da s tem spuščam izpušne plina v zrak,ampak temu se za enkrat ne da izogniti.
Kajenju se pa da.
A res ne štekaš?
LP
- bejbika
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 1. 8. 2004
zapret vse lokale, pa se nau noben več pritoževal!
bemu sunca, poln kufr mam že teh pravic in nepravic kadilcev oz nekadilcev ...
mene tudi nervira, da en butl divja čez Gameljne, pa se lahko z glavo cele dneve v zid tolčem, pa noben ne bo sprejel zakona, da se idiotom ne sme dat izpita ...
vse skupaj je eno brezzvezno napihovanje ...
naj se raje držijo zakonov, ki so jih sprejeli:
1. da trgovine nimajo kaj biti ob nedeljah odprte (glej ga zlomka VSE so)
2. da mladoletniki nimajo kaj iskati v lokalih, kjer točijo alkohol (waaaa, res nobenega ni nikjer )
3. mladoletnik NE sme priti do alkohola ... in ja, vsi mladoletniki v petek ob 3h zjutraj so trezni ... čeprav po zakonu, bi morali že spati ...
najprej naj poskrbijo za to mladoletno "drhal" (upam, da se SPET kdo ne bo zaletel v to besedo, ker ga bom lastnoročno namlatila ) in uvedejo policijsko uro, ne pa da jim sam pravice dajejo ... kake pravice? edina pravica je šiba!
in kje ima sploh eno mlečnozobo dekle za razpravljat o tem, da se kadilcem kratijo pravice? ta smrklja tudi vedet ne bi smela kaj je cigaret, ne pa da se na vse pretege bori za "svoje" pravice ... naj si doma pred starši prižge cigaret, ko je pa tako glasna ... aja, saj res, doma se pa NE sme kadit ... nekatere bi lahko svojo energijo, ki jo trošijo za prdenje v veter (ker tole prepucavanje ni nič drugega), prenesle v kaj bolj koristnega ...
ps: to se ne nanaša na nobeno od deklet, ki se kregajo v tej temi ... tako, da brez raznih: Jaz sem že polnoletna! blabla ... ker res ni potrebno
bemu sunca, poln kufr mam že teh pravic in nepravic kadilcev oz nekadilcev ...
mene tudi nervira, da en butl divja čez Gameljne, pa se lahko z glavo cele dneve v zid tolčem, pa noben ne bo sprejel zakona, da se idiotom ne sme dat izpita ...
vse skupaj je eno brezzvezno napihovanje ...
naj se raje držijo zakonov, ki so jih sprejeli:
1. da trgovine nimajo kaj biti ob nedeljah odprte (glej ga zlomka VSE so)
2. da mladoletniki nimajo kaj iskati v lokalih, kjer točijo alkohol (waaaa, res nobenega ni nikjer )
3. mladoletnik NE sme priti do alkohola ... in ja, vsi mladoletniki v petek ob 3h zjutraj so trezni ... čeprav po zakonu, bi morali že spati ...
najprej naj poskrbijo za to mladoletno "drhal" (upam, da se SPET kdo ne bo zaletel v to besedo, ker ga bom lastnoročno namlatila ) in uvedejo policijsko uro, ne pa da jim sam pravice dajejo ... kake pravice? edina pravica je šiba!
in kje ima sploh eno mlečnozobo dekle za razpravljat o tem, da se kadilcem kratijo pravice? ta smrklja tudi vedet ne bi smela kaj je cigaret, ne pa da se na vse pretege bori za "svoje" pravice ... naj si doma pred starši prižge cigaret, ko je pa tako glasna ... aja, saj res, doma se pa NE sme kadit ... nekatere bi lahko svojo energijo, ki jo trošijo za prdenje v veter (ker tole prepucavanje ni nič drugega), prenesle v kaj bolj koristnega ...
ps: to se ne nanaša na nobeno od deklet, ki se kregajo v tej temi ... tako, da brez raznih: Jaz sem že polnoletna! blabla ... ker res ni potrebno
-
mala punci - Komunikatorka
- Na forumu od: 2. 6. 2005
MissRap napisal/-a:Purple bitch: Ne deodorantov(tistih,ki povečujejo ozon v zraku) ne uporabljamo.Se tuširamo vsak dan in ne rabmo se špricat k smo potni.
Kajenju se pa da.
A res ne štekaš?
LP
ne vsi kadilci tudi purple bitch in jaz smo še daleč za tabo zato te ne štekamo ker ti si pa ekološko ozaveščena in sploh ne počneš stvari ki bi na kakršnkoli način škodile drugim. Daj nama prosim nariši
-
Shannon - Debatorica
- Na forumu od: 15. 11. 2006
MissRap, pusti jih. Sej vidiš, da jim je nikotin že tako razžrl možgane, da niso sposobni ene argumentirane debate.
Ste gledal Trenja včeraj? Ste opazili, kako hripave glasove imajo kadilci (še posebej ona ženska, ki gotovo vsak dan spije še liter šnopca zraven čikov)? Pa slika črnih pljuč? Jaz ne razumem, kako da vas to ne gane. Tako malo vam je mar za lastno zdravje (pustmo to, da s kajenjem škodujete še vsem okoli sebe). Pa ne mi zdaj s tem, "saj je še 100 drugih dejavnikov škodljivosti bla, bla ..." Res je. Ampak vsak, ki ga lahko omejimo, šteje. To pomeni: če ne kadiš/piješ/se drogiraš/seksaš brez zaščite, če redno telovadiš, ješ zdravo hrano in se izogibaš stresu (kolikor pač gre), je kakovost tvojega življenja ZAGOTOVO večja, kot pa če delaš ravno obratno. To je dejstvo, pa če se vsi kadilci na glavo postavite.
Najboljše bi bilo, če bi škatlico cigaret podražili na 50 EUR. Potem vsaj mulci ne bi tako množično kadili. Isto velja za alkohol. Mogoče bi se zamislili, če bi vas orng udarlo po žepu (dejstvo je, da strastni kadilci popijejo tudi nadpovprečno veliko alkohola). Škoda, da se to ne bo zgodilo.
Ste gledal Trenja včeraj? Ste opazili, kako hripave glasove imajo kadilci (še posebej ona ženska, ki gotovo vsak dan spije še liter šnopca zraven čikov)? Pa slika črnih pljuč? Jaz ne razumem, kako da vas to ne gane. Tako malo vam je mar za lastno zdravje (pustmo to, da s kajenjem škodujete še vsem okoli sebe). Pa ne mi zdaj s tem, "saj je še 100 drugih dejavnikov škodljivosti bla, bla ..." Res je. Ampak vsak, ki ga lahko omejimo, šteje. To pomeni: če ne kadiš/piješ/se drogiraš/seksaš brez zaščite, če redno telovadiš, ješ zdravo hrano in se izogibaš stresu (kolikor pač gre), je kakovost tvojega življenja ZAGOTOVO večja, kot pa če delaš ravno obratno. To je dejstvo, pa če se vsi kadilci na glavo postavite.
Najboljše bi bilo, če bi škatlico cigaret podražili na 50 EUR. Potem vsaj mulci ne bi tako množično kadili. Isto velja za alkohol. Mogoče bi se zamislili, če bi vas orng udarlo po žepu (dejstvo je, da strastni kadilci popijejo tudi nadpovprečno veliko alkohola). Škoda, da se to ne bo zgodilo.
- MissRap
- Komunikatorka
Mala punci : jaz ne (skoraj nič,oziroma 1x na 3 mesece), jaz spoštujem :runningdog: ,jaz ne kadim,jem zelo zdravo hrano in skrbim za svoje zdravje.Nočem pa,da moj trud kvariš ti oz. kadilci.
Broken hart: ko boš šla ti peš od LJ do NG se ti pridružim.
LP
Broken hart: ko boš šla ti peš od LJ do NG se ti pridružim.
LP
-
*purple* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 23. 1. 2006
Shannon napisal/-a:(dejstvo je, da strastni kadilci popijejo tudi nadpovprečno veliko alkohola). Škoda, da se to ne bo zgodilo.
nevem od kje tebi to dejstvo, ampak od vseh ki jih poznam-kadilcev, skoraj noben ne pije alkohola...jast se ga dotakne enkrat na leto recimo...to ni nobeno dejstvo to je tvoja zgrešena informacija...Po čem pa sklepaš da spije una mama s trenj še litr šnopca?dej no...
-
br0ken heart - Komunikatorka
- Na forumu od: 16. 1. 2005
*purple bitch* napisal/-a:Shannon napisal/-a:(dejstvo je, da strastni kadilci popijejo tudi nadpovprečno veliko alkohola). Škoda, da se to ne bo zgodilo.
nevem od kje tebi to dejstvo, ampak od vseh ki jih poznam-kadilcev, skoraj noben ne pije alkohola...jast se ga dotakne enkrat na leto recimo...to ni nobeno dejstvo to je tvoja zgrešena informacija...Po čem pa sklepaš da spije una mama s trenj še litr šnopca?dej no...
Ja ona je bla meni vceraj taaaaaak smesna Jozica
Hello, 911. I''m on fire!
-
choco.cat - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 14. 9. 2006
Ja, tisti drugi mladenič je pa rekel, da se bo pojavil rasizem med kadilci in nekadilciJochie napisal/-a:ma na trenjih glih najdejo taksne ljudi...jaz kadim 17 let, pa imam glas kot slavček!
meni je bil pa najboljši lepi dečko študent Janez...zelo statistično pripravljen...samo diskriminacija zdravja mu ni šla!
Drugače pa se z prepovedjo strinjam. Kadilci še vedno lahko kadite, ampak pač ne povsod
I laugh at gilded butterflies.
-
Angel girl - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 5. 12. 2006
- Kraj: Izbrisana land
Shannon napisal/-a:Ste gledal Trenja včeraj? Ste opazili, kako hripave glasove imajo kadilci (še posebej ona ženska, ki gotovo vsak dan spije še liter šnopca zraven čikov)? Pa slika črnih pljuč? Jaz ne razumem, kako da vas to ne gane. Tako malo vam je mar za lastno zdravje (pustmo to, da s kajenjem škodujete še vsem okoli sebe). Pa ne mi zdaj s tem, "saj je še 100 drugih dejavnikov škodljivosti bla, bla ..." Res je. Ampak vsak, ki ga lahko omejimo, šteje. To pomeni: če ne kadiš/piješ/se drogiraš/seksaš brez zaščite, če redno telovadiš, ješ zdravo hrano in se izogibaš stresu (kolikor pač gre), je kakovost tvojega življenja ZAGOTOVO večja, kot pa če delaš ravno obratno. To je dejstvo, pa če se vsi kadilci na glavo postavite.
Se čist strinjam s tabo. Vse našteto glede kvalitete zdravja je čist res. Itak pa kadilci tega ne bojo priznal oz bojo ta nardil le redki, pa potem iskal razne razvade in neke "težave" pri nekadilcih. Teorija-djmo zadevo preusmerit nekam drugam ne pa dejansko to o čemer se tle govori.
In tud jst sm včer rekla k smo gledal Trenja, naj podražijo škatlco čikov tko k ti, pa bomo pol vidl kdo bo kadil.
-
bella_ - Debatorica
- Na forumu od: 26. 5. 2006
- Kraj: lj
js pa mislm da bi mogl vstrajat pr ze sprejetm zakonu. uvedl so zakon, da more bit prostor za kadilce locen od prostora za nekadilce. vecina lokalov ma locen ja...s crto na tleh. kokr da pride dim do crte pa si rece opa kle cez pa ne smem cist dost bi blo to, ne pa da prepovejo kajenje povsod. sploh mi gre pa na zivce ta "skrb" za zdravje drzavljanov. js grem vn pa dam za eno navadno vodo dvakrat vec kokr za pivo. a alkohol pa ne skoduje zdravju al kaj? mah dj, v tej sloveniji se niti en zakon ne spelje tko kokr je treba, tko da se tut ta ne bo
- ~ClaUdyKa~
- Komunikatorka
- Na forumu od: 18. 1. 2007
- Kraj: Idrija
Eh...itak ne bomo nkol se strinjal glede tega zakona skupaj z kadilci. Nekadilci pač držimo skupej in branmo svojo teorijo ( ki je za moje pojme se veda pravilna), kadilci pa svojo( katera pa je za njihove pojme pravilna )... fora je le v temu, da nejbrž bo zakon naklonjen nam, ostali pa bodo oz. boste postavljeni zunaj ( kafiča seveda )
lp
lp
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov