prepoved kajenja tudi v Sloveniji?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
slivica - Kofetarica
- Na forumu od: 27. 1. 2006
A mislis, da bo to res delovalo? Jaz sama nisem kadilka, me tud ne moti tak blazno dim, odvisno kje sem. Ce grem kam v kak klub, se mi zdi ze logicno, da je vse zakajeno, pa sem navajena. Moti me pa ful v restavracijah.
Pa vceraj sem bla na Lentu na koncertu Olivera Dragojevica in je ena zenska pred mano hotela kadit. Pa ji je redar najmanj 5x rekel, da ne sme, pa je se kr nekaj tam probavala. Tak da dvomim, da bo stvar cist taka, kot pravijo.
Saj za alkohol so tud uvedli zakon, da ga ne smes kupit pred 18. letom in da ti ga v lokalih ne smejo dat. Jaz sem ravno takrat bla menda nekaj prej 18. letom, pa sem alkohol dobila kdaj sem zelela. Tud v lokalih in trgovinah.
Pa vceraj sem bla na Lentu na koncertu Olivera Dragojevica in je ena zenska pred mano hotela kadit. Pa ji je redar najmanj 5x rekel, da ne sme, pa je se kr nekaj tam probavala. Tak da dvomim, da bo stvar cist taka, kot pravijo.
Saj za alkohol so tud uvedli zakon, da ga ne smes kupit pred 18. letom in da ti ga v lokalih ne smejo dat. Jaz sem ravno takrat bla menda nekaj prej 18. letom, pa sem alkohol dobila kdaj sem zelela. Tud v lokalih in trgovinah.
-
Pink Panterka - Komunikatorka
- Na forumu od: 7. 1. 2007
- Kraj: Logatec
juhuhuhu! Jst sm tko vesela,da si ljudje predstavlat ne morerjo... Ne bom več smrdela,yay!
-
Tryanna - Debatorica
- Na forumu od: 30. 1. 2007
Mislim da bo delovala zadeva. Kazni za lastnike lokalov in tudi za tiste, ki bojo prižgali cigareto bojo postale resničnost, sploh ker je velik delež nekadilcev nepotrpežljivih do kadilcev in sigurno se najde kakšen ki bo z veseljem prijavil zadevo. Upam, da bojo tako pametni in dali na voljo kakšno 080 številko kamor bomo lahko prijavili kršitve.
-
mary-kate and ashley bigg - Kofetarica
- Na forumu od: 13. 5. 2006
cant wait.
tisti, ki ne bodo upošteval jih bom pa prjavla
tisti, ki ne bodo upošteval jih bom pa prjavla
-
*pupika* - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 14. 9. 2005
- Kraj: 3milimetre v zraku
*purple* napisal/-a:softTouch napisal/-a::respekt: poslancem,da so sprejeli ta zakon
zdej bojo pa ubogi kadilci celo življenje doma,ker se nikjer ne bo smelo kaditi
to se teb sam zdi
Res misliš, da bodo zdej kadilci nehali živet in bodo totalno nesocializirana bitja ratali? Ahh dej no... pretiravat ti pa res ni treba.
Lej. Ja, velik stvari se bo spremenilo. In verjamem, da za nekatere tudi na boljše.
Ampak, da pa bodo kadilci skoz doma čepeli??
Zdej zakon stopi v veljavo s septembrom, ne?
My dreams are my reality...
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov