Najhujša tragedija na reki v Slo
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- Wild_Child
- Sramežljivka
- Na forumu od: 3. 7. 2008
- Kraj: Ljubljana
klinc pa tako spoštoanje...men se zdi bl spoštljiv, da bi omenil imena vseh, ne sam funkcionarjev, da bi vsaj njihovi frendi pa sorodniki vedl, kako je z njimi.
-
slivica - Kofetarica
- Na forumu od: 27. 1. 2006
^ Njihovi sorodniki in prijatelji ze vedo. Res je, da na zacetku svojcev niso spustili zraven in jim dajali nobenih informacij, ampak tudi svojcem "funkcionarjev" ne. Zdaj pa vedo vsi. In ne vem, zakaj bi morala cela Slovenija brati imena ljudi, ki so umrli, v bistvu ne vem kaj bi imeli od tega. Meni se zdi spostljivo. Tisti, ki pa morajo vedeti pa verjami, da vedo.
- Nadine
- Kofetarica
- Na forumu od: 3. 7. 2005
_Petra_ napisal/-a:^ Njihovi sorodniki in prijatelji ze vedo. Res je, da na zacetku svojcev niso spustili zraven in jim dajali nobenih informacij, ampak tudi svojcem "funkcionarjev" ne. Zdaj pa vedo vsi. In ne vem, zakaj bi morala cela Slovenija brati imena ljudi, ki so umrli, v bistvu ne vem kaj bi imeli od tega. Meni se zdi spostljivo. Tisti, ki pa morajo vedeti pa verjami, da vedo.
se strinjam
sicer pa baje da morajo najti samo še 1 truplo
-
Libido. - Cosmopsiho
- Na forumu od: 30. 7. 2007
Wild_Child napisal/-a:kot prvo: *ka!a*--šli so s KANUJI, ne s kajaki
janc je u vabilu napisu, da bojo šli z RAFTI in vodiči, šli so pa s kanujem za mirno vodo in v poslovnih oblekah...brez kakršnekoli ustrezne opreme...očitno je, da so močno podcenjevali reko...
članke po mojem mnenju ne bi smel naslovit Najhujša tragedija ,... ampak Človeška neumnost ne pozna meja...
sama treniram kajak na divjih vodah že okrog 10 let in mi niti na misel ne pride, da bi se spustila čez elektrarno, na vodo ne grem niti brez opreme...
ni mi jasno, kako lahko kdo sploh pomisli, da bi se spustil čez elektrarno... sploh ti ljudje, ki so tam delali...in se spustili kljub nasprotovanju krmarjev...zato se mi ta dva krmarja še najbolj smilita, ker so ju v spust dobesedno zvlekli in nista imela druge izbire...
na živce mi gre, da iz tega naredijo tak pomp, kot da je to edina tovrstna nesreča pri nas...ti ljudje so bili odrasli in so se zavestno odločili za ta "skupinski samomor". Grdo je tudi, da so imenovali samo funkcionarje, "navadne ljudi" pa so kar ignorirali...
svojcem žrtev iskreno sožalje, ostalim pa: Ne precenjujte svojih zmožnosti in ne podcenjujte reke!!!

isto mnenje maš ko jst .. lih sm hotla napisat, da je to tako kot da bi šli samomor delat .. pa da nevem kako majo lahko taki odrasli ljudje tolko malo pameti v glavi

-
mary-kate and ashley bigg - Kofetarica
- Na forumu od: 13. 5. 2006
moje sožalje.
ampak meni je res sumljivo, da so šli na tako nevaren spust ljudje, ki so bili strokovnjaki za hidroelektrarne, ki so sodelovali pri tem projektu. ne vem, mogoče so bili nažgani. dvomim, da bi šli trezni v kaj takega. ne rečem, da bi se to zgodilo nepoznavalcem, laikom ali kakšnim mladim, ki bi hoteli okusiti adrenalin in se malo pozabavati, ampak ne smemo pozabiti, da so bili v tragedijo vpleteni strokovnjaki za to področje. ne vem, meni tu nekaj ne gre skupaj.
ampak meni je res sumljivo, da so šli na tako nevaren spust ljudje, ki so bili strokovnjaki za hidroelektrarne, ki so sodelovali pri tem projektu. ne vem, mogoče so bili nažgani. dvomim, da bi šli trezni v kaj takega. ne rečem, da bi se to zgodilo nepoznavalcem, laikom ali kakšnim mladim, ki bi hoteli okusiti adrenalin in se malo pozabavati, ampak ne smemo pozabiti, da so bili v tragedijo vpleteni strokovnjaki za to področje. ne vem, meni tu nekaj ne gre skupaj.
-
B@bsy - Debatorica
- Na forumu od: 24. 2. 2006
- Kraj: KK
kar se je zgodilo se je nažalost zgodilo... tudi če bi imeli rešilne jopiče bi se vseeno utopili, če ste kaj gledali pri dnevniku. zdi se mi brez veze jih nekaj obsojat saj so sami drago plačali za svojo odločitev, nažalost seveda. sploh si ne morem predstavljati kako je svojcem, ko me vedno, ko se peljem preko brestaniškega mosta stisne v grlu saj vem, da so v savi trupla pogrešnih... pa sploh nisem nobenega poznala. kako hudo mora biti tistim, ki so jih osebno poznali, zato svojcem in vsem njihovim prijateljem in znancem izrekam iskreno sožalje.
-
mary-kate and ashley bigg - Kofetarica
- Na forumu od: 13. 5. 2006
če bi imeli rešilne jopiče, bi jih mogl slečt. edina možnost, da bi se rešil je, da bi se potopil in preplaval pod pregrado.
- ana27
- Kofetarica
- Na forumu od: 13. 3. 2008
Wild_Child napisal/-a:vodiči, šli so pa s kanujem za mirno vodo in v poslovnih oblekah...brez kakršnekoli ustrezne opreme...očitno je, da so močno podcenjevali reko...
članke po mojem mnenju ne bi smel naslovit Najhujša tragedija ,... ampak Človeška neumnost ne pozna meja...
sama treniram kajak na divjih vodah že okrog 10 let in mi niti na misel ne pride, da bi se spustila čez elektrarno, na vodo ne grem niti brez opreme...
ni mi jasno, kako lahko kdo sploh pomisli, da bi se spustil čez elektrarno... sploh ti ljudje, ki so tam delali...in se spustili kljub nasprotovanju krmarjev...zato se mi ta dva krmarja še najbolj smilita, ker so ju v spust dobesedno zvlekli in nista imela druge izbire...
na živce mi gre, da iz tega naredijo tak pomp, kot da je to edina tovrstna nesreča pri nas...ti ljudje so bili odrasli in so se zavestno odločili za ta "skupinski samomor". Grdo je tudi, da so imenovali samo funkcionarje, "navadne ljudi" pa so kar ignorirali...
svojcem žrtev iskreno sožalje, ostalim pa: Ne precenjujte svojih zmožnosti in ne podcenjujte reke!!!
Se podpišem!
- ana27
- Kofetarica
- Na forumu od: 13. 3. 2008
_Petra_ napisal/-a:^ Njihovi sorodniki in prijatelji ze vedo. Res je, da na zacetku svojcev niso spustili zraven in jim dajali nobenih informacij, ampak tudi svojcem "funkcionarjev" ne. Zdaj pa vedo vsi. In ne vem, zakaj bi morala cela Slovenija brati imena ljudi, ki so umrli, v bistvu ne vem kaj bi imeli od tega. Meni se zdi spostljivo. Tisti, ki pa morajo vedeti pa verjami, da vedo.
Jaz pa ne vem zakaj ni za vse enako. Ali se prebere za vse, ali za nikogar. Še manj mi je jasno zakaj je moral prej tja Janša it kot pa so spustili svojce.
-
BLUBABY - Komunikatorka
- Na forumu od: 19. 11. 2006
Ana27 zaradi zakona o varovanju osebnih podatkov..Izdali so tista imena, ki si bila od javnih oseb in so tko kao tud v javnem interesu. Ostala imena, pa ne smejo izdajat..
Drugač je mogu pa tud J&J (Janez janša) kr nekej časa čakat, da so ga spustli tja..plus tega je potlej poskrbel, da so svojcem več poročali o tem kaj se sploh dogaja, kako poteka reševalna akcija ipd. Na začetku je blo res bl jeba, k sploh svojci niso vedli kdo je preživu kdo ne..To čakanje je pomoje blo hujš kokr pa vse ostalo..
Drugač je mogu pa tud J&J (Janez janša) kr nekej časa čakat, da so ga spustli tja..plus tega je potlej poskrbel, da so svojcem več poročali o tem kaj se sploh dogaja, kako poteka reševalna akcija ipd. Na začetku je blo res bl jeba, k sploh svojci niso vedli kdo je preživu kdo ne..To čakanje je pomoje blo hujš kokr pa vse ostalo..
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov