Jelinčič za predsednika?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
*purple* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 23. 1. 2006
adejte pretiravat no...še vedno sta peterle in (predvidevam) Pahor, preveč močna nasprotnika jelinčiču in ga folk ne bo volil.bila se bo tekma med njima, jelinčič bo sam en "slučaj" tam zraven...
sicer pa mislm da dost pove to o človeku, da gre jelinčiča volit... nacionalistov sploh ne podpiram in se mi obrača zraven
sicer se mi pa zdi da je jeliničič že enkrat kanidiral ampak ne me za besedo vzet.
sicer pa mislm da dost pove to o človeku, da gre jelinčiča volit... nacionalistov sploh ne podpiram in se mi obrača zraven
sicer se mi pa zdi da je jeliničič že enkrat kanidiral ampak ne me za besedo vzet.
-
mary-kate and ashley bigg - Kofetarica
- Na forumu od: 13. 5. 2006
ja, je kandidiral že leta 2002. in je tud kar nekaj glasov dobil -bil je tretjeuvrščeni z okoli 97 100 glasovi. in men se to zdi precej velik.
-
inaa - Cosmofrik
- Na forumu od: 9. 11. 2005
- Kraj: tu pa tam
js pa mislm da ga folk bo volu zato ker se na tak nivo spusca,..ker kolkr berem je usem najstnikom CAR ....in to da trikrat rece p***a ti materna na tvju je njim dost da ga voljo... groza!
se zmeri pa stavm na peterleta in mu tut privoscim ker je normaln, izobrazen, razgledan,... bi se mu pasala ta funkcija!
se zmeri pa stavm na peterleta in mu tut privoscim ker je normaln, izobrazen, razgledan,... bi se mu pasala ta funkcija!
Zivljenje je piskotek!
-
the big red machine - Kofetarica
- Na forumu od: 11. 3. 2007
- Kraj: gozd
ja Peterle je pa res pravi mož za predsednika,glih še ena cerkvena miš se manjka v državnem vrhu,kot da pri nas Cerkev nima že povsod preveč vpliva...
-
Dagi - Kofetarica
- Na forumu od: 1. 8. 2006
- Kraj: ...
the big red machine napisal/-a:ja Peterle je pa res pravi mož za predsednika,glih še ena cerkvena miš se manjka v državnem vrhu,kot da pri nas Cerkev nima že povsod preveč vpliva...
se strinjam... in zdej ko ni Pahorja res ne vem koga bi volila... Mamo izbiro da dol padeš... dobesedno...
Always look on the bright side of life!
- Valeria
- Komunikatorka
- Na forumu od: 3. 6. 2005
Jaz bom zagotovo volila Peterleta.Izobražen je, zna se obnašati, dobro govori tuje jezike.To je za predsednika edino važno, saj predsednik države v našem sistemu itak nima nobene prave oblasti.
Nam vsaj ne bo delal sramote, kot Drnovšek, ki se družiz nekimi čudaki, promovira neko eksotično filozofijo, sse ovija v orientalske cunje..
Nam vsaj ne bo delal sramote, kot Drnovšek, ki se družiz nekimi čudaki, promovira neko eksotično filozofijo, sse ovija v orientalske cunje..
-
Damyanchyka - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 8. 4. 2007
- Kraj: Poletje
Sam to vem, da cerkve ne bom volila..
-
marateja - Kofetarica
- Na forumu od: 25. 6. 2004
- Kraj: Ljubljana
Jst sem se smejat začela, ko sem slišala, da bo Jelinčič kandidiral za predsednika. Sicer mi je super govornik in v marsikateri stvari mu dam prav, za predsednika pa ga vseeno ne bi imela.
Za človeka so samo trije dogodki: da se rodi, živi in umre. Ne čuti, ko se rodi, trpi, ko umira in pozabi živeti.
Jean de La Bruyere
Jean de La Bruyere
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov