Parlamentarne volitve 2008

Vse o politiki od svetovne do domače

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
beretta
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 22. 9. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a beretta » 30. Sep. 2008 10:44

jullia_ napisal/-a:Meni gre pa gospodična Kresal vedno bolj na živce. Na volitvah so zmagali SD. Njena stranka je pa najmanjša v parlamentu, nima ona s 5,21% kaj diktirat, kdo bo v koaliciji bolj enakopraven in kdo manj.

Ne govori... tud js je ne prenesem... LDS gre počasi v maloro, tisti ki se ne bodo pridružil Golobiču se bodo itak pobili med sabo... Se na lokalni ravni to še bolje vidi.
Uporabniški avatar
red*cherry
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 19. 6. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a red*cherry » 30. Sep. 2008 10:49

beretta napisal/-a:
jullia_ napisal/-a:Meni gre pa gospodična Kresal vedno bolj na živce. Na volitvah so zmagali SD. Njena stranka je pa najmanjša v parlamentu, nima ona s 5,21% kaj diktirat, kdo bo v koaliciji bolj enakopraven in kdo manj.

Ne govori... tud js je ne prenesem...

Še ena tukaj...
Uporabniški avatar
Michael
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 26. 9. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a Michael » 30. Sep. 2008 11:13

Tko, zdej se morte vse punce k ne marate Kresalove pofockat v tej temi!

1. jullia_
2. beretta
3. red*cherry
4.
5.
6.
Gone
Uporabniški avatar
red*cherry
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a red*cherry » 30. Sep. 2008 11:22

Jst si njo vedno predstavljam v filmu Kekec, zravn unga Brinclja (SD), k je na piščalko igral, ona bo pa zraven plesala, k ena šema, k se dela zmagovalko s 5%. :rofl:
Uporabniški avatar
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 23. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *purple* » 30. Sep. 2008 11:25

Tammy_De napisal/-a:Mislim, da je tema že zrela za zaklenit. Konec parlamentarnih volitev 2008 je.

in zakaj nebi smel debatirat dalje?
potem naj se pa še vse teme v lepoti in modi, ki so namenjene poletju zaklenejo, namreč poletja ni več :) mislm :roll:
Uporabniški avatar
Michael
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a Michael » 30. Sep. 2008 11:41

red*cherry napisal/-a:Jst si njo vedno predstavljam v filmu Kekec, zravn unga Brinclja (SD), k je na piščalko igral, ona bo pa zraven plesala, k ena šema, k se dela zmagovalko s 5%. :rofl:

boli nas k***c, vazn da je J.J. pusil k***c, muhahahaha :rofl: :rofl: :rofl:
Gone
tor
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 7. 2. 2007
Kraj: ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a tor » 30. Sep. 2008 11:48

Pahor se mi je zadnjič v TV-klubu grozno dopadel, ampak že vidim, da ga bodo pri kakršnihkoli resnejših poskusih realizacije obljub in načrtov koalicijski partnerji povozili. Škoda.
Če mu bo pa slučajno uspelo skoz spravit enotni socialni register, strožji inšpekcijski nadzor onesnaževanja v industriji, zmanjšati stroške državne uprave... pa svečano prisegam, da bo čez 4 leta dobil moj glas. Itak mu pa ne bo pomagal, ker jih bo na račun takšnih reform par 1000 izgubil.

Meni se tut zdi čudno da Golobić in Kresalova diktirata, kaj, kdo,......Pa Erjavec in njegovi se tudi obnašajo kot največji zmagovalci. Ne vem, kako mislijo skupaj vladati, ko pa imajo tako različna mnenja o določenih stvareh.
Očitno bo Pahor nastavlejn za mandatarja, v ozadju bo pa vse vodil kak Gaspari al pa Golobič.
Uporabniški avatar
red*cherry
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a red*cherry » 30. Sep. 2008 11:55

Michael napisal/-a:
red*cherry napisal/-a:Jst si njo vedno predstavljam v filmu Kekec, zravn unga Brinclja (SD), k je na piščalko igral, ona bo pa zraven plesala, k ena šema, k se dela zmagovalko s 5%. :rofl:

boli nas k***c, vazn da je J.J. pusil k***c, muhahahaha :rofl: :rofl: :rofl:

Sej sm sam povedala, da si jo predstavljam zravn Brinclja, mi je žal, da sm ti povzročila bolečino tam dol. :(
Uporabniški avatar
Michael
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a Michael » 30. Sep. 2008 12:04

Tema je iztirla iz zeljene debate tko, da vsi sam OTje nabijamo. Bmk, naj se nadaljuje v tem kontekstu pa naj vsak napise kar hoce, ce je adminu vseen je men tud.
Gone
Uporabniški avatar
rammsteingirl
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 28. 5. 2005
Kraj: Gorenjska

Neprebrana objavaNapisal/-a rammsteingirl » 30. Sep. 2008 12:16

v drugi temi se je pojavila ena zanimiva ideja, in sicer bi nova vlada lahko uvedla novost v zdravstvu: kondome na recept oz. določeno zalogo kondomov na mesec, če se že tabletke lahko dobi zastonj!

me zanima, koliko bi bil trojček kaj navdušen nad to idejo. do zdaj so itak samo kritizirali, ko se bodo pa zdaj dejansko spopadli s problemi, bodo pa videli, da ni vse tako enostavno.
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a jullia_ » 30. Sep. 2008 12:22

Michael napisal/-a:Tema je iztirla iz zeljene debate tko, da vsi sam OTje nabijamo. Bmk, naj se nadaljuje v tem kontekstu pa naj vsak napise kar hoce, ce je adminu vseen je men tud.

Uradnih rezultatov sploh še ni, koalicijska pogajanja tečejo. Kako lahko trdite, da je tema zrela za zaklep? Sej se volitve ne zaključijo z iztekom volilnega molka.
Michael, moj post ni bil OT in nisem nabijala, ampak sem napisala nekaj popolnoma konstruktivnega, ti pa poskušaš z neumnimi izpadi diskreditirat vsak moj post. Ne potem jokat, da naj pridejo admini red delat, ker nismo sposobni imet normalne debate.
Uporabniški avatar
beretta
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a beretta » 30. Sep. 2008 12:51

jullia_ napisal/-a:Uradnih rezultatov sploh še ni, koalicijska pogajanja tečejo. Kako lahko trdite, da je tema zrela za zaklep? Sej se volitve ne zaključijo z iztekom volilnega molka.

taki predlogi samo kažejo, kolk majo nekateri res pojma o temi v kateri solijo pamet drugim...
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a jullia_ » 30. Sep. 2008 13:13

Kaj te je pa zmotilo?
orhideja1
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 29. 10. 2007
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a orhideja1 » 30. Sep. 2008 13:53

Meni isto, ker se obnaša kot bi ona zmagala. Če ne bi imela Pahorja, bi bila čisto brez veljave.
Uporabniški avatar
beretta
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a beretta » 30. Sep. 2008 15:24

jullia_ napisal/-a:Kaj te je pa zmotilo?

nič pri tebi... predlogi o zaprtju teme...

Vrni se na Politika

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov