prepoved kajenja tudi v Sloveniji?

Vse o politiki od svetovne do domače

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Ali ste za prepoved kajenja?

da
239
69%
ne
107
31%
Skupaj glasov : 346

tdy
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 13. 10. 2007
Kraj: primorska

Neprebrana objavaNapisal/-a tdy » 21. Okt. 2007 13:13

gemini napisal/-a:Jst se tud strinjam z jemino. Kr naenkrat smo vsi kadilci ratal neki najslabšga. Eni pač u miru pokadimo zuni pa gremo pol notr. Ne delamo vsi drame iz tega. :wink:

ah ne najslabšega pa ne no :)
drgač pa ja, kažin je tam kjer si ga nardiš, pravjo.
Uporabniški avatar
Racman
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 22. 9. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Racman » 21. Okt. 2007 17:37

gemini napisal/-a:Jst se tud strinjam z jemino. Kr naenkrat smo vsi kadilci ratal neki najslabšga. Eni pač u miru pokadimo zuni pa gremo pol notr. Ne delamo vsi drame iz tega. :wink:

Ja sej, tudi meni ni jasno, zakaj nekaterim osebkom to predstavlja tak problem. :wink:

Danes smo bili na pijači s kolegi s karateja. Od nekaj 10 osebkov sta bla zravn le dva kadilca (spet), sicer drugače dobra kolega. Ko sm jima v hecu reku, da zdaj moreta vsakih 5 minut ven na mraz če si hočeta prižgat čik, sta se le lepo nasmehnila. Eden od njiju je reku, da "vseeno ima rad zakon, ker je v lokalih dosti čistejši luft".

Pa mimogrede, kako lahko rečete, da gostincem pada promet, če so pa v Bežigradu zraven gimnazije odprli novga....?
Uporabniški avatar
rinca
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 27. 3. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a rinca » 21. Okt. 2007 17:57

Racman napisal/-a:Pa mimogrede, kako lahko rečete, da gostincem pada promet, če so pa v Bežigradu zraven gimnazije odprli novga....?

:steinigung: lol, ampak res - kateri bedak na tem forumu si upa zmislit da gostincem upada promet, če je pa racman VIDEL da so za bežigradom odprli nov lokal?? to je seveda neizpodbojen dokaz, da gostincem promet NE upada!!
Blue-eyed boy meets a brown-eyed girl.
Uporabniški avatar
Racman
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a Racman » 21. Okt. 2007 19:24

rinca napisal/-a:
Racman napisal/-a:Pa mimogrede, kako lahko rečete, da gostincem pada promet, če so pa v Bežigradu zraven gimnazije odprli novga....?

:steinigung: lol, ampak res - kateri bedak na tem forumu si upa zmislit da gostincem upada promet, če je pa racman VIDEL da so za bežigradom odprli nov lokal?? to je seveda neizpodbojen dokaz, da gostincem promet NE upada!!

....ever heard of sarcasm? :roll:
Uporabniški avatar
rinca
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 27. 3. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a rinca » 21. Okt. 2007 20:51

hmmmm...a je to mogoče tista stvar, ki kar seva iz mojega prejšnjega posta? :gruebel:
Blue-eyed boy meets a brown-eyed girl.
Uporabniški avatar
jemina
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 14. 6. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a jemina » 21. Okt. 2007 23:44

Joj Racman, glavno da ti dihaš čist zrak :roll: Zj se pa zavzemi še, da se po mestih ne bo vozilo z avti :roll:
Dame mas quiero mas
De esa bendita forma en que me miras
Solo tu, solo yo
Caricias que me roben la razon
Uporabniški avatar
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 23. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *purple* » 22. Okt. 2007 7:51

jemina napisal/-a:Joj Racman, glavno da ti dihaš čist zrak :roll: Zj se pa zavzemi še, da se po mestih ne bo vozilo z avti :roll:

pa kaj po mestih, nikjer :P vsi peš, jst hočem čist zrak!

Racman, zakaj enim predstavlja kadilski zakon velik problem?Hja, spomni se na neko razvado katero redno neguješ, pa si predstavljaj (neglede kakšna razvada je), da ti jo čez noč prepovejo in da se s to razvado ne smeš več ukvarjat.Bi bilo finofajn?
poleg tega pa komot lahko zdržim na pijači brez cigareta in hodim ven, samo če bi lahko sedela na toplem in če obstaja možnost, nevem zakaj nebi??

:)
Uporabniški avatar
metuljčica*
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 23. 1. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a metuljčica* » 22. Okt. 2007 8:11

*purple* napisal/-a:
spomni se na neko razvado katero redno neguješ, pa si predstavljaj (neglede kakšna razvada je), da ti jo čez noč prepovejo in da se s to razvado ne smeš več ukvarjat. :)

Ajoj.
No pa poskusite že razumeti, da vseh razvad tudi ne moremo metati v en koš.
Nimam nič proti kadilcem, me je pa motilo, ja, da sem iz lokala vedno prišla kot prekajena šunka. Da ne govorim o tistem, ko sem v enem lokalu nekaj časa delala.
Zaposleni so morali pa tako cel dan neprostovoljno vdihovati dim (pustimo tukaj tiste, ki tako kadijo).

In tri četrt te teme je o pravicah kadilcev. Kaj pa pravice nekadilcev?

((LoL!TA)) - me pa res zanima, od kod si, da so pri vas VSI lokali prazni??

In kot je že nekdo napisal - če se cene v zadnjem času ne bi tako povišale, bi bili tudi lokali bolj polni. Ni protikadilski zakon edini krivec.
Uporabniški avatar
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a *purple* » 22. Okt. 2007 8:14

seveda lahko, mogoče res ne s kajenjem v isti koš, glede da gre tukaj ubistvu še za odvisnost.
verjamem, da te je motilo, verjamem da bi nekdailci svoje pravice.nihče vam jih noče odvzeti, samo želimo še del toplega lokala za nas.in to ej to, brez da bi bil kdorkoli oškodovan. :)
Uporabniški avatar
metuljčica*
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a metuljčica* » 22. Okt. 2007 8:19

V enem lokalu v naši bližini gradijo komoro za kadilce (čisto legalno). Tako da bodo nekadilci očitno hodili tja, kjer bodo investirali v te komore.
Uporabniški avatar
kr.ena
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 13. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a kr.ena » 22. Okt. 2007 8:27

metuljčica* napisal/-a:V enem lokalu v naši bližini gradijo komoro za kadilce (čisto legalno). Tako da bodo nekadilci očitno hodili tja, kjer bodo investirali v te komore.

Hočeš reči kadilci?
Zašto se sve to dešava
da l čovek išta rešava
il smo samo tu zbog ravnoteže među zvezdama...
Uporabniški avatar
metuljčica*
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a metuljčica* » 22. Okt. 2007 8:31

Ja. Ups. :oops:
Uporabniški avatar
Racman
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a Racman » 22. Okt. 2007 16:42

@ jemina, ne moreš primerjati avte s čiki, ker je z njih dosti več koristi....

@ purple, če s svojo "razvado" škodim človeku zraven mene, jo bom skušal omejiti. Seveda se ne moreš kar tako čez noč odvaditi te razvade, a če se dovolj potrudiš, ti bo čez čas mogoče le ratalo....
Uporabniški avatar
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a *purple* » 22. Okt. 2007 17:04

joj racman, če bi vsi tko razmišljal potem nebi blo pa nobene prometne nesreče več :wink: ni to to, eno so besede, drugo so dejanja.dostkrat se izkaže da so besede v primerjavi z dejanji, mlatenje prazne slame.
Uporabniški avatar
arnela
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 17. 9. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a arnela » 22. Okt. 2007 19:04

Jaz pa mislim, da je ta zakon veliko komu pomagal prenehati kaditi. No, vsaj tistim ki kadijo samo ob kavicah, ne doma in v službi, itd... To pravim zato, ker jih kar nekaj poznam. Sicer pa ta zakon tistim kadilcem, ki želijo in bodo se naprej kadili ne more nič. Zunaj na terasah sem že videla da imajo grelce , tako da kadilcev ne bo zeblo :o

Vrni se na Politika

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov