Evro - €

Vse o politiki od svetovne do domače
Odgovori

Ker bo EVRO bo:

Lažje plačevanje, ker nebo treba več menjati denarja
33
19%
Bolj bomo zmedeni glede cen (ali je cenejše ali dražje)
82
46%
Totaln polom je tale evro. Rajši imam SIT
62
35%

Skupaj glasov: 177

ushergirl
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: ljubljana
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a ushergirl »

somebody napisal/-a:drgač sm pa opazila še neki; k so zdele razprodaje - pr. pred novim letom je bla jakna znižana na 10 000 sit, zdej je pa na 49, 99 evra - v bistvu prhranš mal manj k en evro (maš vsaj za eno :kaffe: ) :D

nč ne prihraniš. 49,99 evra je več kot 10000sit :? . če bi pa pred novim letom kupoval bi pa velik več kot 1 evro prihranu :D .
ribicaX
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Prelepa Dolenjska

Neprebrana objava Napisal/-a ribicaX »

somebody sori, k sem se zapičla v tvoj post, ampak ni mi jasno, kje tukaj v tvojem primeru prihraniš 1€? namreč 10000 sit je 41,73€. praviš pa, da je sedaj znižano na 49,99€. to je razlike 8,26€. to pomeni da se je jakna podržila, ne pa pocenila :?
Uporabniški avatar
somebody
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a somebody »

ribicaX napisal/-a:somebody sori, k sem se zapičla v tvoj post, ampak ni mi jasno, kje tukaj v tvojem primeru prihraniš 1€? namreč 10000 sit je 41,73€. praviš pa, da je sedaj znižano na 49,99€. to je razlike 8,26€. to pomeni da se je jakna podržila, ne pa pocenila :?

ujej, zmotla sm se 39,99 evra :wall:
hvala d s me opozorila :)
ribicaX
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Prelepa Dolenjska

Neprebrana objava Napisal/-a ribicaX »

^^ potem pa, če je cena 39,99€, potem pa res prihraniš za eno kavo, cca 1,7€. potem pa to drži, kar si napisala. ni panike, lepo da smo to razčistili :D

čeprav 1,7€ (407 sit) ni ne vem baš enki bajni prihranek. še en dokaz več, da so res use podražili.
Aloha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Havajsko otočje

Neprebrana objava Napisal/-a Aloha »

Uffff, js že vidm, da bodo teli evri pr men hitrej kopnel k tolarji...
Sm že začela use pousod puščat une tajni kovančke, ne da se mi drobiža na blagajni iskat, pa dam več in pol dobim seveda miljon "drobiža" nazaj, morm si aktivirat abc, kr na cestnini je totalno nepraktično lovlenje kovanceu po autu in vračanje le-teh, pa še usa kozmetka se mi tko pocen zdi, k so take mejhne cifre (če ne gledam unih tolarjeu u drobnem tisku tm spodi nek), da kr nalagam u košarco in šele k doma seštejm, vidm, da ni blo pocen sploh :? :wink:
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
2good4u
Debatorica
Debatorica
Kraj: Celje

Neprebrana objava Napisal/-a 2good4u »

Jst sm ugotovila, da so se pr nas vsepovsod podražale stvari. Učeri sm šla mal ven žurat, pa me je kr minil, ko sm dobla račun in vidla kaj delajo...

Res ne vem kam to pelje!
Tigi
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a Tigi »

Pretiravajo z višanjem cen....

Nej še nam dohodke povišajo ane...

Drugače pa je to too much 190sit dat za 1dcl soka k maš v trgovini že 1l
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
Uporabniški avatar
amital
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a amital »

znoreli so :? greš malo v dm, prej si nakupo za okoli 3.000 , zdaj ne prideš ven pod 5.000, za iste stvari :? pa vse kave, pijače po lokalih :evil: jezna, jezna, .. :evil:
vse se zgodi z razlogom, tako kot se tudi vse vrača in vse plača
Tigi
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a Tigi »

Ja sam zvišat na morjo plače, štipendije pokojnine,....
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *purple* »

nadaj se dušo :D :roll: nič ne bodod višali dohodkov...rqajš poberejo, kot pa dajejo, seveda...tko da niti ne upat...
jemina
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a jemina »

No vse se pa lih ni podražlo ... trola in vlak staneta natanko isto kot sta prej ... še je ušanje za našo državo :P :gruebel:
Dame mas quiero mas
De esa bendita forma en que me miras
Solo tu, solo yo
Caricias que me roben la razon
jagodka85
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a jagodka85 »

em, mam eno glupo vprašanje :oops: :D
a se lh položnica plača pol s tolarji, pol z evri? če nimaš tolk gotovine v evrih oz. v tolarjih?
Uporabniški avatar
kr.ena
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a kr.ena »

Mislim, da lahko do 14. 1. plačaš v obeh valutah. Se pravi tudi pol v tolarjih, pol v evrih. Jaz sem se tako znebila preostalega tolarskega drobiža - vse sem stresla na mizo in ostanek dala v evrih.
Zašto se sve to dešava
da l čovek išta rešava
il smo samo tu zbog ravnoteže među zvezdama...
***Phoenix***
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a ***Phoenix*** »

Moje mnenje o evrih:

*čist nč jih ne maram :nein:
*na novo se bo treba use navadt :buhu:
*ne bom znala več čist točn ocent kok me bo kej pršlo, kar pomen d bom najbrž več zapravla :gruebel: :flop:
*preveč je drobiža :flop:
*use cene se kr neki višajo :angry:

*edina dobra stran je ta, da ne bo več treba menjat denarja, za v tujino, samo to že prej ni bil ne vem kakšen problem :/
jagodka85
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a jagodka85 »

ok, hvala kr.ena :bussi:

Phoenix, se strinjam s tabo do zadne besede :? ne vem, men tole preračunavanje pač enostavno ne gre.. sj se bom navadla, se bom mogla, ampak nočm... jz hočem tolarčke met :(
Odgovori