Novi družinski zakonik
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- artemisia
- Sramežljivka
- Na forumu od: 26. 5. 2008
Nesanica napisal/-a:ZA!
Prva eneracija otrok bo mogoče malce zaznamovana, ampak ori naslednjih pa bo to nekaj najbolj normalnega. Sama ne vidim poblema v tem in mislim da je že skrajni čas da Slovenija preneha biti tako nazadnjaška.
Točno tako!
Nekateri v Sloveniji enostavno ne razumejo koncepta človekovih pravic. Žal mnogi od teh sedijo tudi v parlamentu!
-
miikena - Cosmofrik
- Na forumu od: 13. 11. 2004
Še ena roka za. Predvsem to, kar je že Floribuna omenila - take familije že obstajajo (in bojo tut nove še nastajale), nej majo tut pravice normalno urejene.
Listen to the energy within. Go confidently in the direction of your dreams. Live the life you've imagined!
-
Nesanica - Cosmofrik
- Na forumu od: 23. 7. 2008
- Kraj: Ljubljana
jullia_ napisal/-a:Nesanica napisal/-a:...Prva generacija otrok bo mogoče malce zaznamovana,...
Meni se pa to dejstvo ne zdi tako zanemarljivo.
Če že priznavaš, da bodo ti otroci, vsaj na začetku, stigmatizirani, vsaj ne tega omalovaževat.
napisala sem malce, v šoli jih bodo zbadali otroci naše generacije - torej otroci še tistega malo kar je ostalo homofobnih kretenov med nami, ki imajo očitno sami s sabo precej nerazčiščenih zadev. Tu je edini problem.
Vse je v vzgoji in če bomo pravilno vzagajalicsvoje otroke ne bodo izločili iz družbe tistega ki ga vzgajajo starši ki so geji pač pa tistega ki je poln sovraštva in homofobije.
-
jullia_ - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 6. 2007
Tudi, če si ti napisala malce, to ne spremeni dejstva, da se iz odziva javnosti na predlog zakona da sklepat, da stvar ne bo šla tako enostavno skozi.
In meni se zdi enostavno nesprejemljivo odmahniti z roko, da je to edini problem, sploh glede na to, da je korist otroka glavno vodilo v družinskem pravu. Mogoče je edini problem, je pa daleč od tega, da bi bil zanemarljiv.
In meni se zdi enostavno nesprejemljivo odmahniti z roko, da je to edini problem, sploh glede na to, da je korist otroka glavno vodilo v družinskem pravu. Mogoče je edini problem, je pa daleč od tega, da bi bil zanemarljiv.
-
barbie_girl_85 - Cosmofrik
- Na forumu od: 15. 1. 2010
http://www.soc.iastate.edu/soc522a/PDF% ... Stacey.pdf
No, moje mnenje se po kratkem in hitrem pregledu literature bolj nagiba k "za". Čeprav sem še vedno skeptična do stigmatizacije pri nas...
No, moje mnenje se po kratkem in hitrem pregledu literature bolj nagiba k "za". Čeprav sem še vedno skeptična do stigmatizacije pri nas...
Dont't wait for the perfect moment, take the moment and make it perfect!
- floribunda
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 22. 2. 2007
res je. teli protiargumenti so povečini totalno iz trte zviti in mi gre že malo na kozlanje od te ideologije, kako otrok rabi očeta mamo pa še boga zraven. itak, da je to edini predpogoj za njegovo srečno otroštvo.
res ne razumem tega, da se ljudje sploh ne zavedajo, da istostarševske družine že obstajajo in da otrokom neurejen status, čisto nič ne pomaga v življenju.
škoda, da smo še vedno tako za lesom. pa ne samo slovenci. na sploh.
res ne razumem tega, da se ljudje sploh ne zavedajo, da istostarševske družine že obstajajo in da otrokom neurejen status, čisto nič ne pomaga v življenju.
škoda, da smo še vedno tako za lesom. pa ne samo slovenci. na sploh.
-
jullia_ - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 6. 2007
Jaz ne upam tu niti enega linka nalepit in garantirat, da je to res besedilo, ki so ga v končni fazi in po vseh spremembah dejansko sprejeli. Najbolje, da počakaš, da bo objavljen v uradnem listu (tudi na netu), to je zame edini zanesljiv vir.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov