Podpiranje slovenskih proizvodov
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
*zverinica* - Kofetarica
- Na forumu od: 10. 7. 2007
bejbika napisal/-a:*purple* napisal/-a:*zverinica* pa kaj si ti tle, moderator da se u usako faking temo utakneš kjer sploh ne sodeluješ?
Mislim, da si ti tazadnja tukaj, ki lahko kaj takega sploh napiše.
In *zverinica* ima popolnoma prav ... debate o zelju preselite v oddelek Kuhinja ...
in si odprite temo Vse, kar niste vedeli o zelju in lahko tam mirno razglabljate o vsebnostih natrija, zdravstvenih motnjah, ki jih povzroča prevelika količina zaužitega zelja in podobno ...
OT: hvala
- kalanhoja
- Kofetarica
- Na forumu od: 28. 7. 2008
- Kraj: Ljubljana
Skrat potepuh napisal/-a:floribunda napisal/-a:http://www.cenim.se/170-a.html
zadnji odstavek ...hipervitaminoza.
Uh, pol se pa res opravičujem, ne vem tolk o tem...
Kakorkoli, tut preveč vitaminov očitno škoduje zdravju (predvsem A in E)... Zelo zanimivo branje.
No, sem pa še vedno mnenja, da je dobro staro zelje zdravo in mislim, da ni nikogar, ki bi skos jedel samo zelje, po možnosti surovo (ker kuhano izgubi vitamine) in ga pojedel v količinah, ki mu škodujejo.
Preveč vitaminov? Itaj škodi preveč vitaminov. Vendar ne jemo zelja 5x na dan, da bi z njim zaužili preveč vitaminov. Potem bi morali črtati tudi ostalo zelenjavo in sadje, ker vsebujejo vitamine.
-
inaa - Cosmofrik
- Na forumu od: 9. 11. 2005
- Kraj: tu pa tam
ja valda da se kar ce majo(mamo) pa veselje ...meni gre tut drugac na ziuce da napisem eno mnenje v temo in pol me par uporabnic napade da kaj se utikam ce ne sodelujem...kako bedno
drugac pa...domaci proizvodi..ubistvu bi jih verjetno kupovala dost vec, ce bi jih poznala...mamo pa gorenje pralni stroj
drugac pa...domaci proizvodi..ubistvu bi jih verjetno kupovala dost vec, ce bi jih poznala...mamo pa gorenje pralni stroj
Zivljenje je piskotek!
-
trapa - Kofetarica
- Na forumu od: 12. 8. 2005
- Kraj: Koper
Mhm, tega zna bit dosti. Italijanski trg je toliko večji, da so lahko privoščijo konkretno nižje marže.
No, pa tudi naši trgovci so najbrž malo preveč pogoltni.
Se z dragim občasno zapeljeva v Fructal pa v Mlinotest in cene... niso ne vem kako ugodne. Če narediš večjo zalogo se že pozna, sicer pa niti ne. Lep dokaz, da so tudi proizvajalci v svojih "diskontnih trgovinah" požrešni.
No, pa tudi naši trgovci so najbrž malo preveč pogoltni.
Se z dragim občasno zapeljeva v Fructal pa v Mlinotest in cene... niso ne vem kako ugodne. Če narediš večjo zalogo se že pozna, sicer pa niti ne. Lep dokaz, da so tudi proizvajalci v svojih "diskontnih trgovinah" požrešni.
Imaš, da me vikaš!
-
micamaca - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 11. 8. 2004
- Kraj: Žabji dol
v nam sosednih državah je v glavnem vse cenejš kt pr nas... v AT je recimo enaka kava kot pri nas (nescaffe capuccino) vsaj en evro če ne več cenejša (in to v 20%+ večji embalaži)... tko da ja... naši trgovci so oderuhu na kubik
The secret of success is consistency of purpose.
-
trapa - Kofetarica
- Na forumu od: 12. 8. 2005
- Kraj: Koper
micamaca napisal/-a:v nam sosednih državah je v glavnem vse cenejš kt pr nas... v AT je recimo enaka kava kot pri nas (nescaffe capuccino) vsaj en evro če ne več cenejša (in to v 20%+ večji embalaži)... tko da ja... naši trgovci so oderuhu na kubik
Res je. Že v Mullerju je recimo čokolada cenejša (!) kot v Sparu ali Mercatorju (jaz pa sem mislila, da je Muller drag ).
Sem 1x za finto bolj kot ne želela primerjat cene. Sem v našem Lidlu (ker je kao poceni) zapisala cene določenih izdelkov, točno te izdelke poiskala v italjanskem Lidlu in bla presenečena. Vse zadeve so bile občutno cenejše.
Imaš, da me vikaš!
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
^^ Večina sladkarij je v Mullerju cenejših, ali pa v večjih pakungah. Vsaj po mojih izkušnjah. Muller je zakon
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
classy - Kofetarica
- Na forumu od: 12. 3. 2005
Mhm, pa tud razni pralni praški pa to so cenejši.
Sm pa nardila en test, kao vzhodni zahodni trg. Sem kupila navadno Milko v Mullerju, pol sem šla pa še po navadno Milko v Mercatorja. In sem premešala čokoladi (kao da si nebi zapomnila kera je kera) in odprla ibe naenkrat. najprej sem probala 2 koščka ene, počakala ene pol minute, minuto, pol pa še 2 koščka druge. Men sta se res zdeli popolnoma identični. Pa sem dala še mami pa fotru za probat, pa jima je bla tud ista. Tud pr pralnih praških oz mehčalcih ne opazm razlike (je pa res da nisem pozorna), men se zdi da sem pa jo opazla pri Nutelli, sam to že neki časa nazaj. Tko da men je vseen, češka al nemška milka. Sam da je nemška cenejša (pa ne mal, če se ne motm je nemška okol 80 centov, češka al kera že je bla pa čez 1e).
Sm pa nardila en test, kao vzhodni zahodni trg. Sem kupila navadno Milko v Mullerju, pol sem šla pa še po navadno Milko v Mercatorja. In sem premešala čokoladi (kao da si nebi zapomnila kera je kera) in odprla ibe naenkrat. najprej sem probala 2 koščka ene, počakala ene pol minute, minuto, pol pa še 2 koščka druge. Men sta se res zdeli popolnoma identični. Pa sem dala še mami pa fotru za probat, pa jima je bla tud ista. Tud pr pralnih praških oz mehčalcih ne opazm razlike (je pa res da nisem pozorna), men se zdi da sem pa jo opazla pri Nutelli, sam to že neki časa nazaj. Tko da men je vseen, češka al nemška milka. Sam da je nemška cenejša (pa ne mal, če se ne motm je nemška okol 80 centov, češka al kera že je bla pa čez 1e).
-
jullia_ - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 6. 2007
Glede na kvaliteto stvari se mi Mueller zdi zelo poceni. Isti izdelek v drugih trgovinah plačaš dražje.
Je pa res, da se da recimo komot poiskat eno poceni čokolado v Mercatorju in jo cenovno primerjat z Lindtom v Muellerju, samo smiselno to ravno ni.
Je pa res, da se da recimo komot poiskat eno poceni čokolado v Mercatorju in jo cenovno primerjat z Lindtom v Muellerju, samo smiselno to ravno ni.
-
*zverinica* - Kofetarica
- Na forumu od: 10. 7. 2007
cvetkaaa napisal/-a:Predvidevam, da je bila v akciji, ker Muller se meni zdi drag.trapa napisal/-a:Že v Mullerju je recimo čokolada cenejša (!) kot v Sparu ali Mercatorju (jaz pa sem mislila, da je Muller drag ).
nope, v Milerju je tavelka Milka najcenejša, in sicer pride cca. 1x cenejša (mal manj) kot v merkatorju plus tega, da jo zdej v Merkatorju večinoma dobiš v uni kartonski pakungi po 250 g, v Milerju je pa še zmer po 300 g
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov