Foxy-lady napisal/-a:Gregec, sramezljivka, samo pomisli, kak nam, ka kadimo, pase cik, kda se faaaaaaaaaajn feeeeeeeeeejst najejmo... mljask... bole pase kak f*k

:D:D
Joooooj, pa zakaj kadilci mislijo (mislite) samo na to svojo (danerečemkaksno) rit!! Foxy-lady to se ne nanaša specifično nate, le na splošno govorim.
A bo že
kdaj kdo od njih pomislil, kako
NAM NE PAŠE takoj po hrani dima "jest"??? In glede na to, da nekadilci nikogar ne zakajamo z zelo motečim in smrdečim dimom, sem močno za odstranitev kadilcev iz javnih prostorov. Predvsem kakšen Cankarjev dom in podobne ustanove. Halooo, kakšna kadilnica je v preddverju med pavzo. K bi vse kar postrelila. Naj se grejo zakajat ven!

Žalostno a resnično je, da je še najboljše jest v McDonaldsu, ker je tam prepovedano kajenje.
Ta zakon ni namenjen temu, da se zmanjša število kadilcev (mogoče posledično, ampak minimalno), ampak je namenjen predvsem v izogib pasivnemu kajenju in ker res ni zabavno v zaprtih prostorih vdihovat dim. Že na prostem je zoprno, kaj šele v zaprtem.
Da ne govorimo o tem, da sem zadnjič skoraj doživela živčni zlom, ko sem bila na smučanju. Z vsemi pljuči sem vdihovala noro svež gorski zrak, ko pa sem se vsedla na sedežnico, ga pa en zraven mene pržge.

Še dobro, da me je moj fant zadrževal, če ne bi tistega tipa porinla iz sedežnice dol.
Nimam nič proti kadilcem, a naj zakajajo sami sebe. Sovražim njihov egoizem, ko so za svoj užitek pripravljeni zastrupljat in zasmrajat ostale (nekadilce).
OK, se opravičujem za ves ta moj bes, ampak to je tema, ki me zares pogreje.

Zapisuj rane v pesek in srečo v kamen. (anonimo)