Parlamentarne volitve 2008

Vse o politiki od svetovne do domače

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
red*cherry
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 19. 6. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a red*cherry » 21. Sep. 2008 22:37

Kaj pa jst pametujem? Nism nč rekla kaj SLO rabi, pa kdo bi bil boljši predsednik vlade. In ja, nimam pojma oz. tolk kot vsak povprečen prebivalec Slovenije. Ampak da gledam Jankovića zraven teh politikov, ki so nekaj naredili za Slovenijo, se mi pa želodec obrača!! In tolk pa mam pojma, da vem, da je preračunljiv in pokvarjen! Pa lahko nardi ne vem kolk za Ljubljano. Pa če mate vi drugačno mnenje, tud prav.

EDIT: Mam filing, da hoče tale Janković nardit Ljubljano za svojo državo. Obnaša se že tako. :roll:
Zadnjič spremenil red*cherry, dne 21. Sep. 2008 22:41, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 23. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *purple* » 21. Sep. 2008 22:38

red*cherry napisal/-a:Ma kokrkoli, Janković se čedalje bolj vmešava v politiko, pa nima pojma o pojmu! On govori o neki demokraciji, pa ni bil nikol v politiki, zravn osamosvojitve Slovenije in drugih stvari...nek direktor Mercatorja je bil pol se pa dela pametnga kolk on ve o politiki pa kaj Slovenija rabi pa kolk je on naredu za državo. OMG, butl. :rofl: Navadn kradljivc je, da ni večjega! Tist njegov antipatičen nasmešek je vsaj za neki dobr-da greš lažje na wc! Fuj, ne prebavlam ga!

glede na to kolk pojma o pojmu majo dejanski politiki in poslanci, mislm da je jankovič za prvič v politiki izpadel precej ok.Že zarad tega ker je po naravi in izobrazbi manager in zna stvari sklapat in zbarantat in take potrebujemo :)
prosim ne mešaj zgodovine zdej tukej vmes.Mene ne briga več kaj je bilo, ampak kaj bo.Za osamosvojitvene kregarije mi pa res dol visi.treba je gledat na to kaj bo!In to je blo že stokrat ponovoljeno, sploh za Janšo, da skos osamosvojitev naprej meče in pretekle dogodke, kaj bo pa za naprej je pa tih k rt!
za državo v štartu je naredu iz Mercatorja precej uspešno podjetje, ki trguje tudi v tujini.
Za ljubljano pa tudi ogromno!najprej se prepričaj preden pišeš bedarije!
in še enkrat, KRADEJO VSI od prvega do zadnjega!!!
pa mi še povej, kdo je zaprl mestno Ljubljansko jedro ki je bilo zaprtja potrebno?
Kdo je postavil ločevalce odpadkov po ljubljan?
Kdo je "krivec" da se bo stadion zgradil in še zraven celo šoping center, da boš lahko kupovala oblekice zase?
kdo je ustavil vrtičkarje ki so si delali vikende na brezplačnem državnem ozemlju??
prosim te no :roll:
Zadnjič spremenil *purple*, dne 21. Sep. 2008 22:40, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 13. 2. 2006
Kraj: Lj

Neprebrana objavaNapisal/-a purple_rain » 21. Sep. 2008 22:39

red*cherry napisal/-a:...nek direktor Mercatorja je bil
Heh, tole mi je luštno - veš, biti vodja vseh vodij in vse usklajevati in vse imeti pod nadzorom (in še mnogo, mnogo tega) verjetno tudi ni ravno najlažje delo, se ti ne zdi? Ni za podcenjevati ga..
To, da je pa preračunljiv in pokvarjen pa - žal - ni nič novega v našem gospodarstvu ter politiki.
Uporabniški avatar
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a *purple* » 21. Sep. 2008 22:41

purple_rain napisal/-a:
red*cherry napisal/-a:...nek direktor Mercatorja je bil
Heh, tole mi je luštno - veš, biti vodja vseh vodij in vse usklajevati in vse imeti pod nadzorom (in še mnogo, mnogo tega) verjetno tudi ni ravno najlažje delo, se ti ne zdi? Ni za podcenjevati ga..
To, da je pa preračunljiv in pokvarjen pa - žal - ni nič novega v našem gospodarstvu ter politiki.

ampak vsaj plodovi se kažejo! :)
Uporabniški avatar
Roberta R.
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 24. 9. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Roberta R. » 21. Sep. 2008 22:43

red*cherry napisal/-a:Kaj pa jst pametujem? Nism nč rekla kaj SLO rabi, pa kdo bi bil boljši predsednik vlade. In ja, nimam pojma oz. tolk kot vsak povprečen prebivalec Slovenije. Ampak da gledam Jankovića zraven teh politikov, ki so nekaj naredili za Slovenijo, se mi pa želodec obrača!! In tolk pa mam pojma, da vem, da je preračunljiv in pokvarjen! Pa lahko nardi ne vem kolk za Ljubljano. Pa če mate vi drugačno mnenje, tud prav.

ne, ti samo sediš doma na fotelju, gledaš poročila, bereš časopis in kritiziraš vse druge.. me zanima kako bi se ti odrezala ;) lahko je govort o nesposobnosti drugih.. btw, ti poznaš Jankoviča osebno, da veš da je pokvarjen in preračunljiv, al je to vpliv medijev in drugih ljudi?
(__/)
( o.O)
(")_(")
This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
Uporabniški avatar
red*cherry
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a red*cherry » 21. Sep. 2008 22:43

*purple* napisal/-a:Kdo je "krivec" da se bo stadion zgradil in še zraven celo šoping center, da boš lahko kupovala oblekice zase?

Haha, a ne bi tale stadion mogel že bit zgrajen do letos?? :roll: :roll: Pa že zgoraj sem napisala, da prav da se razvija Ljubljana, samo ni edino mesto v Sloveniji in najboljš da rata svoja država! :roll:
Uporabniški avatar
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a *purple* » 21. Sep. 2008 22:44

^^sklepa na podlagi tega ker ima antipatičen nasmeh :wink:
Uporabniški avatar
red*cherry
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a red*cherry » 21. Sep. 2008 22:50

Roberta R. napisal/-a:ne, ti samo sediš doma na fotelju, gledaš poročila, bereš časopis in kritiziraš vse druge.. me zanima kako bi se ti odrezala ;) lahko je govort o nesposobnosti drugih.. btw, ti poznaš Jankoviča osebno, da veš da je pokvarjen in preračunljiv, al je to vpliv medijev in drugih ljudi?

Doma nimamo fotelja :wink: A PA NE MI REČT DA TI KO SI GLEDALA TV IN POSLUŠALA POLITIKE, NISI NOBENGA KRITIZIRALA IN GOVORILA, KAKO JE NEKDO NESPOSOBEN??? :eek: In si se zraven vprašala, kako bi se ti odrezala! To je zame čist neumestno, ker se ne pogovarjamo na ta način, kako bi se pa mi odrezal, je čist nerealno. Tud teb recimo ni všeč ne vem kdo (recimo Janša, k vidm da si za SD), pa mu ne sežeš niti do kolen. Pa mi na kraj pameti ne pride, da bi ti rekla kako bi se ti odrezala na njegovem mestu. Poznam Jankovića in njegove zadeve še iz Mercatorja mal bolš kot ti, ne samo iz TV-ja in vem kakšen je! Pa zarad mene so lahko tud vsi ostali!
Že izjava da on 100% ne bo šel v politiko, mi je bla mim, pol ga pa vidm kot kandidata za župana. :roll: V glavnem, da bo zdej spet pršu do svojga denarja in stolčka kjerkoli že...
Uporabniški avatar
Roberta R.
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a Roberta R. » 21. Sep. 2008 22:51

red*cherry napisal/-a:
*purple* napisal/-a:Kdo je "krivec" da se bo stadion zgradil in še zraven celo šoping center, da boš lahko kupovala oblekice zase?

Haha, a ne bi tale stadion mogel že bit zgrajen do letos?? :roll: :roll: Pa že zgoraj sem napisala, da prav da se razvija Ljubljana, samo ni edino mesto v Sloveniji in najboljš da rata svoja država! :roll:

ampak.. Jankovič ima na čez samo Ljubljano.. in glede na to da je glavno mesto naše prelepe Slovenija, mislm, da si zasluž bit mal "boljša" kokr pa druga mesta.. in zakaj bi postala svoja država??
(__/)
( o.O)
(")_(")
This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
Uporabniški avatar
red*cherry
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a red*cherry » 21. Sep. 2008 22:51

*purple* napisal/-a:^^sklepa na podlagi tega ker ima antipatičen nasmeh :wink:

Ja prav res. :roll:
Uporabniški avatar
red*cherry
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a red*cherry » 21. Sep. 2008 22:54

Roberta R. napisal/-a:Ljubljano.. in glede na to da je glavno mesto naše prelepe Slovenija, mislm, da si zasluž bit mal "boljša" kokr pa druga mesta.. in zakaj bi postala svoja država??

Ja, on ma čez samo Ljubljano, vlada ma pa čez celo državo in mi gre na živce, da se rine tja kjer ni treba! Vse bi požru pa še ne bi mel dost!
Uporabniški avatar
Roberta R.
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a Roberta R. » 21. Sep. 2008 22:57

red*cherry napisal/-a:
Roberta R. napisal/-a:ne, ti samo sediš doma na fotelju, gledaš poročila, bereš časopis in kritiziraš vse druge.. me zanima kako bi se ti odrezala ;) lahko je govort o nesposobnosti drugih.. btw, ti poznaš Jankoviča osebno, da veš da je pokvarjen in preračunljiv, al je to vpliv medijev in drugih ljudi?

Doma nimamo fotelja :wink: A PA NE MI REČT DA TI KO SI GLEDALA TV IN POSLUŠALA POLITIKE, NISI NOBENGA KRITIZIRALA IN GOVORILA, KAKO JE NEKDO NESPOSOBEN??? :eek: In si se zraven vprašala, kako bi se ti odrezala! To je zame čist neumestno, ker se ne pogovarjamo na ta način, kako bi se pa mi odrezal, je čist nerealno. Tud teb recimo ni všeč ne vem kdo (recimo Janša, k vidm da si za SD), pa mu ne sežeš niti do kolen. Pa mi na kraj pameti ne pride, da bi ti rekla kako bi se ti odrezala na njegovem mestu. Poznam Jankovića in njegove zadeve še iz Mercatorja mal bolš kot ti, ne samo iz TV-ja in vem kakšen je! Pa zarad mene so lahko tud vsi ostali!
Že izjava da on 100% ne bo šel v politiko, mi je bla mim, pol ga pa vidm kot kandidata za župana. :roll: V glavnem, da bo zdej spet pršu do svojga denarja in stolčka kjerkoli že...

Ne nisem.. ker mi je precej jasno, da noben od njih ni nesposoben, če ne ne bi bil na mestu kjer je.. sm se zgražala nad obnašanjem nekaterih politikov in nad obtoževanjem z vseh strani brez podlage.. kar je nekaj popolnoma drugega kot nekomu rečt, da je nesposobn.. men je dobro jasno, da je Janša naredu precej za našo malo slovenijo.. (in ne vem kje sm rekla da sm za SD)
Poznaš Jankovičeve zadeve iz Mercatorja? Torej stvari, ki si jih slišala od njegovih zaposlenih.. in se mi zdi, da če nekomu rečeš da je preračunljiv in pokvarjen, morš met nekaj, s čimer to podpreš, ne?
(__/)
( o.O)
(")_(")
Uporabniški avatar
red*cherry
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a red*cherry » 21. Sep. 2008 23:02

Ja, ampak na teb je zdej ali mi vrjameš ali ne. Jst o konkretnih primerih ne bom govorila po forumu! (nočm da me še kdo obtož blatenja imena v javnosti :roll: ) Vem pa marsikaj tud o njegovi osebnosti in zasebnosti, kar je ljudem in medijem neznano.
Ja pač sm mislna, da si za leve stranke, ne konkretno za SD-nimam pojma za koga si volila in me tud ne zanima. Itak pa se mi sploh več ne da o tem debatirat, še najmanj pa o Zoranu! :roll:
Pa še to: na soočenjih se je pa po mojem mnenju vidlo kdo ma bolj čiste račune in kdo koga kaj obtožuje, pa mu glih ne uspeva. Ampak ok, druga zgodba. Zdaj mamo novo vlado, kakšnih sprememb ne bo, vsaj jst bom še vedno zjutraj vstala, šla na faks in živela po starem! Več od tega bodo imeli uni na stolčkih, kot pa državljani.
Uporabniški avatar
Roberta R.
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a Roberta R. » 21. Sep. 2008 23:08

Osebnosti in zasebnosti? joj.. prosim.. kaj sta na kavice in večerje skup hodila? in če že ti in cel mercator veste kak podlež je Jankovič.. mislim, da ni hudič, da mediji pa ne bi zvedli.. tko da mal dvomim o tvojih razlogih.. ampak ok.. ti ga pač ne maraš.. sam ne govort kako preračunljiv je in nima pojma o politiki.. ker se mi zdi, da je na veliko višjem nivoju kot ti.. (pa ne me razumet narobe, nočem ti rečt, da si neumna al karkol, samo da ve precej več o politiki kot ti..)
Zadnjič spremenil Roberta R., dne 21. Sep. 2008 23:12, skupaj popravljeno 1 krat.
(__/)
( o.O)
(")_(")
Uporabniški avatar
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a *purple* » 21. Sep. 2008 23:11

red*cherry napisal/-a:

seveda kritiziramo, tudi javno kritiziram, me ni sram.Ampak ne bom pa kritizirala tistih, ki so dejansko res naredili nekaj za nas in za nam boljše/lepše življenje.
In glede na to kolk je Jankovič naredu, mislm da tiste tvoje stavke o nesposobnosti lahko kar lepo zbrišeš.
Uf, mislm da janši karierno in izobrazbeno res ne sežemo do kolen, pri poštenosti in številu grehov pa on nam ne :wink:
In prosim, ne mi zdej, zdej pa kar poznaš jankoviča in verjetno vsako nedljo kavico skupaj pijeta a ne.
Ne glede na to karkoli rečeš, mislim da je tok naredu za Ljubljano, da lahko blebetate kar želite, sam ne hodte potem v stožce v šoping ali parkirat pod tržnco :wink:
In zgleda da si morm v podpis napisat DA VSI KRADEJOA. mislm LOL no a res ne dojameš?
In kam rine jankovič?Ja javno je priznal, da si z Janšo nista blizu.ja in?
In če je na strani SDja, pa kaj potem, pač je tako opredeljen zaradi svojih razlogov, kot vsak.

Aja, greš, kam pa greš?h zoranu na kavico? :lol:
pa še nekaj, govorice naokoli so govorice.Nikoli ne boš vedela kaj je res in kaj ne, to ve samo njegova familija verjetno in on sam.Žal.

Vrni se na Politika

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov