prepoved kajenja tudi v Sloveniji?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Tigi - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 1. 2005
- Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...
od petega avgusta ni več kajne?
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
-
Dagi - Kofetarica
- Na forumu od: 1. 8. 2006
- Kraj: ...
Tigi napisal/-a:od petega avgusta ni več kajne?
japs... Od takrat naprej pa veselo vohanje švica in drugih človeških izločkov, smrdljivih štumfov in vsega kar je prej cigaretni dim ubil... ne more pa nobena ventilacija... jupi... Me prov zanima kašne vonjave bodo po diskačih ponoč...
Always look on the bright side of life!
-
*purple* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 23. 1. 2006
Dagi napisal/-a:Tigi napisal/-a:od petega avgusta ni več kajne?
japs... Od takrat naprej pa veselo vohanje švica in drugih človeških izločkov, smrdljivih štumfov in vsega kar je prej cigaretni dim ubil... ne more pa nobena ventilacija... jupi... Me prov zanima kašne vonjave bodo po diskačih ponoč...
na to nism niti pomislna, ampak sem zdej še bolj prepričana da bom kr doma kafetkala bo pa res neki na tem, sigurno
se pa veselim zakona, ker bom veeelik pršparala in za pršparan dnar kooončno izpit za avto nardila in odkupla avteka
-
Tigi - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 1. 2005
- Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...
Zelo pametna naložba
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
-
no angel - Cosmofrik
- Na forumu od: 2. 11. 2004
- Kraj: vzhodno od LJ
Dagi napisal/-a:Me prov zanima kašne vonjave bodo po diskačih ponoč...
Mene tud. Čeprav sm absolutno za ta zakon, si nekak ne morm predstavljat nezakajenih diskotek.
little dandelion
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
-
Dagi - Kofetarica
- Na forumu od: 1. 8. 2006
- Kraj: ...
no angel napisal/-a:Dagi napisal/-a:Me prov zanima kašne vonjave bodo po diskačih ponoč...
Mene tud. Čeprav sm absolutno za ta zakon, si nekak ne morm predstavljat nezakajenih diskotek.
Pa če boš pr taprvih notr še bo nekak, ko se boš sporti navajala na vse... A si predstavljaš da prideš recimo v KMŠ al pa kerkol tak lokal okol polnoči... Pa sej te direkt vn zabriše sam da se vrata odprejo... Do zdej si mogu sam nasekan pridt, da ti ni blo čudn, po novem te bodo mogl prov prnest ke...
Always look on the bright side of life!
-
*purple* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 23. 1. 2006
g00fy_qa napisal/-a:Ne morem verjeti.... Če kdo ne bo upošteval pa mu bom kar sama tisti čik ugasnila.
to bi pa rada vidla ja
Dagi...v KMŠJU se boš zdej definitivno zadušu od smrdljivga švica prej je saj dim in vonj po čikih mal prekril, apak kaj bo pa zdej, pa po pravic povedan dont want to know
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov