prepoved kajenja tudi v Sloveniji?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- MissRap
- Komunikatorka
- Na forumu od: 3. 1. 2005
*purple bitch* napisal/-a:dej razumi že enkrat da je pač tako in ko bo zakon bo pač drugače..mene tud marsikaj moti kar ljudje počnejo, pa se zdaj en bom postavljala a glavo!!dokler pač ni še zakona se bo še kadilo v lokalih, ko bo zakon pa pač ne...
Lej ti misliš tako,jst drugače.Brezveze se neki kregat(to ne leti nate).
Nekateri(večina) smo zelo veseli tega zakona,ostalim gre pa v nos.
LP
-
lubenica - Debatorica
- Na forumu od: 1. 4. 2006
- Kraj: lublana
imela sem eno obdobje,ko nisem kadila..nekaj mesecev..in v teh parih mescih,sem videla kako u bistu nekadilci gledajo na nas kadilce in kaj jih vse moti..meni na primer so se vsi kadilci totalno gnusili..zdelo se mi je totalno klošarsko,če sm vidla koga da kadi na avt.postaji,med hojo itd...motilo me je tudi,če so kadili v moji družbi...zakaj bi jaz morala vdihavt njihov dim,če sama ne kadim??
res je, da zdej spet kadim in spet gledam stvari iz kadilske perspektive ,samo zdej sm se naučila, d adoma ne kadim,ker nihče ne in ne želim, da vdihavajo moje strupe še naprej,na ulici sploh več ne prižgem, v lokalu in restavraciji,pa se res zelo kontroliram pri kajenju in pihanju dima,vedno pa vprašam, če koga moti, d akadim in potem pač en kadim..
hvala bogu samo, da nimam veliko prijateljev nekadilcev
res je, da zdej spet kadim in spet gledam stvari iz kadilske perspektive ,samo zdej sm se naučila, d adoma ne kadim,ker nihče ne in ne želim, da vdihavajo moje strupe še naprej,na ulici sploh več ne prižgem, v lokalu in restavraciji,pa se res zelo kontroliram pri kajenju in pihanju dima,vedno pa vprašam, če koga moti, d akadim in potem pač en kadim..
hvala bogu samo, da nimam veliko prijateljev nekadilcev
-
mary-kate and ashley bigg - Kofetarica
- Na forumu od: 13. 5. 2006
ZARADI TOBAKA VSAKO LETO UMRE 19 000 EVROPEJCEV...
... KI NE KADIJO.
... KI NE KADIJO.
-
mary-kate and ashley bigg - Kofetarica
- Na forumu od: 13. 5. 2006
s svojo razvado nima noben pravice ogrožat drugih in mu puhat v obraz.
zanč mi je en frend direkt u faco pihu pa sm mu lepo čik iz ust uzela pa ga u pepelnik zatlačla. mislm doooooooooh...
ubijajte sebe, če hočte, ne drugih.
in ja, če ne morte brez cigaret po svetu hodt, rajš ostante doma in se zakajajte v zaprtem stanovanju. fine with me
zanč mi je en frend direkt u faco pihu pa sm mu lepo čik iz ust uzela pa ga u pepelnik zatlačla. mislm doooooooooh...
ubijajte sebe, če hočte, ne drugih.
in ja, če ne morte brez cigaret po svetu hodt, rajš ostante doma in se zakajajte v zaprtem stanovanju. fine with me
-
freaky - Kofetarica
- Na forumu od: 27. 4. 2006
Ne morm se ravno opredelit al sm za ta zakon al ne (čeprav sm neredna kadilka...upam, da ne več dolg), ampk se mi zdi da s tem ne bojo čist nč dosegl, ker če si želijo kakih korenitih sprememb bi se mogl lotit vzrokov ne pa "zdravit" posledic. Se mi zdi, da s temi zakoni, ki prepovedujejo ne dosežejo pretirano velik, mogl bi se osredotočit recimo na drugačno vzgojo, drugačn način poučevanja itd.
Lp
Lp
How many years can some people exist before they're allowed to be free?
The answer, my friend, is blowin' in the wind.
The answer, my friend, is blowin' in the wind.
-
*purple* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 23. 1. 2006
mari kate....tud ti s tvojim avtom nimaš pravice ogrožat mojega življenja z izpušnimi plini, tud živilci nimajo pravice v hrano dajat dodatke ki povzročajo raka, in lahko bi nadaljevala do jutri....pravice na tem svetu ni, če ti je všeč ali ne....mislm, dej mal poglejte naokl an zadeve ki še škodujejo zdravjo..kdo je pa reku, da boš lih raka dobila?lahko umreš od aidsa katerega virus v kri ti porine sestra v laboratoriju, lahko stopiš pred bajto in ti cegel na glavo pade....ne, vsa bodo vse ubili kadlci ...
in čist pro je to kar je freaky rekla...treba je začet od začetka, problem reševat od korena, in ne ga zdravit...kje so imeli državci glavo, da so petnajstletnim otrokom pustili kupovat cigarete??zdej bodo pa omejeval...mimigrede, mislim da smo ena redkih držav v evropi, ki imamo na razpolaga toliko vrst cigaret...hočjo prodajat, hočjo omejevat...očitno jim par stvari ni jasnih...
kakorkoli pa se ne boste znebili kadilcev, nikoli...še vedno se bo kadlo zunaj,in če bo šel iz lokala ravno takrat ko bodo vsi kadili pred vrati boš vdihnila več dima kot pa če bi notr....poleti pa se bo itak kadilo zunaj...tud tle gre dim tvoja pljuča...
in ti nam zihr ne boš govorila kaj naj počnemo in kam bomo hodili in kje kadili....povsod, kjer zakon dopušča
in čist pro je to kar je freaky rekla...treba je začet od začetka, problem reševat od korena, in ne ga zdravit...kje so imeli državci glavo, da so petnajstletnim otrokom pustili kupovat cigarete??zdej bodo pa omejeval...mimigrede, mislim da smo ena redkih držav v evropi, ki imamo na razpolaga toliko vrst cigaret...hočjo prodajat, hočjo omejevat...očitno jim par stvari ni jasnih...
kakorkoli pa se ne boste znebili kadilcev, nikoli...še vedno se bo kadlo zunaj,in če bo šel iz lokala ravno takrat ko bodo vsi kadili pred vrati boš vdihnila več dima kot pa če bi notr....poleti pa se bo itak kadilo zunaj...tud tle gre dim tvoja pljuča...
in ti nam zihr ne boš govorila kaj naj počnemo in kam bomo hodili in kje kadili....povsod, kjer zakon dopušča
-
jemina - Cosmopsiho
- Na forumu od: 14. 6. 2006
Mah ja ta zakon bo pol leta, pol bojo pa naši politi vidl, da se državna blagajna prazni ... pol pa ne bo več zakona
Merikejt in ešli to se boš mogla pa ti s svojimi frendi zment, ker jz nisem tko neobzirna, da bi komu v obraz pihala, pa vem pa purpl tud ni
Merikejt in ešli to se boš mogla pa ti s svojimi frendi zment, ker jz nisem tko neobzirna, da bi komu v obraz pihala, pa vem pa purpl tud ni
Dame mas quiero mas
De esa bendita forma en que me miras
Solo tu, solo yo
Caricias que me roben la razon
Solo tu, solo yo
-
jemina - Cosmopsiho
- Na forumu od: 14. 6. 2006
jullia napisal/-a:*purple bitch* napisal/-a:in ti nam zihr ne boš govorila kaj naj počnemo in kam bomo hodili in kje kadili....povsod, kjer zakon dopušča
pa tudi tam kjer ne, če ravno ne bo inšpekcije in kapsov v bližini
Kako veš? Bomo pa ilegalno kadil, sj to bo še bolj zanimivo
Dame mas quiero mas
Solo tu, solo yo
Solo tu, solo yo
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov