Evro - €
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Tigi - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 1. 2005
- Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...
To bi mogl neki ukrepat no....kaj pa štipendije in plače ter pokojnine? Kdo bo pa to višu...
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
-
kr.ena - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 9. 2005
Limit ja, plače pa ne Ne bi imela nič proti, če bi mi zaokrožili plačo na 2000 evrov ...
(kje na tipkovnici je znak za evro? Se mi ne da probavat ...)
Zašto se sve to dešava
da l čovek išta rešava
il smo samo tu zbog ravnoteže među zvezdama...
da l čovek išta rešava
il smo samo tu zbog ravnoteže među zvezdama...
-
***Ally*** - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 8. 7. 2006
- Kraj: Maribor
kr.ena napisal/-a:Limit ja, plače pa ne Ne bi imela nič proti, če bi mi zaokrožili plačo na 2000 evrov ...
alt gr+E mam jaz...
Houd de wereld tegen
-
gemini - Cosmofrik
- Na forumu od: 8. 9. 2004
- Kraj: notranjska
kr.ena napisal/-a:Limit ja, plače pa ne Ne bi imela nič proti, če bi mi zaokrožili plačo na 2000 evrov ...
Sej to je sam mal heca no Ja jst tud čakam, da vidim kak bo znesek pr štipendiji, kok bodo to zaokrožli
Ko odvržeš vso strast
in me prideš nežno krast
tvoji poljubi z dlanmi kot bi mi
ustavil čas in že se dani (Neisha)
in me prideš nežno krast
tvoji poljubi z dlanmi kot bi mi
ustavil čas in že se dani (Neisha)
-
cuppycake - Sramežljivka
- Na forumu od: 29. 12. 2006
- Kraj: Ljubljana
Yeaah ravno to sm rabla €€€
Drgač pa kaj si mislim glede €...Sveda zdej k ga mamo bomo čist fancy in nam ne bo treba več denarja menat
Pr meni je dosti velik problem to, da se mi zdi vse nekak poceni kr so take male cifre, ampak je pa res, da se je večina stvari podražila...recimo moja najljubša kavica je zdej 1, 5 € ... mogla bi bit pa 1,16 !
Zaenkrat še vedno preračunavam iz € v sit, ker se drgače mal težji znajdm...upam, da se bom hitr navadla
Drgač pa kaj si mislim glede €...Sveda zdej k ga mamo bomo čist fancy in nam ne bo treba več denarja menat
Pr meni je dosti velik problem to, da se mi zdi vse nekak poceni kr so take male cifre, ampak je pa res, da se je večina stvari podražila...recimo moja najljubša kavica je zdej 1, 5 € ... mogla bi bit pa 1,16 !
Zaenkrat še vedno preračunavam iz € v sit, ker se drgače mal težji znajdm...upam, da se bom hitr navadla
We are not the girls your
mom warned you about,
because her imagination
could never be this wild.
mom warned you about,
because her imagination
could never be this wild.
-
Tigi - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 1. 2005
- Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...
No delala danes prvič odkar imamo evre v lokalu in morm rečt, da gre kr vredu sam zdej nemaram tolarjev ker morm preračunavat da jim vrnem v €
Ampak se bomo navadl ne preostane nam drugega kot to da se zdaj s tem sprijaznimo...ampak plače, štipendije,...nam pa lahka mal povišajo ane...vse se draži ampak prihodki ostajajo enaki
Sem pa slišala, da se bo sčasoma centi za 2 in 1 cent ukinl in bodo samo za 5 centov...pa bo šlo spet vse skup gor...
Ste že slišali za sledenje €?
Ampak se bomo navadl ne preostane nam drugega kot to da se zdaj s tem sprijaznimo...ampak plače, štipendije,...nam pa lahka mal povišajo ane...vse se draži ampak prihodki ostajajo enaki
Sem pa slišala, da se bo sčasoma centi za 2 in 1 cent ukinl in bodo samo za 5 centov...pa bo šlo spet vse skup gor...
Ste že slišali za sledenje €?
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
-
jagodka85 - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 6. 2006
Zvoncica napisal/-a:orion lady napisal/-a:Na eni od slovenskih bank so imeli izobraževanje o ponarejenih evrih in so blagajničarkam na mizo dali 1 euro bankovec in pa cel kup nemških mark.
A to sploh obstaja??
mislm, da je tukej misnla pač euro bankovec na splošno, ne tazga v vrednosti 1 euro ker tak ne obstaja...
-
somebody - Cosmofrik
- Na forumu od: 18. 6. 2005
Tigi napisal/-a:Sem pa slišala, da se bo sčasoma centi za 2 in 1 cent ukinl in bodo samo za 5 centov...pa bo šlo spet vse skup gor...
ne pomojm ne bodo ukinl - sam folk se bo navadu d bodo, tko k pr tolarjih, puščal kovance; ja pa zaokrožl bodo cene na 5 al pa 10 centov oz. s5 na tiste devetke.
drgač sm pa opazila še neki; k so zdele razprodaje - pr. pred novim letom je bla jakna znižana na 10 000 sit, zdej je pa na 49, 99 evra - v bistvu prhranš mal manj k en evro (maš vsaj za eno )
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov