prepoved kajenja tudi v Sloveniji?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Angel girl - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 5. 12. 2006
- Kraj: Izbrisana land
Panasonic tooo bi pa res rada vidla če boste dosegl - my ass
-
inaa - Cosmofrik
- Na forumu od: 9. 11. 2005
- Kraj: tu pa tam
Panasonic napisal/-a:Nekadilci, dost godrnjanja! Če bo zakon o prepovedi kajenja sprejet, bomo kadilci dosegl tud zakon o prepovedi alkohola v lokalih... K halo da bom jst vohu tm enga k pije pa mu iz ust smrdi po alkoholu pa še obnaša se pijansko (če je pijan - lol ker stavk ) In če nočete da smrdi po cigaretnem dimu v lokalih/diskotekah/klubih, bomo kadilci dosegl tut to, da ne bo v lokalih/diskotekah/klubih smrdel po alkoholu...
js sm za
sam mors met pa zlo izostren voh ce lahko u lokalu bohas alkota....
Zivljenje je piskotek!
-
*purple* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 23. 1. 2006
mislim, d ani lokala v katerga bi stopil da nebi zavohal alkohola..sploh pa lokali kjer se dogaja dolgo v noč, čez dan smrdijo po alkoholu kot v najhujši pijanski greznici (in seveda smrdi tudi po čikih )
jst vedno zavoham alkohol, skoraj povsod...
jst vedno zavoham alkohol, skoraj povsod...
-
tiasha - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 29. 6. 2004
Ma jst se velik rajš skopam v vodki, peru, vinu, rumu al pa viskiju , kokr pa da sm ko prekajena šunka ...
Ne res mam že pouhn kufr tega, da mi folk nabija, naj pa ne hodm v lokal, ja mislm kam za hudiča pa nej jst grem na kufe al pa na čaj al pa na kosilo ...
Najbolš, da si lepo dekco uzamem pa grem u gozd sedet ...
Ne res mam že pouhn kufr tega, da mi folk nabija, naj pa ne hodm v lokal, ja mislm kam za hudiča pa nej jst grem na kufe al pa na čaj al pa na kosilo ...
Nosso amor é como o vento.
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
-
tiasha - Cosmopolitanka
Maaa jaaa sej, komi čakam, da bo toplo, da so lokalčki uzuni ... da se loh usedem nekam na zrak, da mam vsaj približno mer pre dimom
Drugač bom pa kr v Tivoli začela hodt s termovko čaja, zdej dokler še ni tok toplo
Drugač bom pa kr v Tivoli začela hodt s termovko čaja, zdej dokler še ni tok toplo
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
-
*purple* - Cosmopsiho
hehe, ampak če maš enga tapravga zraven ki mu to ni ovira in ki je pripravljen na pustolovščine, niti ne zgleda tko slabo pomoje je kar fejst romantično da greš v tivoli in "čajček", se usedeš na koplco pod eno veliko drevo in se imaš fino na svežem zraku, v naravi, sonček, rožce...waaaa nič ni lepšega
sej verjameš ali ne tud jst komi čakam da se zunej odprejo lokali, da lahko užijem pomlad in sveži zrak
še mal bova potrpele..In še mejčkn več da pride zakon
sej verjameš ali ne tud jst komi čakam da se zunej odprejo lokali, da lahko užijem pomlad in sveži zrak
še mal bova potrpele..In še mejčkn več da pride zakon
-
tiasha - Cosmopolitanka
Ma ja sej Tivoli je huda ideja veš ... samo sm bla kkšne 14 dni nazaj tm pa na žalost ni klopc, so sam uni betonski približki, na katerih so pol dile gor
Tko, da bi blo treba kr nekam na travo se počt in ... uživat s čajčkom ...
No ja ... jst sm še useen za tale zakon, ker to je pa že višek ... dans smo bli familjarno v Casa Nostri v Vodafone Areni na kosilu, mislm moja mati je čist totaln popizditis fasala ... kao v delu za nekadilce pa totalno smo bli v dimu ... brez zajbancije
Tko, da bi blo treba kr nekam na travo se počt in ... uživat s čajčkom ...
No ja ... jst sm še useen za tale zakon, ker to je pa že višek ... dans smo bli familjarno v Casa Nostri v Vodafone Areni na kosilu, mislm moja mati je čist totaln popizditis fasala ... kao v delu za nekadilce pa totalno smo bli v dimu ... brez zajbancije
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
-
girl007 - Debatorica
- Na forumu od: 30. 7. 2004
- Kraj: Kranj
tiasha napisal/-a:Ma jst se velik rajš skopam v vodki, peru, vinu, rumu al pa viskiju , kokr pa da sm ko prekajena šunka ...
se popolnoma strinjam
prekajena šunka..... to sm ravn mojmu rekla zadnjič k je šel ven, pa so ble cunje čist preveč smrdeče .... aja pa ne kadi
komej čakam da sprejmejo zakon, zdej k se nam kratjo pravice nej bomo pa doma, da bomo zdravi
pa itak je več nekadilcev .... tako da
recimo če gremo mi vn, družba 10 pa noben ne kadi, pa smo isto prekajene šunke, nej vsaj kšn lokal za nekadilce naredijo če že ne bojo prepovedal popolnoma kajenja na javnih krajih .... ok, sej še zmer bo šel kdaj kšn nekadilc v lokal kadilski, zarad kšnga kolega, samo to se pol sam odloči, zdej pa nekadilci itak nimamo druge izbire kot da smo ogroženi, če hočmo it ven !
LJUBEZEN je tista gonilna sila, ki dela dan drugačen in življenje lepše, ljubezen je nekaj skrivnostnega, lepega in nerazložljivega.
-
g00fy_qa - Cosmofrik
- Na forumu od: 22. 8. 2006
Jaz več sploh ne vem kaj naj oblečem ko grem kam ven, ker pol vedno tak vse smrdi. Moram takoj vse oprati kar mam na sebi, pa še sebe tudi, ker so lasje prav tako smrdeči da ne morem dihat normalno...
Ne vem, vam kadilcem nič ne smrdijo vaše obleke in lasje??
As the shadow follows the body,
As we think, so we become.
As we think, so we become.
- jullia
- Debatorica
- Na forumu od: 10. 7. 2006
men neki ni čist jasno. a ste eni reees občutljivi na cigaretni dim, a hodite samo po totalno zakajenih kafičih? jst opazim občutno razliko med tem, da grem s sošolkami na kavo v naš najljubši bar, ki je res u iber zakajen, (tam potem duvam kot pepelnik, oziroma prekajena šunka ) in pa kakšnim drugim večjim in bolj prezračenih lokalom, kjer se praktično ne opazi, da se v prostoru kadi, vsekakor pa ni take panike, da bi morala takoj lase oprat.
pa še to, a si lase panično umivate tudi ko pridete iz kitajske, picerije, domače gostilne...? meni tista maščoba dosti bolj smrdi.
pa še to, a si lase panično umivate tudi ko pridete iz kitajske, picerije, domače gostilne...? meni tista maščoba dosti bolj smrdi.
-
*purple* - Cosmopsiho
tud mene zanima julija ja...sicer pa si jst po vsake žuranju oziroma podobno, operem lase in cunje...in al smrdijo al pa ne ne nosim cel tedn istih oblek....
tryana...žal te morem razočarat, da to v zakon ni vključeno...in mislim da mam celo pravico prižgat čik zunej..če te pa kaj oti se pa drugič umakni stran od tistega ki kadi
tryana...žal te morem razočarat, da to v zakon ni vključeno...in mislim da mam celo pravico prižgat čik zunej..če te pa kaj oti se pa drugič umakni stran od tistega ki kadi
-
allessya - Kofetarica
- Na forumu od: 9. 4. 2006
g00fy_qa napisal/-a:Jaz več sploh ne vem kaj naj oblečem ko grem kam ven, ker pol vedno tak vse smrdi. Moram takoj vse oprati kar mam na sebi, pa še sebe tudi, ker so lasje prav tako smrdeči da ne morem dihat normalno...
Ko sem še kadila, me niti približno ni motilo, da je vsak kos obleke smrdel po dimu. Cunje so pač šle takoj v pranje, ali sem jih pa na radiatorju prezračila in je vonj izginil. Zdaj sem pa glede tega res občutljiva. Takoj, ko pridem iz lokala začnem vohat obleko, pol pa viham nos in se pritožujem, da smrdim huje kot če bi sedela v samem pepelniku.
- Panasonic
- Sramežljivka
- Na forumu od: 24. 9. 2006
Tipična bivša kadilka, ki jo zdaj use kar se tiče čikov blazno moti...allessya napisal/-a:g00fy_qa napisal/-a:Jaz več sploh ne vem kaj naj oblečem ko grem kam ven, ker pol vedno tak vse smrdi. Moram takoj vse oprati kar mam na sebi, pa še sebe tudi, ker so lasje prav tako smrdeči da ne morem dihat normalno...
Ko sem še kadila, me niti približno ni motilo, da je vsak kos obleke smrdel po dimu. Cunje so pač šle takoj v pranje, ali sem jih pa na radiatorju prezračila in je vonj izginil. Zdaj sem pa glede tega res občutljiva. Takoj, ko pridem iz lokala začnem vohat obleko, pol pa viham nos in se pritožujem, da smrdim huje kot če bi sedela v samem pepelniku.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov