Parlamentarne volitve 2008

Vse o politiki od svetovne do domače

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
no angel
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 2. 11. 2004
Kraj: vzhodno od LJ

Neprebrana objavaNapisal/-a no angel » 18. Sep. 2008 22:04

Js sm zadnjič gledla ko so mele tiste ženske soočenje ... mislim da mal poslušaš te "kao" politike, se lahk sam smejiš. Itak sam bluzijo neki in ne povejo nč konkretnega - recimo je blo neki da kaj bi nardile, da se rodnost ne bi zmanjšala, pa kr neki blebetajo "zastonj vrtci, subvencije za stanovanja, višji otroški dodatki bla bla bla" - ma to tud js vem! Nej povejo neki konkretnega, kak do tega pridet! Joj ko mi grejo ti politiki na živce.
little dandelion
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
orhideja1
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 29. 10. 2007
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a orhideja1 » 19. Sep. 2008 9:15

no angel napisal/-a:Js sm zadnjič gledla ko so mele tiste ženske soočenje ... mislim da mal poslušaš te "kao" politike, se lahk sam smejiš. Itak sam bluzijo neki in ne povejo nč konkretnega - recimo je blo neki da kaj bi nardile, da se rodnost ne bi zmanjšala, pa kr neki blebetajo "zastonj vrtci, subvencije za stanovanja, višji otroški dodatki bla bla bla" - ma to tud js vem! Nej povejo neki konkretnega, kak do tega pridet! Joj ko mi grejo ti politiki na živce.

Se strinjam. Kaj mi pomaga zastonj vrtec in otroški dodatek, če pa ne morem priti do stanovanja v katerem bi sploh lahko imela otroka. :roll:
Meni so bile vredu edino predstavnice od SD, Lipe in Zares-a. Da pa ne govorim o bluzenju ministrice za zdravstvo.
Uporabniški avatar
ashi
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 23. 9. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a ashi » 19. Sep. 2008 10:09

meni gre pa najbolj na zivce, ko so vsi (na forumih, v gostilnah,...) pametni kak so naši politiki za nevemkajslabilalala... ampak... jaz bom še vedno rekla da po moje pa se vseeno trudijo.. mislim.. tudi oni zivijo v slo, tudi oni majo familije... kaj mislite,da nalašč delajo proti slo.???? ali kaj si vi predstavlate??
Gost

Neprebrana objavaNapisal/-a Gost » 19. Sep. 2008 10:25

ashi napisal/-a:meni gre pa najbolj na zivce, ko so vsi (na forumih, v gostilnah,...) pametni kak so naši politiki za nevemkajslabilalala... ampak... jaz bom še vedno rekla da po moje pa se vseeno trudijo.. mislim.. tudi oni zivijo v slo, tudi oni majo familije... kaj mislite,da nalašč delajo proti slo.???? ali kaj si vi predstavlate??

Ne, slabo ne delajo zanalašč, preprosto ne znajo, niso dovolj sposobni :wink: Zato pa je treba v nedeljo na volitve!
orhideja1
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 29. 10. 2007
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a orhideja1 » 19. Sep. 2008 13:35

MsN napisal/-a:
ashi napisal/-a:meni gre pa najbolj na zivce, ko so vsi (na forumih, v gostilnah,...) pametni kak so naši politiki za nevemkajslabilalala... ampak... jaz bom še vedno rekla da po moje pa se vseeno trudijo.. mislim.. tudi oni zivijo v slo, tudi oni majo familije... kaj mislite,da nalašč delajo proti slo.???? ali kaj si vi predstavlate??

Ne, slabo ne delajo zanalašč, preprosto ne znajo, niso dovolj sposobni :wink: Zato pa je treba v nedeljo na volitve!

Za nalašč sigurno ne. Problem je predvsem v tem, da delajo samo za svojo rit in pa rit tistih, ki jim lahko lezejo v rit. Te riti pa naše sigurno niso.
Uporabniški avatar
punisher
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 31. 3. 2005
Kraj: Lj

Neprebrana objavaNapisal/-a punisher » 19. Sep. 2008 17:38

tudi jaz nevem kaj bi volil, rad bi volil ZARES, ker je Golubič car ... samo če hočemo premagat Janšo, ker on je pa princ teme potem mormo voliti SD ... tudi Kresalova mi je všeč, ker ma ful lepe zobe

http://www.youtube.com/watch?v=2_0CmfwCYWA
http://www.youtube.com/watch?v=NRM4dP4GvW4&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=_yocf_Hfcj0
http://www.youtube.com/watch?v=qmOrubhPMAs&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=AOuzhzIQaQw&feature=related

;)
Uporabniški avatar
evahunnie
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 15. 2. 2008
Kraj: Tihomorsko otočje

Neprebrana objavaNapisal/-a evahunnie » 19. Sep. 2008 18:19

nič druzga nam ne preostane kot volit SD...edina "rešitev" za našo bogo državico...folk pejte volt!!
Uporabniški avatar
red*cherry
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 19. 6. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a red*cherry » 19. Sep. 2008 18:22

punisher napisal/-a: ... tudi Kresalova mi je všeč, ker ma ful lepe zobe

Pol pa vol kresalovo :roll: kater razlog...
Uporabniški avatar
punisher
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 31. 3. 2005
Kraj: Lj

Neprebrana objavaNapisal/-a punisher » 19. Sep. 2008 18:33

red*cherry napisal/-a:
punisher napisal/-a: ... tudi Kresalova mi je všeč, ker ma ful lepe zobe

Pol pa vol kresalovo :roll: kater razlog...

ja sej bi jo, sam mormo janšo premagat ... zato je pomoje bolš da SD volim ... kaj ti pravš ?
Uporabniški avatar
red*cherry
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 19. 6. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a red*cherry » 19. Sep. 2008 18:38

Pa dej Kresalovo, sej če je tako lepa, more zmagat, a ne...
Smetka_
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 2. 9. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Smetka_ » 19. Sep. 2008 18:47

Jaz bom SD čeprov mi gre pahor na k***c,
Samo s tem da bi volila Lipo tko nardim samo Janši uslugo...
Uporabniški avatar
ŽuŽa
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 22. 11. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a ŽuŽa » 19. Sep. 2008 19:35

Men je pa dons oči reku da morm iz Janšo volit v nedelo, ker je on kao edin kej naredu za Slovenijo do zdej. Ne vem no. Jst sm drgač bl za Pečeta.

Mah najbrž sploh ne bom šla, ker še nimam kej velik pojma o teh stvareh.

A obstaja kje kakšna stran/spisek stran pa mal njihovi ˝programi˝ al pa kakšni opisi da mal naštudiram? :) Zadnje čase me je politka ful začela zanimat sam še zmer bl slabo sledim.
singing*girl23
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 13. 4. 2008
Kraj: ok. celja

Neprebrana objavaNapisal/-a singing*girl23 » 19. Sep. 2008 20:25

js bom vrjetn zares..golobic mi je eden najpametnejsih ljudi v nasi politiki, zato...
tor
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 7. 2. 2007
Kraj: ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a tor » 19. Sep. 2008 20:52

singing*girl23 napisal/-a:js bom vrjetn zares..golobic mi je eden najpametnejsih ljudi v nasi politiki, zato...

:lol: :lol: :lol:

Vsi so dobili "kviz vprašanje" in golobič izbere številko 8...kasneje se je izkazalo, da je bilo to najlažje vprašanje.
Novinarka: Trubar je napisal prvi dve knjigi, kako se imenujeta?
Golobič: khm...hhmm....c...Abecednik.... in kaj še...

No so mu povedali odgovor...Katekizem.

:roll:
matjazd
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 14. 8. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a matjazd » 19. Sep. 2008 21:36

ŽuŽa napisal/-a:Men je pa dons oči reku da morm iz Janšo volit v nedelo, ker je on kao edin kej naredu za Slovenijo do zdej. Ne vem no. Jst sm drgač bl za Pečeta.

A ti bo oči tud rekel katerega tipa moraš imet :roll: Saj voliš zase, ne zanj.
On naj pa kar voli Janšo, če je kaj naredil za Sloveinjo. Je ja, samo nič dobrega.

Vrni se na Politika

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov