prepoved kajenja tudi v Sloveniji?

Vse o politiki od svetovne do domače

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Ali ste za prepoved kajenja?

da
239
69%
ne
107
31%
Skupaj glasov : 346

Uporabniški avatar
Dagi
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 1. 8. 2006
Kraj: ...

Neprebrana objavaNapisal/-a Dagi » 06. Jun. 2007 9:50

MissRap napisal/-a:Ja seveda,da tudi drugo škodi ampak ni treba to ponavljat 100x.We get the point.
LP

ja in katera se je oglasila zdej... ne vem kdo stalno ponavlja eno in isto v tej temi...
Always look on the bright side of life!
Uporabniški avatar
no angel
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 2. 11. 2004
Kraj: vzhodno od LJ

Neprebrana objavaNapisal/-a no angel » 06. Jun. 2007 9:51

Js v glavnem mislim (govorim na podlagi lastnih izkušenj) da je večina (da ne bo spet kdo reku da koga napadam, ponavljam - večina) kadilcev neuvidevnih in v nasprotno me ne bo noben prepričal. Zdej pa dost z moje strani, ne mislim se več kregat tule ker je itak logično da se ne bomo nikol strinjal drug z drugim.
little dandelion
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
Uporabniški avatar
Dagi
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a Dagi » 06. Jun. 2007 9:53

no angel napisal/-a:Js v glavnem mislim (govorim na podlagi lastnih izkušenj) da je večina (da ne bo spet kdo reku da koga napadam, ponavljam - večina) kadilcev neuvidevnih in v nasprotno me ne bo noben prepričal. Zdej pa dost z moje strani, ne mislim se več kregat tule ker je itak logično da se ne bomo nikol strinjal drug z drugim.

mene spravjo ob živce tisti, ki plešejo s cigareto v roki... te bi pa res tepla...
Uporabniški avatar
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 23. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *purple* » 06. Jun. 2007 9:59

no angel, tvoj prejšnji post je bil pisan da smo/ste neuvidevni, meddrugim si jasno obtožila tudi mene, seveda po ovinkih...
sej men je praktično vseeno kaj si mislite, jaz zase vem da sem uvideven kadilec, vem pa tudi da so iz moje družbe vsi kadilci uvidevni.če pa kdo kje ni, se pa lepo umakneš in geš stran, vsaj tako jaz delam...
mene recimo tudi moti če kdo kadi ko tečem/hodim, ker potem ves tist uporabljen dim dobim v pljuča, tako da se v vseh takih primerih odstranim stran od tistega ki kadi pred mano.
nevem zakaj se nebi strinjali?jst se čist strinjam z vami, kot sm že miljonkrat povedala, sam na živce mi gre pa neko obtoževanje brez podlage in vztrajno dokazovanje da smo nevem kaj :roll:
jst se tud nočem kregat za brezveze, sam vseeno pa ne maram tega da se nas skos proglaša za nevemkaj vse...
missrap, če ti govoriš o diskriminaciji nasplošno, jst ne vidim razloga da nebi napisala tudi nekaj o tem...navsezadnje je čist vse res in ni samo kajenje tisto ki ogroža naša življenja, ampak velik drugih večjih/hujših zadev... :wink:
Uporabniški avatar
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a *purple* » 06. Jun. 2007 10:01

Dagi napisal/-a:
no angel napisal/-a:Js v glavnem mislim (govorim na podlagi lastnih izkušenj) da je večina (da ne bo spet kdo reku da koga napadam, ponavljam - večina) kadilcev neuvidevnih in v nasprotno me ne bo noben prepričal. Zdej pa dost z moje strani, ne mislim se več kregat tule ker je itak logično da se ne bomo nikol strinjal drug z drugim.

mene spravjo ob živce tisti, ki plešejo s cigareto v roki... te bi pa res tepla...

ja sam a vidš...jst sm že dostkrat plesala napolno alkoholizirana s cigareto v roki, pa se mi še ni zgodil da bi koga zažgala kdajkoli v življenju.vedno pa tud, čist vedno, piham dim gor v luft in ne direkt folku v glavo.
Uporabniški avatar
Dagi
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a Dagi » 06. Jun. 2007 10:15

*purple* napisal/-a:
Dagi napisal/-a:

ja sam a vidš...jst sm že dostkrat plesala napolno alkoholizirana s cigareto v roki, pa se mi še ni zgodil da bi koga zažgala kdajkoli v življenju.vedno pa tud, čist vedno, piham dim gor v luft in ne direkt folku v glavo.

sm posploševala, se opravičujem... js bi tepla take ki se ne obnašajo tako kot ti, pa kurijo folk... :wink:
Uporabniški avatar
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 17. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Jochie » 06. Jun. 2007 10:28

*purple* napisal/-a:
ja sam a vidš...jst sm že dostkrat plesala napolno alkoholizirana s cigareto v roki, pa se mi še ni zgodil da bi koga zažgala kdajkoli v življenju.

tudi jaz še nikoli nisem nikogar zažgal. namreč ko se pijan spravim plesat s cigaretom v roki, v radiju 3m okoli mene ni nobenega, se vsi preventivno umaknejo. tako ni možnosti, da bi koga zažgal... :)
Uporabniški avatar
*pupika*
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 14. 9. 2005
Kraj: 3milimetre v zraku

Neprebrana objavaNapisal/-a *pupika* » 06. Jun. 2007 10:45

Jooj... tale tema je prerasla že v pravcato kregarijo. Js kadim, ja. Ampak si upam trdit, da sem uvidevna kadilka.
Čik si pržgem. Pa kaj? Če nikogar ne moti... mislim, so what?

Priznam pa, da če sem v družbi nekadilcev in če človeka ne poznam dober, bom vprašala, če si lahk prižgem čik, al bom koga motla. In resnično upoštevam želje človeka.

Priznam pa, da če boš ti sedela eno mizo stran, te nebom šla spraševat, če te dim moti. Tako kot te nebom spraševala, če se lahko z avtom vozim mimo tvoje hiše, ker ti mogoče zastrupljam zrak in zelenjavo, ki ti raste na vrtu.
My dreams are my reality...
Uporabniški avatar
Ringo Locus
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 5. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Ringo Locus » 06. Jun. 2007 11:38

*pupika* napisal/-a:Priznam pa, da če boš ti sedela eno mizo stran, te nebom šla spraševat, če te dim moti. Tako kot te nebom spraševala, če se lahko z avtom vozim mimo tvoje hiše, ker ti mogoče zastrupljam zrak in zelenjavo, ki ti raste na vrtu.

Odlično povedano.
Ležal je med njenimi razprtimi nogami in se pripravljal, da jezik zarine v njeno notranjost.

»Jutri bo pretežno oblačno …« ga je iz lepih sanj vrgel radio. Že spet.
Uporabniški avatar
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a *purple* » 06. Jun. 2007 12:05

Ringo Locus napisal/-a:
*pupika* napisal/-a:Priznam pa, da če boš ti sedela eno mizo stran, te nebom šla spraševat, če te dim moti. Tako kot te nebom spraševala, če se lahko z avtom vozim mimo tvoje hiše, ker ti mogoče zastrupljam zrak in zelenjavo, ki ti raste na vrtu.

Odlično povedano.

se popolnoma strinjam!in to hočem že skos povedat.
Uporabniški avatar
*pupika*
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a *pupika* » 06. Jun. 2007 12:45

Ne, sej štos je v tem, da mi to razumemo. Tist, ki pa noče, pa se bo še naprej delu budalo in obraču besede.
Uporabniški avatar
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a *purple* » 06. Jun. 2007 12:49

*pupika* napisal/-a:Ne, sej štos je v tem, da mi to razumemo. Tist, ki pa noče, pa se bo še naprej delu budalo in obraču besede.

ker tema ni o tem ampak o kajenju :lach:
temu bi jst rekla bežanje pred resnico in izpostavljanje samo tistih zadev ki njih motijo vse drugo je nepomebno kar moti druge.diskriminacija?
Uporabniški avatar
*pupika*
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a *pupika* » 06. Jun. 2007 12:54

Ahh dost. Preveč je že nekega zabadanja v tej temi. Vsak ima svoje mnenje in nekateri se pač nočejo sprijaznat z določenimi stvarmi. Tako je in tako bo.
Če temu rečete diskriminacija, pa naj bo tako :wink:
wantyka
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 28. 1. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a wantyka » 11. Jun. 2007 12:22

*pupika* napisal/-a:Jooj... tale tema je prerasla že v pravcato kregarijo. Js kadim, ja. Ampak si upam trdit, da sem uvidevna kadilka.
Čik si pržgem. Pa kaj? Če nikogar ne moti... mislim, so what?

Priznam pa, da če sem v družbi nekadilcev in če človeka ne poznam dober, bom vprašala, če si lahk prižgem čik, al bom koga motla. In resnično upoštevam želje človeka.

Priznam pa, da če boš ti sedela eno mizo stran, te nebom šla spraševat, če te dim moti. Tako kot te nebom spraševala, če se lahko z avtom vozim mimo tvoje hiše, ker ti mogoče zastrupljam zrak in zelenjavo, ki ti raste na vrtu.

hvala enako....in mislim , da ko greš v lokal kjer ma prostore ločene mi je čist super,....noben ne posega v pravice drugega...nekadilci komod gredo v prostor za nekadilce.... pa tudi če je kadilec vmes lahko gre pač na cigaret v drug prostor oz. ven.... da pa zjutraj ne moreš v miru na kavo ...to mi je pa mimo....
nikol pa nisem zagovarjala tega, da se bi lahko kadilo vsepovsod in vsepovprek...ker to pa je res potem tak, da se nakedilec ne more umaknit sploh.....
torej zakon bo...spoštovala ga bom....ampak vem pa da ne grem več na kavo zjutraj v lokal....ampak raje jo bom doma spila....
pa ne me zdaj napadat ...ampak tut to je poseganje v pravice, ker ne moreš na kavo in cigareta prižgat v lokalu.... nekadilec ima možnost izbrat lokal za nekadilce (še v idriji ga mamo! ) ali prostor za nekadilce....tak da ne zdaj kolk vam posegamo v pravice.....
je pa res, da bi tut jaz tepla vse neuvidevne kadilce....tak ko je rekla purple...nikoli ne piham dima nekomu direkt u glavo, ker to je navječja bedarija....ter da si boš cigaret prižgal ravno ko nekdo poleg tebe je kosilo...ne hvala....
ampak zakon..... ta je pa res brezvezna
MissRap
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 3. 1. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a MissRap » 11. Jun. 2007 17:00

^^Ta tvoja ideja bi celo delovala,če bi vam stregli roboti.
Ampak kot je bilo že 100x povedano je ta zakon pomemben tudi zaradi zaščite delavcev.
LP

Vrni se na Politika

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov