prepoved kajenja tudi v Sloveniji?

Vse o politiki od svetovne do domače

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Ali ste za prepoved kajenja?

da
239
69%
ne
107
31%
Skupaj glasov : 346

Uporabniški avatar
metuljčica*
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 23. 1. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a metuljčica* » 17. Apr. 2007 6:10

Zate ne vem, ampak jaz nisem žival in nimam gobca.
Uporabniški avatar
Angel girl
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 5. 12. 2006
Kraj: Izbrisana land

Neprebrana objavaNapisal/-a Angel girl » 17. Apr. 2007 10:45

*purple* napisal/-a:drugače pa angelgirl, ta otrok ki ga bo imela ona ne bo tvoj in je tazadnja stvar da se lahko ti vtikaš v njega in vse ostalo..če bo hotla med nosečnostjo kadit, pa bo...to je čist njena stvar...in nevem čemu take grozne besede...in popravi svoj stvaek o raku v to, da smo VSI potencialni kanidati za vse vrste rakov..ma kolk ljudi poznam ki niso nikol kadil in dobil raka na pljučih..nekateri so pomrli, drugi ne..spet eni so meli tega, drugi drugega raka...včerej je moji kolegici umrl oče, zdravo je živel, vse lepo in prav, športnik, zdrava hrana, brez stresa in tako dalje..pa je dobil raka na črevesju...tudi ti lahko dobiš marsikaj kadarkoli, brez posebnega razloga..res da je tvegaje za pljučnega raka s kajenjem povečano, vendar se očitno sploh ne zavedš kolk je drugih dejavnikov, nam prikritih, ki vse rake povzročajo..pa se lahko na glavo postavljaš, žviš extra zdravo in vse, pa ga boš vseeno fasala...ne mi govort tle neki o rakih, ker ni čist vse tko kot govoriš!

Ma dej purple ej ti si mi najbolj primitiven človk na temu forumu, ker maš v vsaki klinčevi temi svoje mnenje, v vsaki temi se folk skrega s tabo ker tako prizadete izjave prbijaš. Ej pa ti vedno poznaš tok in tok ljudi ki imajo to in to, ti o vsem vse veš (itak vem da se boš zdej obesla na tale stvak kdaj si to rekla, ker še nikoli ni bilo drugače :roll: ) pa sam ne pametuj mi prosm od kje lahko raka dobim a prov, sam ne bit pametna. Mal boljš poznam te stvari kot ti in ko boš diplomirala na mojem faksu se pa oglas, da en pameten pogovor udarva, ker s tem tvojim pametovanjem in izkušnjami, ki jih imaš nešteto sam drek mešaš tle.

*purple* napisal/-a:druga zadeva pa je, da ste še vedno optimisti..kajenje se bo prepovedalo na javnih mestih, kar se tie delovnih mest in lokalov...zunej se bo še vedno kadilo vsepovsod...tud poleti v lokalčkih ko boš zunej sedela, bo dim kadilca iz sosednje mize prišel tudi do tebe..tko pač je, sveta ne moreš spreobrnit...in nevem zakaj bi nehali če vi tako pravite...nehali bomo takrat ko se nam bo zazdelo...jst sm že rekla, da takoj ko zvem da sm noseča, pokadim še enga, pol pa nobenga več....in verjetno po devetih mescih tud ne bom več nobenga prižgala...sicer je pa vse to čist moja stvar...in mislm da se nimate nobene pravice vtikovat nonstop naj nehamo kadit in tralala....takim ki tkole žalijo in blesavo komentirajo, bom še z večjim in največjim veseljem dim puhala v glavo....i n me čist nč ne briga..če si vi lastite ene pravice, si jih bom pa tud jst....načeloma nism taka, sem kul kadilec, ne piham folku v glavo, ne držim čika da se jim kadi v glavo, ne kadim ko kdo je...ampak tlele pa nebi mela mej, res ne...
in sploh nevem kaj se še tko pizdite, zakon bo kmalu tu, in boste imeli v notranjosti lokala mir...zunaj pa pač ne :)

Fak a ti sploh veš kake bedarije ti pišeš mogoče? A si kdaj prebrala svoje poste za sabo? Sploh ne vem al naj si to temo za vse večne čase zaklenem, ker ne mislm teh bedarij tle brat, al naj ti tok časa tupim u glavo da boš dojela da govoriš bedarije. Vredu, se bo kadilo zunaj, ok. S tem ne bom jst sedela notr v zakajenem prostoru in se utapljala v dimu. Zunaj kadte kokr hočte, baš me boli. Sj sm vam že stokrat rekla - VAM NEKULTURNIM KADILCEM, da se zarad mene usedte v škatlo 2x2m in se zadušte v lastnem cigaretnem dimu. In zarad tega ker ti kadiš, moje zdravje ne sme biti ogroženo. Če pa ti mislš, da si all that, pol ti pa res lahko sam še psihiater pomaga. Mi ti očitno ne moremo. In že tisočpetstotič - ne moti me, da si kadilka. Res me ne. Moti me tvoj primitivizem! In butaste izjave da boš puhala dim v glavo. To mi je bolano do konca, čak grem bruhat pa pridem nazaj.

Še vedno čakam zakon, veselim se svojega zdravja, še naprej se bom družla s kulturnimi kadilci, ki nimajo primitivnih izjav in se ne delajo kot da vse vejo in uživala svoj lajf.
Uporabniški avatar
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 23. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *purple* » 17. Apr. 2007 11:39

:lol: dej pejt h tvojim miki miškam nazaj no :lach:
Uporabniški avatar
mary-kate and ashley bigg
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 13. 5. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a mary-kate and ashley bigg » 17. Apr. 2007 11:39

angel girl, se strinjam!!

butasta mi je mentaliteta ala, brezveze je uvest zakon, ker itak lahko že jutri zboliš za rakom nevemodčesaže.

ponazorimo s primerom:

dajmo še naprej zastrupljat vodo z odpadnimi snovmi. kaj bi se sekirali in jo prečiščevali ... itak bomo enkrat umrli...raka lahko dobimo tud od drugih dejavnikov.

dejmo spuščat izpušne pline v zrak. zakaj bi se sekirali. itak lahko umremo že zaradi zastrupljene vode ali pa imamo jutri prometno nesrečo.

dejmo se opijat... ok, res je, alkohol škodi, ampak škodi še tisoč drugih stvari. lahko umrem zaradi vode, ki ni prečiščena, ali zaradi izpušnih plinov.

kaj se bomo sekirali zaradi onesnaženega podnebja. sej itak ne mormo nč več narest...

zarad take glupe mentalitete bo šel cel planet v ku***
Uporabniški avatar
Angel girl
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a Angel girl » 17. Apr. 2007 11:42

*purple* napisal/-a::lol: dej pejt h tvojim miki miškam nazaj no :lach:

No lepo da nisi pršla ven s kako še bolj bolano, priznam da sem pričakvala zdele veliko več kot le tole rahlo podjebavanje. Lahko sam mirno nehaš, se zaveš nad svojim bedarijam in začnem malo bolj pametno pisat v tole temo.
Uporabniški avatar
Angel girl
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a Angel girl » 17. Apr. 2007 11:44

mary-kate and ashley bigg napisal/-a:angel girl, se strinjam!!

butasta mi je mentaliteta ala, brezveze je uvest zakon, ker itak lahko že jutri zboliš za rakom nevemodčesaže.

Ja seveda da je butasta, to lahko govorijo samo nekateri, ki nimajo vseh koleščkov v glavi na pravem mestu.
Uporabniški avatar
*pupika*
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 14. 9. 2005
Kraj: 3milimetre v zraku

Neprebrana objavaNapisal/-a *pupika* » 17. Apr. 2007 11:46

Punce, se mi zdi, da je dovolj... prišle ste do žaljenja... spoštujte mnenja in načela drugih... pa poskuste to naredit brez neumesnih pripomb in žaljenja. S tem ne boste nikamor prišle, pa še OT ste...

Dejmo se kulturno in normalno menit... se to sploh da še tule gor? :?
My dreams are my reality...
Uporabniški avatar
*Sparks*
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 13. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a *Sparks* » 17. Apr. 2007 11:48

Bravo Angel.. :respekt: Se strinjam z vsako tvojo besedo.
*purple* zaradi takih kot si ti sem nadvse vesela da ZAKON BO! :D Primitivizem do konca :roll:
Uporabniški avatar
Angel girl
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a Angel girl » 17. Apr. 2007 11:49

*pupika* bolj se ne bi mogla strinjat s tabo, samo ne bom pa dovolila da mi bo nekdo solil pamet o določenih stvareh, za ketere vem da imam več znanja o tem. In vsi vemo kdo je tak in še neki - res čudno da se v vsaki temi folk skrega z njo. Najbrž smo mi vsi ostali konfliktni ne?
Uporabniški avatar
*pupika*
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a *pupika* » 17. Apr. 2007 11:52

Lej, nič ne bom rekla... vsak ima mnenje in vsak pač zagovarja na svoj način... in verjamem, da pač braniš svoje mišljenje, tako kot tudi purple... če pa že morta nadaljevat, dejta no preko ZSjev...
Mi je pa škoda, ker je tule ratu res en sam kreg na telem forumu... kje so časi, ko smo se lahk normalno menle?

Zdej sem pa tud že js off topik... nej teče beseda o kajenju, o prepovedi... sam na NORMALEN in človeški način...
Uporabniški avatar
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a *purple* » 17. Apr. 2007 11:54

dokler boš sama sm bedarije pisala jih bom tud jst...

zakaj spodbijaš moj spisek o rakih, če je pa prekleto resničen?jst nevem točno vsega iz zdravstvenega stališča, vidim pa veliko stvari in vidim tudi da zbolevajo zdravi ljudje, ki so zdravo živeli...in niso kar vsi skupaj zboleli zarad čikov..ne rabiš diplomirat da take zadeve poznaš, da poznaš ljudi ki imajo raka..dons itak skorej vsak tatret dobi raka, kako pol nebi vedla nč o tem?jst ne rečem da se spoznam na to, ampak vidim dost stvari po svetu....in tud ti, neglede na diplomo, veš o raku samo delček...ne veš vsega....tko da prosim ne se nekej naprej metat z eno diplomo, ker če bi vsi vse vedl bi bil rak že zdavnaj izobčen in nebi nihče umiral zarad njega!
nevem kaj sem tko primitivnega napisala :roll: čist samo resnico...

in mogoče si spregledala, nisem nekulturen kadilec :wink: ful pazim na druge zraven...ampak če mi bo en tko kot ti nonstop neki moraliziral in moril in pisal take zadeve, takrat bom pač spremenila način..
najboljš da vzame puško, in greš od lokala do lokala pa vse postreliš....drugega ti trenutno ne preostane da bo drugače..ko bo zakon, pa bo drugače ja...
in lih tok sm primitivna kot ti :wink: nekje se pač stvar konča..
Uporabniški avatar
Angel girl
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a Angel girl » 17. Apr. 2007 11:59

Tkole - *purple* zame si ti ena ženska s tipično kmečko pametjo, čudn zakaj nimaš še vedno srednje šole narjene? ;) Glede moje diplome in izobrazbe pa sam tole - celo življenje bom opravljala zdravstveno vzgojno delo, ker je to moja naloga in želja. S takimi kot si ti se pa sploh ne bom ukvarjala, se bojo pa zato moje kolegice na psihiatriji.

Zaključujem OT. Naprej o protikadilskem zakonu, prosim ;)
Uporabniški avatar
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a *purple* » 17. Apr. 2007 12:08

oh Angel...kdo je primitiven? :lach:
sej pravm, nazaj h miki miškam :lach:
In ne veš zakaj nimam šole narjene, in ne veš nič o meni....in če se folk krega zarad mene, me boli patak...jst nobenga ne žalim, za razliko od tebe..(torej kdo je primitiven).jst mam pač tako mnenje, če ti ni všeč, obstaja tipka ignor..mogoče je problem da sama nočeš razumet enih zadev v katerih si trenutno (sicer upam da ne) skoraj na istem....
tud jst končujem z OT, ker je itak brezveze....
Uporabniški avatar
Lady sadness
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 6. 3. 2007
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Lady sadness » 17. Apr. 2007 12:33

Angel girl :respekt: Ful dobro napisano!

*purple* napisal/-a:dokler boš sama sm bedarije pisala jih bom tud jst...

Omg, sej sploh ne morem verjet :roll: Zakaj imaš potrebo da se zgleduješ po tujih "bedarijah", čeprav angel girl ni napisala nobene bedarije, amapk ti je le resnico povedala, kot večina uporabnikov tuki gor! Če nekdo, po tvoje, piše bedarije potem mu udari kontra in mu napiši nekaj pametnega, saj se bo na ta način lahko zamislil nad svojimi bedarijami, ne pa da nadaljuješ neskončen krog neumnih prispevkov!
Uporabniški avatar
*pupika*
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a *pupika* » 17. Apr. 2007 12:36

^^ ok, zdej pa resno nehite premlevat njune stvari, ker sta nehale... pa raje pišite o protikadilskemu zakonu, čemur je tudi namenjena tema...

Mene prav zanima, kako bo vse skupej delovalo...

Vrni se na Politika

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov