Kako povečati varnost v prometu?

Vse o politiki od svetovne do domače

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
jagodka85
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 6. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a jagodka85 » 09. Okt. 2007 17:57

prpl, take it easy ... jst sm se mal hecala :D vem, da ne boš edina, to mi je jasn. Sej jst tud ne divjam, kadar grem nekam, kjer ne poznam ceste, pa tud drugač ne divjam, se pač držim omejitve in to je to.
mimikad
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 17. 9. 2006
Kraj: bregovi Kolpe

Neprebrana objavaNapisal/-a mimikad » 09. Okt. 2007 18:14

purple...kako so eni naivni.

Sama sem tudi mislila kako lepo bom vozila ko bom naredila izpit. Zdaj šele opažam, kako lepo je bilo dokler nisem rabla sama vozit, na nič nisem bila pozorna, glavno da sem radio poslušalo. Potem pa človek naredi izpit...se sam vozi...pa enkrat en kre... izsili prednost, pa drugič drugi prehiteva v škarjice in to potem rata vsakodnevna rutina. Bognedaj da si še kaj raztrešen, jezen ker pol ti pa itak vse gre narobe med vožnjo.
Purple...kako lepo je bilo opazovat mamo ko je vozila, meni je blo vse enostavno, tukaj pa ja nimaš kaj za skrbet...ko pa sam vsak dan opazuješ norce te pa vse mine.

Purple ko boš imela izpit mi opiši kako se voziš. Boš vidla da je realnost čist drugačja.

Ja bi tudi tu pisala kako se vozi helikopter...sam en problem je ...ga neznam, tak da nimam pol kaj za pametovat da ja bi pa to delala tak pa tak.
Uporabniški avatar
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 23. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *purple* » 09. Okt. 2007 18:23

hehe, ti bom potem napisala, te povabim še na vožnjo, da boš zazihr vidla, da prpl nardi to kar reče :) sem že povedala, ne maram hitr vožnje in rada sem previdna.tako kot peš, s kolesom, pa tudi z avtom bom.nesreča pa itak nikoli ne počiva, že najmanjša nepravilnost je dost da se zaletiš, pa vendar če si mal bol previden,in če greš malo bolj počasi se ta možnost zmanjša.jst sama dobro vem kakšna sem, kaj imam rada in kaj ne, in čisto nič drugače ne bo, kot sem povedala zdej.

jagoda, pelala sem se s tabo, tko da vem, da prišlek v ljubljani, ne pelje nč hitr, vsaj v tvojem primeru ne :P in tako je prav :zustimm:
Uporabniški avatar
jagodka85
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a jagodka85 » 09. Okt. 2007 19:06

No ja, sej po LJ se prou hitr ne morš pelat, če so povsod kolone avtomobilov :D Pa tud drugač pač ne pelem po LJ hitr, razn na hitrih cestah ... pač tok, kot je omejitev oz. tok kot dopuščajo razmere.
Uporabniški avatar
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a *purple* » 09. Okt. 2007 19:07

a ti misliš da je lublana sam tist center kar ga poznaš? :D seveda lahko pelješ precej higtro.Pejt se mal po vrhovcih/kozarjah furat pa boš vidla :)
sam pazi na norce, tle jih je velik.
metron(temporary)
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 8. 8. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a metron(temporary) » 09. Okt. 2007 19:21

ma po vrhovškem klancu sm se jz kot mulc z bajkom pelu 2x več k je dovoljen...če zdej pomislm kok smo bli neumni :D
Uporabniški avatar
jagodka85
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a jagodka85 » 09. Okt. 2007 20:22

*purple* napisal/-a:a ti misliš da je lublana sam tist center kar ga poznaš? :D seveda lahko pelješ precej higtro.Pejt se mal po vrhovcih/kozarjah furat pa boš vidla :)
sam pazi na norce, tle jih je velik.

Jst center še najmanj poznam, okolico pa mal boljš, sam ne vem, kk se kje čemu reče. Vem, da je LJ ogromna in da je veeeeelik hitrih cest oz. takih cest, kjer se lahko gre hitr.
Uporabniški avatar
gregalina
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 20. 3. 2007
Kraj: toti Maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a gregalina » 10. Okt. 2007 17:22

Js sm bla v pondelk v LJ in sma se z lubiju pelala po Celovški. Sj ni čudno, da je tam tolk nesreč ,če pa divjajo ko budale. Pa kr po pasu, ki je samo za avtobus. Pol pa kr pred tebe prpele, brez žmiguca :?
metron(temporary)
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objavaNapisal/-a metron(temporary) » 10. Okt. 2007 18:42

gregalina napisal/-a:Js sm bla v pondelk v LJ in sma se z lubiju pelala po Celovški. Sj ni čudno, da je tam tolk nesreč ,če pa divjajo ko budale. Pa kr po pasu, ki je samo za avtobus. Pol pa kr pred tebe prpele, brez žmiguca :?

Sj na celovški sploh ni pasu, ki bi bil le za avtobuse :wink: (morda misliš postajališče?)
drgač pa ja, so norci...pa motoristi sploh...ponoč gor in dol in gor in dol en in isti...bogi stanovalci
Uporabniški avatar
gregalina
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 20. 3. 2007
Kraj: toti Maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a gregalina » 10. Okt. 2007 18:54

Ja sj za ta avtobusni pas sm se mnda res zmotla. To je blo na eni drugi cesti u Lj.
Sj js še zj ne vem, kak je s temi cestami in izvozi v LJ. Sm se spet zadnč zgubila, ko sm mislala pridit v Rožno dolino pa pol v ZOO. Tut če bom stokrat še šla v Lj, se bom zihr zgubila :D Pol sm se pa vozla nekje po Mostah (vsaj zdi se mi), pa čist na drugem koncu pršla v ZOO...hehe.
So bli pa nekateri Ljubljančani zlo strpni in me pustili na svoj pas, če sem se slučajn zmotla :) So vidl da mam MB tablco, pa si mislili:"turisti"...hehe.
metron(temporary)
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objavaNapisal/-a metron(temporary) » 10. Okt. 2007 19:08

Če greš iz maribora, potem v ZOO zelo enostavno prideš...greš prot Kopru, kot da greš na morje, potem pa izhod Brdo in maš takoj cesto pa tablo za zoo...ne morš se zgubit..lepa in edina cesta skozi gozd...sam ne skoz mesto rint.
Se pa tut jz v Mariboru zgubim...dobr, ne v centru, sam tam v študentskem naselju čez dravo...jao, pa tisti rondoji nad glavno cesto vsi so isti.
Uporabniški avatar
Tigi
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 1. 2005
Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...

Neprebrana objavaNapisal/-a Tigi » 21. Jan. 2008 15:07

Tole bodo čisto prav naredili...
Še pri nas bi mogl kej tacga biti...ne pa samo za hitrost...
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
Uporabniški avatar
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a *purple* » 21. Jan. 2008 15:42

pa še kakšne ornk večje kazni za hitrost :wink:
Uporabniški avatar
Tigi
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 1. 2005
Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...

Neprebrana objavaNapisal/-a Tigi » 21. Jan. 2008 16:48

Nesramnca....
Jah kaj pol isto še davke zvišat... :twisted:
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
Uporabniški avatar
jagodka85
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a jagodka85 » 21. Jan. 2008 16:59

Bi rabil še mi kej tazga ja, slabo sigurno ne bi blo. Mislm, da bi se folk pol mal zamislu, kaj bo delu, predn bo sedu za volan, ker izpit ni tko pocen.

Vrni se na Politika

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov