Pavel Rupar
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
bolhica - Kofetarica
- Na forumu od: 16. 4. 2006
- Kraj: somewhere
ker so ga do konca sprovociral, da je je razkuru in dal take izjave, so ga posnel in folk je to smatrou za nesprejemljivo..preprost..sklepal so po trentutnem obnašanju, ne pa po delih in karakterju k ga ma rupar..
... ι αм ωнαт ι αм ...
-
jemina - Cosmopsiho
- Na forumu od: 14. 6. 2006
To vem ja, da je reku, da so mediji povzročili njegov poraz. Ko je to kretensko, da se na enga spravjo. Tle pri teh volitvah bi mogli biti mediji popolnoma nevtralni. Bebci
Dame mas quiero mas
De esa bendita forma en que me miras
Solo tu, solo yo
Caricias que me roben la razon
De esa bendita forma en que me miras
Solo tu, solo yo
Caricias que me roben la razon
-
Tigi - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 1. 2005
- Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...
Zjebal so ga s temi stanovanji in vsem skupaj...ampak zame bo še zmer car...stara mama se je tok razkurla, da je rekla da negre več volt in da je zanjo še zmer Rupar tisti tapravi župan...
No zdej lahka samo čakamo kao zastonj vrtce pa nevem kaj še vse kar je obljubu Sajovic. Bolš bi blo da bi še zmer ostal živino zdravnik saj čist paše k prašičkom
Mislim, da bodo sedaj uni dobr na keterem koncu on živi bo naredu asfalt grem stavit.
Uglavnem žal mi je Ruparja zdej bo hudič v Tržiču ampak vem da ga tud ne pozdravim ne
No zdej lahka samo čakamo kao zastonj vrtce pa nevem kaj še vse kar je obljubu Sajovic. Bolš bi blo da bi še zmer ostal živino zdravnik saj čist paše k prašičkom
Mislim, da bodo sedaj uni dobr na keterem koncu on živi bo naredu asfalt grem stavit.
Uglavnem žal mi je Ruparja zdej bo hudič v Tržiču ampak vem da ga tud ne pozdravim ne
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
-
Tigi - Cosmopsiho
???
Ne nč brala...mah ta tip je ubrisan ampak ornk in ne mal....
Pa kr una jajčka na Zelenici...jao sej nismo na Kaninu no...
Ne nč brala...mah ta tip je ubrisan ampak ornk in ne mal....
Pa kr una jajčka na Zelenici...jao sej nismo na Kaninu no...
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
-
Tigi - Cosmopsiho
Ja me prov zanima kaj bo naredu v tem mandatu bom prov kljukce delala...
Od kod pa je on? Iz Bistrice?
Uaaa sam bo res konkurenca Atlantisu
-> Sajovic
Od kod pa je on? Iz Bistrice?
Uaaa sam bo res konkurenca Atlantisu
-> Sajovic
- bejbika
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 1. 8. 2004
matr kok pompa za prazn ***** ... zarad ene občine, ki je tok velika kot Gameljne ... pa mi mamo tut tovarno ...
men je prou všeč, da je zmagal Sajovic ... in ne ni zmagal zato, ker so novinarji Ruparja zeznl, ampak zato, ker ga je LDS oz g. Kučan podpru ... iz istega razloga kot mariborski župan ...
men gre Rupar zato na jetra, ker take bolane vn meče ... sej je lahko izobražen pa pameten človek, ampak z vsakim svojim dejanjem in besedami, pa izpade k največji kmet (prosim, ne se zaletet v to besedo) brez trohlice pameti ...
tko da Sajovic
men je prou všeč, da je zmagal Sajovic ... in ne ni zmagal zato, ker so novinarji Ruparja zeznl, ampak zato, ker ga je LDS oz g. Kučan podpru ... iz istega razloga kot mariborski župan ...
men gre Rupar zato na jetra, ker take bolane vn meče ... sej je lahko izobražen pa pameten človek, ampak z vsakim svojim dejanjem in besedami, pa izpade k največji kmet (prosim, ne se zaletet v to besedo) brez trohlice pameti ...
tko da Sajovic
-
Tigi - Cosmopsiho
Jah ruparju so pač potegnil živc ane in kaj se nauš pol tk izražu čeprav je v poltiki...ampak je samo človek in je tak kakršen je...
Nekateri se pa delajo tako lepe in kao da so mirne krvi...ah dej dej..
Nekateri se pa delajo tako lepe in kao da so mirne krvi...ah dej dej..
- bejbika
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 1. 8. 2004
ne, vsi smo samo ljudje ... to ne pomeni, če meni prekipi, da lahko policaja na gobc, ker mi je napisu kazen ...
nihče, posebi pa ne nekdo na takem položaju, si ne sme dovolt takih besed ... ker izpade največji primitivec ...
mene ne moti, če ma on ljubico, 4 žene, 17 nezakonskih otrok, 5 stanovanj - to je njegovo zasebno življenje, ki ga ne meša v politiko, v svoj poklic ... moti me njegov odnos ... ta je pa nesprejemljiv ...
nihče, posebi pa ne nekdo na takem položaju, si ne sme dovolt takih besed ... ker izpade največji primitivec ...
mene ne moti, če ma on ljubico, 4 žene, 17 nezakonskih otrok, 5 stanovanj - to je njegovo zasebno življenje, ki ga ne meša v politiko, v svoj poklic ... moti me njegov odnos ... ta je pa nesprejemljiv ...
-
micamaca - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 11. 8. 2004
- Kraj: Žabji dol
^ ne samo njegov odnos... ko se nekdo enkrat odloči it politiko (in po navadi se sam odloči... torej ga nihče ne sili) rata njegovo zasebno življenje javno... ker pač kot politik predstavlja svoje volilce oz. slovenske državljane oz. svojo državo (odvisno od njegove funkcije)... zato mora preklet pazt kaj dela... in si ne more glih prvošt met 4 ljubice in 10 nezakonskih otrok (razen če je to vse že od prej mel, ampak v takem primeru dvomim, da bi ga ljudje sploh volili) in nasploh počet vsega, kar mu kapne na pamet... še enkrat: človek se sam odločil za tako pot in če se ni sposoben ravnat po nekih (ne)napisanih osnovnih političnih pravilih, potem bo pač slej ko prej odletu... in mediji so v takem primeru verjetno še najmanj krivi...
The secret of success is consistency of purpose.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov