prepoved kajenja tudi v Sloveniji?

Vse o politiki od svetovne do domače

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Ali ste za prepoved kajenja?

da
239
69%
ne
107
31%
Skupaj glasov : 346

Uporabniški avatar
Angel girl
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 5. 12. 2006
Kraj: Izbrisana land

Neprebrana objavaNapisal/-a Angel girl » 17. Apr. 2007 12:40

Bi se znal najdet kak pametnjakovič, ki bo vseeno kadil v lokalu recimo in to bi znal bit kar problem. Me zanima kako bojo to saniral oz ali bo okoli hodila kaka inšpekcija ali kako? Meni je samo važno, da ne bom pršla domov vsa zakajena s smrdljivimi cunjami.
Uporabniški avatar
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 23. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *purple* » 17. Apr. 2007 12:43

ne verjamem da bo kdo kadil v lokalu, razen če bo prekleto nažgan...tega itak ne boš mogu skrit ker se bo vonjalo v zraku...tko da če pride inšpekcija ti loh hitr napiše kazen...samo nevem pa če bodo šli kazni pisat na direkten dokaz, če koga najdejo s čikom notr, al pa samo na vonjave v lokalu v primeru da se je notr kadilo....
inšpekcija pa globoko dvomim da bo okol hodila...mogoče prve mesece, sam itak bo poletje in bo folk zu nej tko da brezveze da hodjo....
Uporabniški avatar
*pupika*
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 14. 9. 2005
Kraj: 3milimetre v zraku

Neprebrana objavaNapisal/-a *pupika* » 17. Apr. 2007 12:45

Ma ja.. inšpekcija bo valda hodla.. tud zarad tega, ker v kadilnicah ne sme srežt pijače in hrane... za to je bojda huda kazen...
My dreams are my reality...
Uporabniški avatar
Angel girl
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 5. 12. 2006
Kraj: Izbrisana land

Neprebrana objavaNapisal/-a Angel girl » 17. Apr. 2007 12:53

Pomojem bojo tud hodil na začetku, potem se bo pa mislm da folk tok navadu in bojo spoštoval zakon. Vsaj močno upam!
Si pa že predstavljam kakšnega nažganga Angleža k pržge čik in se dere: I don't give a f*** :rofl:
Frenkie
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 4. 2. 2006
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Frenkie » 17. Apr. 2007 13:00

Jst mislim, da bo to predvsem odvisno od lastnika lokala, ali se bo držal tega pravila in sankcioniral v primeru kršitve. Sigurno se bo našel nekdo, ki bo kljub prepovedi prižal čik v lokalu, potem bo pa vse odvisno od natakarja ali bo šel do njega in ga na to opozoril.
Uporabniški avatar
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a *purple* » 17. Apr. 2007 13:25

sam to spet ni čist tko kot bi mogl bit....vsi dobro vemo da je vedno več pametnjakovičev in sploh če naletiš na enga zlo nažganga in mu boš šel govort, da pač ne sme kadit tle notr in naj ugasne čik, se ti lahko kajhitrokej zgodi...sama dobro vem kako je blo v lokalih kjer sm delala, ko ni pač zakon dovoljeval da pijanemu še točiš pijačo in to je potem folk tko noru, razbijal, težil, moril...tolk da sm bla potem rajš tiho...in neumno se mi zdi da bo potem mogu natakar zaradi takega folka plačevat kazen...al jo dobiš na gobec, al pa kazen plačaš..dve možosti maš... :roll:
Uporabniški avatar
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 13. 2. 2006
Kraj: Lj

Neprebrana objavaNapisal/-a purple_rain » 17. Apr. 2007 13:33

Jz sem pa ugotovila, da je ful priročno, da bo ta zakon sprejet v poletnem času, ko bomo itak skoz zunaj in se bomo lažje navadli na ne-kajenje v lokalih, ker bomo itak bolj mal se zadrževali v notranjih prostorih. :)
Frenkie
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 4. 2. 2006
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Frenkie » 17. Apr. 2007 13:34

*purple* napisal/-a:sam to spet ni čist tko kot bi mogl bit....vsi dobro vemo da je vedno več pametnjakovičev in sploh če naletiš na enga zlo nažganga in mu boš šel govort, da pač ne sme kadit tle notr in naj ugasne čik, se ti lahko kajhitrokej zgodi...sama dobro vem kako je blo v lokalih kjer sm delala, ko ni pač zakon dovoljeval da pijanemu še točiš pijačo in to je potem folk tko noru, razbijal, težil, moril...tolk da sm bla potem rajš tiho...in neumno se mi zdi da bo potem mogu natakar zaradi takega folka plačevat kazen...al jo dobiš na gobec, al pa kazen plačaš..dve možosti maš...

Ja to je pa res, da je to precej nelagodna situacija, ko moraš kakšnem pijancu ali neki agresivni mulariji težit naj ugasnejo čik. Sploh za ženske je to bolj težek korak.
Uporabniški avatar
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a *purple* » 17. Apr. 2007 13:52

ja sej to, in to je ena velika luknja v zakonu...natakar ni dolžan izpostavljat svoje glave in zdravja na račun tega zakona..ampak to naše vlade ne zanima..važno da plačaš in da se denar prilije v državno blagajno...
enkrat sm v lokalu mela en fajn primer ko je en mulc zael metat po lokalu kozarce ker mu nism hotla dat za pit več ker je bil čist mrtu....če nebi blo enga fajnega ogromnega taksista takrat zraven ki je znoru nad njim, bi pomoje direkt v glavo dobila kej...apak čist n nism druzga nardila, kot to da sem spoštovala zakon in se zakonu pravilno obnašala in reagirala...no, če bi takrat inšpekcija prišla bi jst obila kazen..zares hvala....in tko bo isto zdej...sej kakšnemu normalnemu treznemu človeku se še da dopovedat, ampak ko bo pa kakšen pijan prižgal čik in ko mu boš kej reku, pa nč nou dobrega na tem...kaj bom, inšpekcijo poklicala, da me potem šef ubije ker nima kakšnega papirja zrihtanga al kej podobnega?
to so spet tiste luknje, za katere nobenga ne briga, trpel bo pa samo tist ki ni ničesar kriv...še dobro da sem se rešila lokalov :roll:
Uporabniški avatar
mary-kate and ashley bigg
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 13. 5. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a mary-kate and ashley bigg » 17. Apr. 2007 15:53

to je res. pom moje bi blo dobr, če bi za začetek najel nekaj varnostnikov, ki bi v lokalu pazili na to, da kdo ne prekrši zakona.
Uporabniški avatar
*pupika*
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 14. 9. 2005
Kraj: 3milimetre v zraku

Neprebrana objavaNapisal/-a *pupika* » 17. Apr. 2007 16:23

nekej varnostnikov?? :eek: pa sej nebojo rušli gostilne "kršitelji"... ah dej dej.. mal pa pretiravaš...
My dreams are my reality...
Uporabniški avatar
mary-kate and ashley bigg
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 13. 5. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a mary-kate and ashley bigg » 17. Apr. 2007 16:27

mogoče sem se narobe izrazla. mislna sem enega varnostnika na lokal. tisti varnostniki, ki so v nočnih lokalih in že itak pazijo na red, bi lahko bili v vseh lokalih in popazili še na to, da folk ne bi kadil.
Uporabniški avatar
metuljčica*
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 23. 1. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a metuljčica* » 17. Apr. 2007 16:47

*Sparks* napisal/-a:Bravo Angel.. :respekt: Se strinjam z vsako tvojo besedo.
*purple* zaradi takih kot si ti sem nadvse vesela da ZAKON BO! :D Primitivizem do konca :roll:

:top: :respekt:
Nekateri so pač konfliktne osebe in se v vsaki drugi temi nekaj kregajo.

Zakon bo sprejet, tako ali drugače.
Če prej ne, bo pa folk najbrž bolj pazljiv v zvezi s kršitvami, ko bo kdo res dobil kazen, ne da bodo samo zagrozili - dejanje, ne besede.
Uporabniški avatar
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 17. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Jochie » 17. Apr. 2007 18:08

*purple* napisal/-a:In ne veš zakaj nimam šole narjene, in ne veš nič o meni....in če se folk krega zarad mene, me boli patak...jst nobenga ne žalim, za razliko od tebe..(torej kdo je primitiven).

ej, pittbull, ravnokar se s pop tv-jem dogovarjam za mojo oddajo Jochie Springer show in obljubim ti, da boš moja prva gostja! :wink:
aja, kljub zakonu ti bom dovolil prižgati cigareto na showu! :wink:
Uporabniški avatar
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a *purple* » 17. Apr. 2007 21:01

Jochie napisal/-a:
*purple* napisal/-a:In ne veš zakaj nimam šole narjene, in ne veš nič o meni....in če se folk krega zarad mene, me boli patak...jst nobenga ne žalim, za razliko od tebe..(torej kdo je primitiven).

ej, pittbull, ravnokar se s pop tv-jem dogovarjam za mojo oddajo Jochie Springer show in obljubim ti, da boš moja prva gostja! :wink:
aja, kljub zakonu ti bom dovolil prižgati cigareto na showu! :wink:

verjamem da boš ti glavna atrakcija v smisludvornega norčka :wink:
dej poglej se v špegu, potem pa govori kdo je kaj :wink:sam paz da se špegu ne razbije :wink:

Vrni se na Politika

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov