prepoved kajenja tudi v Sloveniji?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- sonček=)
- Komunikatorka
- Na forumu od: 28. 1. 2006
- Kraj: pekel, ker je dobro ogrevanje, v nebesih bi zmrznla...
ma vsi zakoni pa ensa pravila=) sorry ampak kdo jih pa upošteva.
ko koga vprašaš, ja a se ti držiš kakih pravil pa zakonov??
a niso pravila zato da se kršijo???
al pa scenarij b
kar upoštevam in spada pod pravila so sam pravila glede oblačenja.
tko da karkol se bodo spomnli je itak brezveze, ker se folku, predvsem najstnikom j........ za to
ko koga vprašaš, ja a se ti držiš kakih pravil pa zakonov??
a niso pravila zato da se kršijo???
al pa scenarij b
kar upoštevam in spada pod pravila so sam pravila glede oblačenja.
tko da karkol se bodo spomnli je itak brezveze, ker se folku, predvsem najstnikom j........ za to
nekdo mi je rekel da sonček nadomesti vse kletvice, zato sem jaz sonček
-
amyZ - Kofetarica
- Na forumu od: 31. 3. 2005
- Kraj: trbovlje
prvič: to je čist brezveze in nič ne bojo dosegl s tem
drugič: spet bo šlo nevem kolk dnarja sam za tele njihove pogovore o tem zakonu in potem še njegova uveljavitev
tretjič: lokali bodo zjutri še bolj prazni, saj hodjo ljudje tam na kavico pa zraven še en čik al pa dva pokadijo, zdej bojo pa rajš doma si skuhal kafe. poznam ene par takih k morjo enga pržgat zravn kofetka.
sicer jz nisem kadilka, me pa ne moti, če kdo kadi v gostilni zraven mene, sej je že dost da so nardil prostor za nekadilce(ki se vidi, da je veliko bolj prazen kot un za kadilce)
nč bolj zdravi ne bomo, pa tud manj ne bojo kadil. ena bedarija je to
drugič: spet bo šlo nevem kolk dnarja sam za tele njihove pogovore o tem zakonu in potem še njegova uveljavitev
tretjič: lokali bodo zjutri še bolj prazni, saj hodjo ljudje tam na kavico pa zraven še en čik al pa dva pokadijo, zdej bojo pa rajš doma si skuhal kafe. poznam ene par takih k morjo enga pržgat zravn kofetka.
sicer jz nisem kadilka, me pa ne moti, če kdo kadi v gostilni zraven mene, sej je že dost da so nardil prostor za nekadilce(ki se vidi, da je veliko bolj prazen kot un za kadilce)
nč bolj zdravi ne bomo, pa tud manj ne bojo kadil. ena bedarija je to
-
Ljubljančanka - Komunikatorka
- Na forumu od: 8. 12. 2004
- Kraj: Ljubljana
jemina napisal/-a:Akdo ve, kaj bo zj s tem?
Mislm da se bo v začetku 2007 začela prepoved, nisem pa sigurna. Ampak čim prej tem bolj. Sem čist alergična na ta smrad.
- skyboy3
- Sramežljivka
- Na forumu od: 19. 11. 2006
- Kraj: Šentjur
ma pomoje je to totalna bedarija .... na javnih mestih brez kajenja ...
ne ga srat no, sam osebno ne kadim ampak vem da človek ki bo pršu v gostilno pa si bo naročiv enga laškega si nebo pržgal čika
kje se še to vidi strinjam se z vašimi mnenji , kdor kadi bo še naprej kadil
ne ga srat no, sam osebno ne kadim ampak vem da človek ki bo pršu v gostilno pa si bo naročiv enga laškega si nebo pržgal čika
kje se še to vidi strinjam se z vašimi mnenji , kdor kadi bo še naprej kadil
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov