prepoved kajenja tudi v Sloveniji?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- ~ClaUdyKa~
- Komunikatorka
- Na forumu od: 18. 1. 2007
- Kraj: Idrija
Jochie napisal/-a:~ClaUdyKa~ napisal/-a:Kadilci: A ste že zračunali koliko dnarja zapravte za cigarete na tedn in pol na mesc in še kasnej na let in še kasneje..na nekaj let?? Hmm, bi si lohk verjetn lohk kšno lepo potovanje prvošil al pa kej podobnga
kdo je pa rekel, da si ga ne???
Poznam veliko ljudi, ker se stalno pritožujejo nad tem, da si ne morejo ničesar privoščit, da ni denarja ne za eno in ne za drugo stvar.... kadijo pa kot turki...
in ne vem, to še ne pomeni, če si ga ti, da si ga lahko vsi kadilci... sploh pa je tukaj zdravje na prvem mestu in mislim, da če tudi sm lohk bolj neumna od tebe, imam bl čista pljuča kt ti... in to mi je bl važn trenutno..
-
jagodka85 - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 6. 2006
^^ ja, ampak pol bi si lh še enga več no, a ne veš tega
ja ja, lh bi šparal na podlagi tega, da bi nehal kadit... ampak zakaj že? zato, da bi ta dnar zapravl drugje al kaj? jz osebno ne kadim velik... pač na vsake tok časa pržgem kkšn cigaret, ker mi pač enostavno zapaše... če bi mi pasal, bi tud usak dan celo škatlco pokadila.. zakaj ne? sj sama seb škodim...
sicer pa če smo lih pr tem, da bi lh računal to in ono... kaj pa če bi ženske (ne vse, nekatere pa) seštele, kok odštejejo za make up? za cunce take in drugačne.. ampak ok, to ne paše sm not... je pa isti princip...
ja ja, lh bi šparal na podlagi tega, da bi nehal kadit... ampak zakaj že? zato, da bi ta dnar zapravl drugje al kaj? jz osebno ne kadim velik... pač na vsake tok časa pržgem kkšn cigaret, ker mi pač enostavno zapaše... če bi mi pasal, bi tud usak dan celo škatlco pokadila.. zakaj ne? sj sama seb škodim...
sicer pa če smo lih pr tem, da bi lh računal to in ono... kaj pa če bi ženske (ne vse, nekatere pa) seštele, kok odštejejo za make up? za cunce take in drugačne.. ampak ok, to ne paše sm not... je pa isti princip...
- ~ClaUdyKa~
- Komunikatorka
jagodka85 napisal/-a:^^ ja, ampak pol bi si lh še enga več no, a ne veš tega
Ja, ampak ti ne boš zarad mojga make up-a pasivno naličen, ali pač?
-
Jochie - Cosmopsiho
- Na forumu od: 17. 9. 2005
jagodka85 napisal/-a: kaj pa če bi ženske (ne vse, nekatere pa) seštele, kok odštejejo za make up? za cunce take in drugačne.. ampak ok, to ne paše sm not... je pa isti princip...
res je, tudi večkrat trpimo, ko v zakajen lokal pride prekomerno naparfumirano okolju neprijazno dekle...
- ~ClaUdyKa~
- Komunikatorka
Jochie napisal/-a:no, jaz bom vsaj pameten umrl, za tebe nisem prepričan!
Si že slišal tist rek: na bikih svet stoji? Sm ponosna na to, d sm bikica po horoskopu, kar pomen d sm dost trmasta in ne bom nehala oz. dopustila, d me boš šikanirau na tak način, čš, ti si pa neumna k si tok mlajš, pišeš izjave pod izjave tedna, k teb niso smešne in zato, ker ne kadim...
- ~ClaUdyKa~
- Komunikatorka
Jochie napisal/-a:jagodka85 napisal/-a: kaj pa če bi ženske (ne vse, nekatere pa) seštele, kok odštejejo za make up? za cunce take in drugačne.. ampak ok, to ne paše sm not... je pa isti princip...
res je, tudi večkrat trpimo, ko v zakajen lokal pride prekomerno naparfumirano okolju neprijazno dekle...
Ah dej no... a ti pa ne uporabljaš parfuma pa deodoranta? Aja sej res...eni ste tok popolni, pa ne rabte nč..sm pozabla..
-
jagodka85 - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 6. 2006
~ClaUdyKa~ napisal/-a:Ja, ampak ti ne boš zarad mojga make up-a pasivno naličen, ali pač?
em, tale naličen... a je to zame velal???? ker jz mam a na koncu... sm ženska ja.. po zadnjih ugotavljanjih
lej, sj je vse kul in prou, če se uporabla pafrum, pa deodorant... sam v mejah normale.. tko k vela tud za cigarete lh...
itak pa vsak dela, kar hoče... če s tem škoduje sebi in drugim... kaj češ, tud taki morjo/mormo bit na svetu ane
- ~ClaUdyKa~
- Komunikatorka
jagodka85 napisal/-a:~ClaUdyKa~ napisal/-a:Ja, ampak ti ne boš zarad mojga make up-a pasivno naličen, ali pač?
em, tale naličen... a je to zame velal???? ker jz mam a na koncu... sm ženska ja.. po zadnjih ugotavljanjih
lej, sj je vse kul in prou, če se uporabla pafrum, pa deodorant... sam v mejah normale.. tko k vela tud za cigarete lh...
itak pa vsak dela, kar hoče... če s tem škoduje sebi in drugim... kaj češ, tud taki morjo/mormo bit na svetu ane
se opravičujem za lapsus:naličen-->naličena..sm šele zej opazla, k si to napisala, tko da res, sorry!!
Sej ubistu se ne gre za to, ampak zmotlo me je to oz. mi gre na živce, d Jochie neki proba bit pametn, kar verjamem, da ima velik izkušenj glede na svojo starost in use, sam to še ne pomen, da sm pa jst neumna in da bom celo neumna umrla, on pa pametn... se da to na drgačn način povedat
-
*purple* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 23. 1. 2006
Jochie napisal/-a:~ClaUdyKa~ napisal/-a:Kadilci: A ste že zračunali koliko dnarja zapravte za cigarete na tedn in pol na mesc in še kasnej na let in še kasneje..na nekaj let?? Hmm, bi si lohk verjetn lohk kšno lepo potovanje prvošil al pa kej podobnga
kdo je pa rekel, da si ga ne???
sicer pa tebe nima nič za brigat kolk nas stanejo cigareti..jst še vedno lahko živim...sicer pa če grem spraševat če bi,. če bi, če bi...lahko tud tebe marsikej vprašam, pa bo še vdeno potem...ja zakaj pa nisi šla na eno potovanje...
drgač pa nevem koji k***c je tale pr trenjih, ampak je definitivno ruknen v glavo..NJemu se ne zdi nč hudga če gre v sloveniji 5000 malih podjetnikov-malih lokalov v cugrunt ja itak, spet bo 5000 več brezposelnih...mislm ta država...za postrelit so
-
smotkA - Kofetarica
- Na forumu od: 30. 8. 2004
A je še kdo gledal Trenja?
Jst se popolnoma strinjam z Barovičem, ker je res človek agrumentiral in debatiral na eni ravni, pa lahko rečem, da je bil eden redkih.
Drugače bi pa glede očitkov, koliko denarja zapravite, ali vam ni nič škoda rekla le to, da glede na potrošniško družbo, v kateri živimo, denarja ni problem zapravit. Jaz osebno DEL svojega denarja porabim za cigarete, nekdo drug za nekaj drugega in vsak se sam odloči kam bo dal svoj denar. pa brez skrbi, tud potovanja si privoščim, pa ne samo 1x letno.
Jst se popolnoma strinjam z Barovičem, ker je res človek agrumentiral in debatiral na eni ravni, pa lahko rečem, da je bil eden redkih.
Drugače bi pa glede očitkov, koliko denarja zapravite, ali vam ni nič škoda rekla le to, da glede na potrošniško družbo, v kateri živimo, denarja ni problem zapravit. Jaz osebno DEL svojega denarja porabim za cigarete, nekdo drug za nekaj drugega in vsak se sam odloči kam bo dal svoj denar. pa brez skrbi, tud potovanja si privoščim, pa ne samo 1x letno.
E una vita sola non pu bastare,
per dimenticare una storia che vale,
dei tuoi occhi che mi stanno guardare, non dimenticare ...
per dimenticare una storia che vale,
dei tuoi occhi che mi stanno guardare, non dimenticare ...
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov