Evro - €
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
smotkA - Kofetarica
- Na forumu od: 30. 8. 2004
Najbrž je tuki v enih rovtah na Gorenjskem cenejša, kot pa v Lj. Prevdidevam. Upam.
Sicer pa je kava v kranju okrog 1€, ampak jst hodim v en kafič, kjer je pač tolk cenejša. Edini v Kranju pomojem, da je pod 1€.
Sicer pa je kava v kranju okrog 1€, ampak jst hodim v en kafič, kjer je pač tolk cenejša. Edini v Kranju pomojem, da je pod 1€.
E una vita sola non pu bastare,
per dimenticare una storia che vale,
dei tuoi occhi che mi stanno guardare, non dimenticare ...
-
Angel girl - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 5. 12. 2006
- Kraj: Izbrisana land
Aja to pa ja, ker v Lj ne dobiš tok pocen kave pa če se na glavo postavš.
-
Smejkica - Kofetarica
- Na forumu od: 28. 4. 2005
- Kraj: MaLo Tu, MaLo Tam
Uuh men je blo včeri čist zabavno, ko sem dela in je folk plačeval še s tolarji. Na začetku me je še čist medl, folk se mi je pa smejou, ker sem hodila s kalkulatorčkom okol. Sej bo kul, par dni pa se bomo navadl. Se bomo moral. Pri nas v lokalu se je podražil vse za okol 17 tolarjev. Sem pa dons prebrala, da v Mačku v Lj. niso zvišal, ampak so dol zakrožil. Verjetno dost edini.
Moja Sladka Si Razvada, Kot Pred Spanjem Čokolada.
-
miikena - Cosmofrik
- Na forumu od: 13. 11. 2004
Men je blo zdejle čist smešno slišat, da se je bencin (al neki od tega) podražil za 0,5 centa. Me je čist zmedlo.
Drgač pa od novega leta pri nas še nisem nič lutala po trgovinah oz. kjerkoli tko in še nisem videla te zmede. pomojem mi ne bo tok kriza tole z evri, sam neki cajta bom pa še rabila, da bom razmišljala v evrih, ne pa kok bi blo to tolarjev. Sam sej bo kmal kul.
Drgač pa od novega leta pri nas še nisem nič lutala po trgovinah oz. kjerkoli tko in še nisem videla te zmede. pomojem mi ne bo tok kriza tole z evri, sam neki cajta bom pa še rabila, da bom razmišljala v evrih, ne pa kok bi blo to tolarjev. Sam sej bo kmal kul.
Listen to the energy within. Go confidently in the direction of your dreams. Live the life you've imagined!
-
orion lady - Komunikatorka
- Na forumu od: 1. 1. 2005
Na eni od slovenskih bank so imeli izobraževanje o ponarejenih evrih in so blagajničarkam na mizo dali 1 euro bankovec in pa cel kup nemških mark. Niti ena ni ugotovila da imajo na mizah marke ampak so pač mislile da so evri. Katastrofa. To pomeni da lahko na tej banki na šaltar prineseš kr čš in bodo vzeli.
...Naj bo vsak do sebe plemenit
Čist in brez okov...
Čist in brez okov...
-
miikena - Cosmofrik
- Na forumu od: 13. 11. 2004
Edina stvar, ki sem jo do zdaj kupovala (oz. pila v lokalu) pri nas je bil čajček. Podražil so ga za 21 SIT. Kar ni mal sploh. Bem jim evre. Lah bi res še štipendije zaokrožili navzgor. C.c.c.
Listen to the energy within. Go confidently in the direction of your dreams. Live the life you've imagined!
-
Tigi - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 1. 2005
- Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...
Jah nimamo kej...s temi evri smo padl v drek zdej mormo plavat naprej....na žalost v dreku...
Sama nimam nobenega občutka koliko kej stane...
Sama nimam nobenega občutka koliko kej stane...
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
-
smotkA - Kofetarica
- Na forumu od: 30. 8. 2004
Zdele prve mesece bo še mal frka, da se bo folk navadil, pol pa že čist dobiš filing res, tud že avtomatično mešeč une kovančke na pult, tko da brez skrbi!
E una vita sola non pu bastare,
-
*purple* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 23. 1. 2006
dons sm šla mal naokoli in sm mal cene primerjala iz firbca (nism šla zarad tega naokoli )...v lokalu kjer je bla prej bela kava 300 je danes 1, 60 evra...se pravi 380 tolarjev nism mogla verjet da so res za tolk povišal...kava z mlekom je pa 280 tolarjev in nevem kok evrov...cocacola pa isto stane kot bela kava spet drugje pa je bla kava povišana za 5 tolarjev, spet drugje za 12...zdej vem kam bom hodila na kavo
isto se mi zdi za štcune...v leclercu ni opazit kakšnega ornk zvišanja...Orbit čigumiji so še vedno najcenejš kot posod drugje 0.43 evra, oziroam okoli 89 tolarjev (na približno)...interspar pa tud ni kej preveč dražil, približno na enak princip kot leclerc...v merkator se pa sploh ne upam it, ker so že tko bli najdražji
zanimiva so mi bla še trenja...sploh glasovanje ljudi po telefonu...90% folka meni da se bo naše življenje poslabšalo s tem...pa še res je..plače ostajajo iste, vse se draži..mislm da se zlo hitro pozna če se vsaka stvar podraži za npr. 20 tolarjev...to je absolutno preveč...država bi mogla kej ukrenit glede tega..se mi zdi da se evronaložbe iso lotili tako ot bi se mogli...
In še precej me zanima kako bodo na cestninski postaji vsi pregledovali ali je denar ponarejen ali ne...Še bolj pa to, če bom res v lokalu lahko plačala s 100, 200 ali 500 evri...Tega absolutno neverjamem, tud za manjše štcune ne...
isto se mi zdi za štcune...v leclercu ni opazit kakšnega ornk zvišanja...Orbit čigumiji so še vedno najcenejš kot posod drugje 0.43 evra, oziroam okoli 89 tolarjev (na približno)...interspar pa tud ni kej preveč dražil, približno na enak princip kot leclerc...v merkator se pa sploh ne upam it, ker so že tko bli najdražji
zanimiva so mi bla še trenja...sploh glasovanje ljudi po telefonu...90% folka meni da se bo naše življenje poslabšalo s tem...pa še res je..plače ostajajo iste, vse se draži..mislm da se zlo hitro pozna če se vsaka stvar podraži za npr. 20 tolarjev...to je absolutno preveč...država bi mogla kej ukrenit glede tega..se mi zdi da se evronaložbe iso lotili tako ot bi se mogli...
In še precej me zanima kako bodo na cestninski postaji vsi pregledovali ali je denar ponarejen ali ne...Še bolj pa to, če bom res v lokalu lahko plačala s 100, 200 ali 500 evri...Tega absolutno neverjamem, tud za manjše štcune ne...
-
***Ally*** - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 8. 7. 2006
- Kraj: Maribor
meni je najbolj bedn izgovor da so se "surovine alpa stroški tolko podražli..." to mi je čisto mimo, da so se stroški ravno s 1.1. tolko povečali da je treba izdelek podražit
Houd de wereld tegen
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov