...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
Baje, ja. V trgovinah bo pa v kratkem obvezno dvojno označevanje cen... Na črpalki sem že vidla, da majo še en okenček za evre, sam je še prazen zaenkrat.
Resno naj bi dobil kalkulatorje. Jaz sem po radiju slišala.
Pa v DM-u majo tud že tko cene pa računi so tud že nekateri taki.
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
tecaj je dolocen in sicer je 1eur 239,64sit, se mi zdi... torej ceno v tolarjih delis s teh 239 in dobis eure oz. ceno v eurih pomnozis z 239 in dobis tolarje. za mogoce lazje, hitrejse racunanje pa vzames tecaj 1eur=250 sit, kar pomeni, da je 4 eur = 1000 sit...
Mene nč kej preveč ne jezijo evri Itak velik v avstriji pa u Italiji kupujm pa sm se navadla Drgač me pa mau skrbi k se mi ne bo lubil skos računat če je drago al pocen (pocen pomoje ne bo več)
And I'd give up forever to touch you Cause I know that you feel me somehow You're the closest to heaven that I'll ever be And I don't want to go home right now
Meni je zdaj smešno to dvojno označevanje cen, ko še ni fiksnega tečaja. Potem pa pride turist in hoče plačat v evrih, pa mu povejo drugačno ceno kot piše gor...
Nekaj časa bo zmešnjava, potem se bomo pa navadili- še vsega smo se...
ah.. sej po eni strani je uredi, ker bojo euri pa to.. sam po drugi strani pa ne.. js se sploh nebom nč znajdla in bom pomojem kupovala kr vse po vrsti.. itak si bom rekla, lej to je sam 5 evrov js bom kr uzela..
Don't get so caught up in your destination, that you forget to appreciate the journey..
Ah meni je cela štala. Sej preračunavanje mi ne bo delalo problemov, bolj me skrbijo cene. Na šihtu so nam že tko napovedal, da se bo znižala plača. Mamo pač sistem točkovanja - 1 pika je 110 tolarjev in namesto, da bi se zaokrožila na 0,5 Eura, bo po novem 0,4, seveda. Prasci
mah men ni vsec....ze ko grem v avstrijo kaj kupovat in placujem z evri mam probleme in tam preracunavam kolko kej stane.....jst bi rajs vidla da nam ostanejo tolarji!!!!!
Vedno bolj se bliža konec leta in s tem tudi prihod €. Opazila sem, da tudi trgovci nočejo nič zamuditi in imajo že na trgovinskih policah razne tošelčke oz. male denarnice za evro kovance...
Danes naj bi tudi vsa gospodinjstva dobila €-kalkulatorje...
Si boste kupili une male denarnice za drobiž?