prepoved kajenja tudi v Sloveniji?

Vse o politiki od svetovne do domače

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Ali ste za prepoved kajenja?

da
239
69%
ne
107
31%
Skupaj glasov : 346

Uporabniški avatar
kaatjaa
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 12. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a kaatjaa » 14. Feb. 2007 18:56

Tud jz mislm, da bi to saj mal zaleglo. Upam, da ste gledal Trenja ko je bla tema prepoved kajenja k so zračunal kok dnarja so že pokadil, za stanovanja. Naj tisti ki kadi pač kadi tako, da s tem ne ogroža drugih pa je.
~ClaUdyKa~
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 18. 1. 2007
Kraj: Idrija

Neprebrana objavaNapisal/-a ~ClaUdyKa~ » 14. Feb. 2007 18:57

jemina napisal/-a:
Jochie napisal/-a:
*purple bitch* napisal/-a:jochie, če se ne motim si SPET offtopic, kot že v vsaki temi kjer jst pišm..pazi da mi ne boš sledil :wink:

ne kakaj ti, ki si zakadila polovico tem na tem forumu in menim, da si s svojimi komentarji zelo okolju neprijazna.
če me bodo banali, hebi ga, tudi brez foruma bom preživel, namreč v svojem življenju imam še marsikaj drugega za početi za razliko od tebe...
če mi bo pa res abstinenčna kriza, bom pa odprl blog, kjer bom pisal o krivicah, ki se dogajajo v virtualnem cosmo svetu, ampak prepričan sem, da ne bom ugotovil, da sem osamljen, sam...

kar se pa novega kadilskega zakona tiče, sem pa že povedal svoje mnenje.

Halo?!?! Od kje ti logika, da pa ona nima v lajfu ničesar več drugega počet?? A to mislš da si ti nadnaravna oseba al kaj??

Drgač pa *purple bitch* --> je žalostno, da je mladim oz. tem mulcem dons use dostopno, tuki bi mogl izvajat ful velke kazni na tiste, k mladoletnm mulcem prodajajo tobak in pa tist mulc, k bi ga dobil da kadi in je mladoletn, 100€ kazni takoj!!
Uporabniški avatar
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 23. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *purple* » 14. Feb. 2007 19:23

kaatjaa napisal/-a:Tud jz mislm, da bi to saj mal zaleglo. Upam, da ste gledal Trenja ko je bla tema prepoved kajenja k so zračunal kok dnarja so že pokadil, za stanovanja. Naj tisti ki kadi pač kadi tako, da s tem ne ogroža drugih pa je.

kok stanovanj bi ti lahko kupla z vsemi pojedenimi sladkarijami, pokupljenimi uhačnčki, mejkapom in kajjestvem kajševse...
tle ne morš tko rečt...ker ima vsak človek eno stvar ki bi jo pokupil v vseh različnih oblikah...in s tem tudi nanese na določen čas da bi lahko že stanovanje kupil če bi tist dnar pršparal...

mulcom je res vse preveč dostopnjo ja :?
Uporabniški avatar
kaatjaa
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 12. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a kaatjaa » 14. Feb. 2007 19:34

Ja to je res ampak s tem se ne uničuje tko zlo očitno svojega zdravja. Dobr da sem gorenka in ne zaravljam denarja na veliko za mejkap itd. :P Sj sm že rekla naj kadi kdor hoče čist izbira človeka, samo s tem naj ne ogroža drugih
Uporabniški avatar
cat85
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 4. 2. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a cat85 » 14. Feb. 2007 19:36

jullia napisal/-a:men so pa ogabne najstnice v prenizkih kavbojkah, pa da se jim trakovi od tangic v špeh tam nekje sredi hrbta zarezujejo. samo to še ne pomeni, da bi tangicam ceno zvišala :roll: :)

glede cene čikov in obdavčitve le-teh si pa preberi moj post malo višje. z malo katero stvarjo država toliko zasluži, zato pa niso strožje preganjani.

Kaka primerjava mislim no.. Une k jim špeh ven gleda pa res fulll vplivajo na tvoje zdravje :roll: ..
Ne gre se za to kaj je nekomu všeč oz. kaj nekomu ni - pač pa za to, da bomo nekadilci končno lahk normalno zadihali in da nebomo prisiljeni na vsakem drugem koraku vohat ogabnih čikov - ker resnici na ljubo škodujejo tvojemu zdravju pa še grozno smrdiš ko prideš iz lokala!
Kaj vsak za sebe dela je njegov problem, men je vseeno če kadi čik za čikom, sam naj to dela doma, ne pa da smradi po ulici, restavracijah, javnih prostorih..
**Osel gre na led samo enkrat. Človek pa tolikokrat, da se nauči drsat**
Uporabniški avatar
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a *purple* » 14. Feb. 2007 23:46

po ulicah bomo pa še kar smradili..še bolj kot prej :wink: :D
Uporabniški avatar
jemina
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 14. 6. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a jemina » 15. Feb. 2007 0:21

Joj, če bo meni kkšen kadilec pihnil v glavo na moji poti mu bom uničila spolne organe. Ker imam namen nehati kadit. Kdaj bo že ta zakon? Kdo ve?
Dame mas quiero mas
De esa bendita forma en que me miras
Solo tu, solo yo
Caricias que me roben la razon
Uporabniški avatar
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a *purple* » 15. Feb. 2007 1:00

hehe LOL, najbolj zagrizena, zdej pa pizdiš :lach:
ko bova šle a kavo bom kadilazraven, veš :D :wink:
BaUcYkA
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 26. 10. 2005
Kraj: *štajerska*

Neprebrana objavaNapisal/-a BaUcYkA » 15. Feb. 2007 2:05

nisem brala vseh tem, jas sem kadilka, tak da mi to glih ne bi pasalo. bi blo bolše naredit tak, da se lastniki lokalov odločijo, če bo kailski ali ne, pa bomo ločeni, meni se to zdi nesmisel, zaradi tega nebojo nehali kadit, ampak samo nehali na pijače hodit... vsaj za mene to velja in za kadilce, ki jih poznam. če sama ne bi kadila, pa bi me dim verjetno tudi motil, kot me je, preden sem začela :roll: ..kadilski in nekadilski lokali, pa bo mir...
Uporabniški avatar
jemina
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a jemina » 15. Feb. 2007 2:16

*purple bitch* napisal/-a:hehe LOL, najbolj zagrizena, zdej pa pizdiš :lach:
ko bova šle a kavo bom kadilazraven, veš :D :wink:

Ne boš verjela, da jz tudi, dokler ne bo zakona :wink:
Dame mas quiero mas
Solo tu, solo yo
Uporabniški avatar
inaa
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 9. 11. 2005
Kraj: tu pa tam

Neprebrana objavaNapisal/-a inaa » 15. Feb. 2007 11:41

*purple bitch* napisal/-a:
kaatjaa napisal/-a:Tud jz mislm, da bi to saj mal zaleglo. Upam, da ste gledal Trenja ko je bla tema prepoved kajenja k so zračunal kok dnarja so že pokadil, za stanovanja. Naj tisti ki kadi pač kadi tako, da s tem ne ogroža drugih pa je.

kok stanovanj bi ti lahko kupla z vsemi pojedenimi sladkarijami, pokupljenimi uhačnčki, mejkapom in kajjestvem kajševse...
tle ne morš tko rečt...ker ima vsak človek eno stvar ki bi jo pokupil v vseh različnih oblikah...in s tem tudi nanese na določen čas da bi lahko že stanovanje kupil če bi tist dnar pršparal...

mulcom je res vse preveč dostopnjo ja :?

js nevem kolk bi js tebi skodovala z uhani al pa lipglossom al pa novimi cevli, vem pa kolk kadilc men skoduje k mi piha u faco nagravzn dim!
Zivljenje je piskotek!
Uporabniški avatar
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a *purple* » 15. Feb. 2007 12:42

kaj naj rečem?smola :D ne razumet na grd način, ampak pač do zdej ej bilo tko da smo lahko povsod kadili-skorej in smo a ne...zakaj nebi če lahko...
škodovala nebi, vseeno pa bi si ahko po tolkih letih kupla stanovanje :wink: jst nimam nobene slabe vesti s tem...ker vse kar kupimo in kar ni življensko potrebno letih nanese, da bi si lahko kupl cel ljubljanski grad...zakaj bi zdej na to gledala? :)
Uporabniški avatar
micamaca
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 11. 8. 2004
Kraj: Žabji dol

Neprebrana objavaNapisal/-a micamaca » 15. Feb. 2007 16:18

jst sem tud takoj za omenjeni zakon... čeprav za prvo silo bi mi blo dovolj, če bi strogo prepovedal kajenje v restavracijah... ker to je pa res tko ogabn nagravžn, da ti pokvar ves veselje do hrane... in res ne zastopm kako lahko nekdo je npr. pico ali čokoladno torto in si gre takoj potem kvart okus s čikom... bljek :pale:
The secret of success is consistency of purpose.
Uporabniški avatar
jemina
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a jemina » 15. Feb. 2007 18:57

Men pa ni jasno, kako se lahko nekadilci tako primitivno izražate?
Dame mas quiero mas
Solo tu, solo yo
Uporabniški avatar
inaa
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 9. 11. 2005
Kraj: tu pa tam

Neprebrana objavaNapisal/-a inaa » 15. Feb. 2007 19:00

sej se ne izrazamo grdo.....samo pac nam smrdi :roll: