prepoved kajenja tudi v Sloveniji?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Anchi - Komunikatorka
- Na forumu od: 19. 7. 2004
- Kraj: Ljubljana
Lollypop napisal/-a:Vem, d zveni kot d na svojo rit gledam, ampak mislim, d govorim v imenu vseh kadilcev: Mučenje je, d v lokalu sediš pa si 2 uri ne morš čika pržgat! Mislim, men bi dopizlo! Živci bi mi 100 na uro delali!
Kaj pa mučenje nekadilcev, ki v kafiču sedijo 2 uri in morajo vdihovat dim?
Zapisuj rane v pesek in srečo v kamen. (anonimo)
-
bubbles - Debatorica
- Na forumu od: 8. 11. 2004
- Kraj: heaven
v bistvu sem za, ker mi ni všeč vdihavat tisti dim, niti to, da mi vse obleke smrdijo, če grem na kavo.
pa ne me narobe razumet: nobenga nikol ne silim, da neha kadit. sem tudi sama bivša kadilka, ampak sem bila vedno uvidevna: če sem že v lokalu prižgala in so bili zraven nekadilci, sem jih najprej vprašala, če jih moti.
pa ne me narobe razumet: nobenga nikol ne silim, da neha kadit. sem tudi sama bivša kadilka, ampak sem bila vedno uvidevna: če sem že v lokalu prižgala in so bili zraven nekadilci, sem jih najprej vprašala, če jih moti.
...just breathe...
-
baby girl - Komunikatorka
- Na forumu od: 18. 2. 2005
- Kraj: ko bi biu vsaj los angeles
hja in se spet kregamo...
men se zdi tak zakon ne fer do kadilcev ki jih je vse vec, mislim missbitch ma prov sj majo pravico se sami odloct ce bojo kadil al ne
ce gre ministrsvu to tak v nos pa nej zgradi vec takih prostorov kt jih je lollypop opisala:en stuk za kadilce, drug stuk za nekadilce
bo slo vec dnara....so what
lohk bi ze kej pametnga nardil po dolgem cajtu
men se zdi tak zakon ne fer do kadilcev ki jih je vse vec, mislim missbitch ma prov sj majo pravico se sami odloct ce bojo kadil al ne
ce gre ministrsvu to tak v nos pa nej zgradi vec takih prostorov kt jih je lollypop opisala:en stuk za kadilce, drug stuk za nekadilce
bo slo vec dnara....so what
lohk bi ze kej pametnga nardil po dolgem cajtu
can you keep up
baby boy
baby boy
-
bubbles napisal/-a:morš vedet, da gre kadilec lahko na cigareto tudi ven
ja ampak ne na javno mesto...
torej mu preostane doma za hiso
ma ne vem no zakwa bi zacel sploh kksne zakone uvajat glede tega, k jim itq nou nc uspel
can you keep up
baby boy
baby boy
-
Ledenka napisal/-a:Kadilke:
Zakon v Italiji dobro uspeva! Kadilci se ne pritožujejo skoraj nič, saj je kar vredu poskrbljeno.
hja tuki smo pa slovenci....ce razumes kwa mislim
can you keep up
baby boy
baby boy
-
Ledenka - Debatorica
- Na forumu od: 21. 2. 2005
baby girl napisal/-a:Ledenka napisal/-a:Kadilke:
Zakon v Italiji dobro uspeva! Kadilci se ne pritožujejo skoraj nič, saj je kar vredu poskrbljeno.
hja tuki smo pa slovenci....ce razumes kwa mislim
Hja... vem .....
Don't worry, be happy!!!
- Ninett
- Sramežljivka
- Na forumu od: 27. 3. 2005
joj joj punce in maloštevilčni fantje zakaj tolk o teh nekadilskih in kadilskih prostorih. point je itak sam v tem da v restavracijah morjo imet ta 2 prostora ločena zaradi hrane. a mislite da je šefu mar da njegovi gostje vohajo dim? itak da ne, važno je samo da dobi dnar, on tega ne voha, sej ga ni lih dosti tam a ne? jaz kot kadilka se itak ne strinjam s tem zakonom kr se mi zdi mičkeno too much, zakaj se ne odločijo za srednjo pot, pa je par kafičkov in restavracij kadilskih par pa ne...in je vse ql...
-
LARIKA - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 6. 2. 2005
*missy* napisal/-a:jaz sicer ne kadim, ampak sem proti temu, da bi prepovedali kajenje...
meni se zdi čisto dovolj, da so prostori v lokalih ločeni...
glede na to kako so v nekaterih lokali h ločeni deli za kadilce in nekadilce ne bi o tem da je to ločeno. sem nekadilka in me full moti da so v nekaterih lokalih taki prostori označeni samo z majhno ograjico in tablico,
ne vem a mislijo da dim ne pride čez ograjico in da ve kaj piše na tablici? lepo vas prosim. zaradi kadilcev včasih ne grem v kakšen lokal,pa bi tja rada šla,me preveč oči bolijo. naj se zagiftajo doma!!!! jaz pa bi rada malo bolj čist zrak, kot da nimam dost trboveljske cementarne in gnilega lufta v zasavju.
-
Davorin - Cosmo administrator
- Na forumu od: 24. 6. 2004
- Kraj: Ljubljana
Ledenka napisal/-a:Zakon v Italiji dobro uspeva! Kadilci se ne pritožujejo skoraj nič, saj je kar vredu poskrbljeno.
Ne vem če, jaz sem slišal, da v Italiji še oštirji bojkotirajo zakon (saj bi morali oni prijaviti kršitelje).
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov