prepoved kajenja tudi v Sloveniji?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
*purple* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 23. 1. 2006
no, sam če gledamo nekak ni pravično ne do enih ne do drugih...ampak ok...sej pravm...men je kul, ker bom veeelik manj zapravla, ker ne bom več po kavicah hodila, ampak jo bom rajš doma spila na cesti bom pa še vedno kadila in me sploh ne gane nobena prepoved...
- jullia
- Debatorica
- Na forumu od: 10. 7. 2006
meni osebno se še najbolj dopade tista rešitev, kjer bi bila prostora za nekadilce in kadilce popolnoma ločena, pa v tistem za kadilce kelnarji ne bi srtegli. (izjema bi bili lahko kadilci, ki jim je verjetno vseeno:) ) se mi zdi pa zanimivo, da se mešana kadilsko-nekadilska družba vedno usede v prostor za kadilce. očitno nekadilcem lastno zdravje le ne pomeni toliko, da bi se postavili zase in odkorakali v nekadilsko sobo.
-
jemina - Cosmopsiho
- Na forumu od: 14. 6. 2006
jullia napisal/-a:meni osebno se še najbolj dopade tista rešitev, kjer bi bila prostora za nekadilce in kadilce popolnoma ločena, pa v tistem za kadilce kelnarji ne bi srtegli. (izjema bi bili lahko kadilci, ki jim je verjetno vseeno:) ) se mi zdi pa zanimivo, da se mešana kadilsko-nekadilska družba vedno usede v prostor za kadilce. očitno nekadilcem lastno zdravje le ne pomeni toliko, da bi se postavili zase in odkorakali v nekadilsko sobo.
ddddddddddd, da se tko usede taka družba ...ne moreš it v kafič pa ne kadit, če kadiš. In zakaj v kadilskih ne bi stregli. A zj, če prižgeš čik, si manjvreden
Dame mas quiero mas
De esa bendita forma en que me miras
Solo tu, solo yo
Caricias que me roben la razon
Solo tu, solo yo
-
micamaca - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 11. 8. 2004
- Kraj: Žabji dol
^ se popolnoma strinjam... od vsega mi je pa še nabl ogabn ko gre človek nekam jest, pa ti pol en kadi pod nos in ti tko čist pokvar apetit ... ker pač v večini oštarij še vedno ne znajo ločit kadilskega od nekadilskega dela, al pa tega ne morejo ker je premal placa...
The secret of success is consistency of purpose.
-
kr.ena - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 9. 2005
emsi napisal/-a:sem nekadilka in sem ZA prepoved!
Ker ne maram da me eni brezveznjaki zastrupljajo.
Sem kadilka in sem ZA prepoved.
Res. Ker bi mi čisto ustrezalo, da bi manj kadila, pa tudi čisto razumem tiste, ki jim to smrdi. In tudi če bi dosledno ločevali prostore - natakarji bi še vedno delali v zakajenem.
Zašto se sve to dešava
da l čovek išta rešava
il smo samo tu zbog ravnoteže među zvezdama...
da l čovek išta rešava
il smo samo tu zbog ravnoteže među zvezdama...
-
jemina - Cosmopsiho
- Na forumu od: 14. 6. 2006
Zakon naj bi zasčitul kelnarje?
Kdo bo ap azščitil delavce v smrdljiv tovarnah, kjer je tisti smrad veliko bolj strupen kot cigaretni dim
Kdo bo ap azščitil delavce v smrdljiv tovarnah, kjer je tisti smrad veliko bolj strupen kot cigaretni dim
Dame mas quiero mas
Solo tu, solo yo
Solo tu, solo yo
-
gemini - Cosmofrik
- Na forumu od: 8. 9. 2004
- Kraj: notranjska
kr.ena napisal/-a:emsi napisal/-a:sem nekadilka in sem ZA prepoved!
Ker ne maram da me eni brezveznjaki zastrupljajo.
Sem kadilka in sem ZA prepoved.
Res. Ker bi mi čisto ustrezalo, da bi manj kadila, pa tudi čisto razumem tiste, ki jim to smrdi. In tudi če bi dosledno ločevali prostore - natakarji bi še vedno delali v zakajenem.
Se strinjam s tabo.
Je pa tud men ogabo d eni kadijo tam kjer drugi jejo. To gre pa še men na k***
Ko odvržeš vso strast
in me prideš nežno krast
tvoji poljubi z dlanmi kot bi mi
ustavil čas in že se dani (Neisha)
in me prideš nežno krast
tvoji poljubi z dlanmi kot bi mi
ustavil čas in že se dani (Neisha)
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov