prepoved kajenja tudi v Sloveniji?

Vse o politiki od svetovne do domače

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Ali ste za prepoved kajenja?

da
239
69%
ne
107
31%
Skupaj glasov : 346

*cukrček*
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 4. 11. 2006
Kraj: celje

Neprebrana objavaNapisal/-a *cukrček* » 06. Feb. 2007 21:27

men se pa zdi tale zakon do kraja bedn...za mene je to diskriminacija med kadilci in nekadilci!
a zdej zato k nekatere moti dim se pa ne društe s kadilci? a kadilci se pa loh družjo z nekadilci pa se jim prilagajajo?pa še full so optimisti tisti k misljo da jim bo to uspelo...hallo...alkohol mladim je tud prepovedan pa ga v 90% povsod dobijo.tk se bo pa kadilo če bo zakon tle!!
pa še gostinci se mi smiljo.....hja lažem...kadilci se mi:D joke!!
nč kar bo pa bo...sej pravila so zato da se jih krši:P

p.s.: a tisti k kadite mislte da bote manj? pomoje se bo pa vseen najdu kotiček za čik...nwm...premislte
Would you die for love?
...it is not hard to die for love as it is hard to live for love!
Uporabniški avatar
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 23. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *purple* » 10. Feb. 2007 12:23

jah če ti želiš plačevat kazni, kar krši pravila :wink: sam mislm, da kakšnega pretiranega kršenja ne bo, že zarad tega, če bo gostinc vidu enga bebavga človeka v njegovem lokalu, ki bo kadil in ki bi zarad njega tud velik plačeval, ne bo ravno dovolil kajenja...se ti ne zdi?
mah če mal boljš pogledaš, ni tle nobene pretirane diskriminacije...v vsakem primeru kadilec uničuje zdravje nekadilcu....in ja, sploh tisti ki doma ne smejo kadit, bodo pomojem velik zmanjšali dozo....jst jo nom ker lohk kadim doma...bom pa mela večjo količino evrčkov v denarnici za kej druzga, kot pa da hodim skos na kavice v lokale... :)
Uporabniški avatar
jemina
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 14. 6. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a jemina » 10. Feb. 2007 16:33

Kdaj si ap ti svoje mnenje tko olepšala? :P
Dame mas quiero mas
De esa bendita forma en que me miras
Solo tu, solo yo
Caricias que me roben la razon
Uporabniški avatar
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 17. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Jochie » 10. Feb. 2007 18:00

jemina napisal/-a:Kdaj si ap ti svoje mnenje tko olepšala? :P

banovci naredijo svoje! :D :D :D
Uporabniški avatar
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a *purple* » 10. Feb. 2007 18:11

jochie, če se ne motim si SPET offtopic, kot že v vsaki temi kjer jst pišm..pazi da mi ne boš sledil :wink:

jemina, sej ga nisem..to jest že skos trdim...ampak so še druge zadeve katerih pač ne podpiram...
Uporabniški avatar
*cosmic girl
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 3. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a *cosmic girl » 10. Feb. 2007 19:48

jst sem za zakon, ker je res, da skoz smrdiš ko pridš v lokal, pa če hočeš al pa ne vdihavaš ta dim.. bljaki...
Uporabniški avatar
kaatjaa
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 12. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a kaatjaa » 13. Feb. 2007 21:07

Končno nekaj dobrega v naši Sloveniji, sem definitivno za. Zakaj bi kadilci zastrupljali nekadilce?
Uporabniški avatar
kiki*
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 4. 6. 2005
Kraj: na eni zvezdici

Neprebrana objavaNapisal/-a kiki* » 13. Feb. 2007 22:05

še zmeri se lahko stran obrneš al pa pač ne hodš tja ker se kadi če ti je že tok bed za svoje zdravje, in enako velja za ostale... :roll:
Uporabniški avatar
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 17. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Jochie » 13. Feb. 2007 22:29

*purple bitch* napisal/-a:jochie, če se ne motim si SPET offtopic, kot že v vsaki temi kjer jst pišm..pazi da mi ne boš sledil :wink:

ne kakaj ti, ki si zakadila polovico tem na tem forumu in menim, da si s svojimi komentarji zelo okolju neprijazna.
če me bodo banali, hebi ga, tudi brez foruma bom preživel, namreč v svojem življenju imam še marsikaj drugega za početi za razliko od tebe...
če mi bo pa res abstinenčna kriza, bom pa odprl blog, kjer bom pisal o krivicah, ki se dogajajo v virtualnem cosmo svetu, ampak prepričan sem, da ne bom ugotovil, da sem osamljen, sam...

kar se pa novega kadilskega zakona tiče, sem pa že povedal svoje mnenje.
Uporabniški avatar
kaatjaa
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 12. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a kaatjaa » 13. Feb. 2007 22:32

Pol tko rekoč ne morem v noben lokal pa zvečer žurat itd. Sem za prepoved kajenja. Imam podobne misli kot Polonca Dobrajc: Moje pravice se končajo na pravicah drugih, torej tistih ki imajo pravico do nezastrupljanja.
Uporabniški avatar
jemina
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 14. 6. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a jemina » 13. Feb. 2007 23:33

Jochie napisal/-a:
*purple bitch* napisal/-a:jochie, če se ne motim si SPET offtopic, kot že v vsaki temi kjer jst pišm..pazi da mi ne boš sledil :wink:

ne kakaj ti, ki si zakadila polovico tem na tem forumu in menim, da si s svojimi komentarji zelo okolju neprijazna.
če me bodo banali, hebi ga, tudi brez foruma bom preživel, namreč v svojem življenju imam še marsikaj drugega za početi za razliko od tebe...
če mi bo pa res abstinenčna kriza, bom pa odprl blog, kjer bom pisal o krivicah, ki se dogajajo v virtualnem cosmo svetu, ampak prepričan sem, da ne bom ugotovil, da sem osamljen, sam...

a lahko po zs-ju

In ja zelo nesramen si
Dame mas quiero mas
De esa bendita forma en que me miras
Solo tu, solo yo
Caricias que me roben la razon
Uporabniški avatar
inaa
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 9. 11. 2005
Kraj: tu pa tam

Neprebrana objavaNapisal/-a inaa » 14. Feb. 2007 17:05

hvalabogu smo poleg use bedarij iz EU pobral eno dobro stvar. namrec men se zdi ta zakon super.
nevem od kje vam diskriminacija, sej so ze zdej loceni deli lokalu (do zdej smo bli bl nekadilci diskriminirani..). kajenje je skodljivo in je samo stvar navade, in pac ce hoces kadit gres vn ali u za to namenjene komore (ki btw verjetn ne bojo steklene skatle ampk lepo temu primerno opremljeni loceni deli lokalou in drugih prostorov..)

poleg tega sm js tudi za da se cigarete podrazijo za najmanj se enkrat toliko kar bi blo tut dost ucinkovito ker (predvidevam) ne bi poj usi 15 smrkouci s čiki u gobcu okol hodil - ogabno !!
Zivljenje je piskotek!
Uporabniški avatar
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a *purple* » 14. Feb. 2007 17:41

Jochie napisal/-a:

haha :lach: ne morš verjet da kej tazga obstaja dokler ne prebereš :roll: :rofl:

ina, če bo kdo hotel kadit bo pa neglede na to če bodo čiki nevem kolk.... :wink:
mladim je pa itak in tud bo še zmeri dostopno...
jullia
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 10. 7. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a jullia » 14. Feb. 2007 18:06

men so pa ogabne najstnice v prenizkih kavbojkah, pa da se jim trakovi od tangic v špeh tam nekje sredi hrbta zarezujejo. samo to še ne pomeni, da bi tangicam ceno zvišala :roll: :)

glede cene čikov in obdavčitve le-teh si pa preberi moj post malo višje. z malo katero stvarjo država toliko zasluži, zato pa niso strožje preganjani.
Uporabniški avatar
inaa
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 9. 11. 2005
Kraj: tu pa tam

Neprebrana objavaNapisal/-a inaa » 14. Feb. 2007 18:40

seveda...krasna primerjava :lol:
vem ja da bojo kadil ce bojo hotl...sej tut tko j prou, ce se ti zdi fajn kes stran metat za cike sploh ni panike, ampak zvisane cene bi pomojm useen saj mal smrkavcem omejile kupovanje cikov
Zivljenje je piskotek!

Vrni se na Politika

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov