Evro - €
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
marateja - Kofetarica
- Na forumu od: 25. 6. 2004
- Kraj: Ljubljana
Maychy napisal/-a:Mene pa zanima ali mislite, da se bolj splača prihranke že sedaj zamenjati za Evre, ali potem ko bodo (baje) postavili nek fiksen menjalniški tečaj.
Jst mam sicer že zdej odprt devizni račun na katerem se mi lepo evri počas nabirajo.
Za človeka so samo trije dogodki: da se rodi, živi in umre. Ne čuti, ko se rodi, trpi, ko umira in pozabi živeti.
Jean de La Bruyere
Jean de La Bruyere
-
Tigi - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 1. 2005
- Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...
Danes sem se s stricam pogovarjala. On je v evre že vse zamenjal.
Ker se bo evro kmalu (tako pravijo) zelo podražil. Zato priporočam, da zamenjate v evre na najbl ugoden dan. Ne pa preveč čakat.
Ker proti koncu leta se bo evro podražu tako se govori, ker je stric vprašal v banki.
Ker se bo evro kmalu (tako pravijo) zelo podražil. Zato priporočam, da zamenjate v evre na najbl ugoden dan. Ne pa preveč čakat.
Ker proti koncu leta se bo evro podražu tako se govori, ker je stric vprašal v banki.
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
-
miikena - Cosmofrik
- Na forumu od: 13. 11. 2004
sofia83 napisal/-a:Mislm, da evra ne rabimo, men so tile naši monopoly dinarčki neverjetno simpatični in so postal del nas in naše države. Komaj smo po tolk in tolk letih dosegl stabilnost valute, z evrom bodo pa sploh prvih nekaj let problemi. Kaj bodo nardil? Če kava z mlekom stane recimo 220 SIT, jo bodo pač zaokrožl na 1 €. In na koncu mesca se teh dvajset tolarjev tu pa tam še kako pozna ...
Sam dejstvo je, da smo moral sprejet €, če smo hotl bit v Evropi. Smo res premejhni, da bi vztrajal pr svoji valuti tko k Danci pa Angleži. Se bomo mogl pač navadit, jebiga.
Jst mam drgač že zlo dobro predstavo, kok je kej v €, mi gre pa edino na živce to, da bom morala nost okol s sabo tošle za kovančke.
Se nekak strinjam s tem.. Men so tile tolarčki ful simpatični (okej, še bolj so mi bli, preden je blo took velik kovancev uvedenih).. Ampak pač bo zdej na začetku mal zmede, pa mal bojo mogoče kako ceno zaokrožil, ampak sej po nekem cajtu se bomo navadili na to.. Pa bo pol vsaj to kul, da ti ne bo več treba dnarčka menjat, če boš šel km ven iz Slo.
Sam ja, ti kovančki me že zdej živcirajo, kaj bo šele pol.. Oh joj..
Listen to the energy within. Go confidently in the direction of your dreams. Live the life you've imagined!
-
*purple* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 23. 1. 2006
ko bo evro bomo vsi bogati....boš en al pa dva evra najdu na tleh in boš meu za kafe...kaj čš bolšga?!to je pa edina dobra plat uvedbe evra........če ne se mi zdi pa to totalna bedarija....sam evropi v rit lezemo (OT) ....a smo mogoče samostojni.....vsak dan manj....zakaj ne more enkrat ta država poskrbet za kšne bl pamtne zadeve znotraj nje, k pa d same take bedarije uvaja????!!!
-
Lastovica - Kofetarica
- Na forumu od: 24. 12. 2004
Tudi meni evro ni vsec. Ze zdaj v Avstriji skozi nekaj preracunavam v tolarje, pol bom pa to vsaki dan delala, dokler se ne bom odvadila tolarjev
Pa se to mi gre na zivce, ker bomo meli toliko kovancev (sploh ne vem zakaj jih delajo in zakaj ni ves denar papirnat).
Edin fajn pa bo, ce bom sla v kako drugo drzavo, da ne bom rabla tolarjev menjevat
Mah evro gor, evro dol....vse bo drazje
Pa se to mi gre na zivce, ker bomo meli toliko kovancev (sploh ne vem zakaj jih delajo in zakaj ni ves denar papirnat).
Edin fajn pa bo, ce bom sla v kako drugo drzavo, da ne bom rabla tolarjev menjevat
Mah evro gor, evro dol....vse bo drazje
-
||MuCkAa - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 1. 12. 2004
Meni je v bistvu evro kul... enotna valuta, ne bo mi vec treba menjavat denarja... Si pa predstavljam kaki bum bo, ko se bo valuta spremenila, se predvsem pri starejsih, ker ne bodo znali ali pa pac ne bodo dobro preracunali in se bo denar frckal ko keks
V bistvu me niti ne motijo kovanci, motijo me ti mali centi... katerih marsikje ne sprejemajo a dajo pa ti jih pa se zamenjati jih ne mores kjerkoli
Pa motila me bo stevilka na TR 100€ eh kak malo... 24.000... vaaau
V bistvu me niti ne motijo kovanci, motijo me ti mali centi... katerih marsikje ne sprejemajo a dajo pa ti jih pa se zamenjati jih ne mores kjerkoli
Pa motila me bo stevilka na TR 100€ eh kak malo... 24.000... vaaau
And I''ll take you for who you are
If you take me for everything
I''ll do it all over again...
If you take me for everything
I''ll do it all over again...
-
bunnyka - Komunikatorka
- Na forumu od: 1. 12. 2004
Bulma napisal/-a:En čas bom mela ziher probleme s preračunavanjem,drugače pa je čist kul da bo evro. Ja,edino mošnjo bo treba kupit,ker bo preveč kovancev
OT: saj smo na Brniku tudi placevale z evri..remember?
Sicer pa..ql, da bomo meli evre..sam navadit se bo pac treba
-
Jochie - Cosmopsiho
- Na forumu od: 17. 9. 2005
tale evro zna biti pizdarija, ker se nam bo vse zdelo poceni...
npr. hlace stanejo 10.000 sit...tu ze premislis, ce jih res potrebujes...ampak ko so taiste hlace 41,67 eur, pa to ni tako drago...kupimo jih!
ali pa ce imas recimo place 200.000 sit, se lepse slisi, kot ce bi imeli 830 eur...
bomo videli!
me pa resno zanima, ce se bodo cene kaj povisale, kot je bilo to v nemciji in italiji, pa se kje drugje...
npr. hlace stanejo 10.000 sit...tu ze premislis, ce jih res potrebujes...ampak ko so taiste hlace 41,67 eur, pa to ni tako drago...kupimo jih!
ali pa ce imas recimo place 200.000 sit, se lepse slisi, kot ce bi imeli 830 eur...
bomo videli!
me pa resno zanima, ce se bodo cene kaj povisale, kot je bilo to v nemciji in italiji, pa se kje drugje...
- Applebitecc
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 12. 4. 2005
Hm... Očitno ste zlo skeptični. Men se zdi samo pozitivno.Sej bomo mel več kot pol leta dvojno označevanje cen, kako se nam bo pol zdelo cenejš
Jaz se edin bojim malo, da bodo šle cene gor, drugač nimam pa nič proti.
Jaz se edin bojim malo, da bodo šle cene gor, drugač nimam pa nič proti.
-
Tigi - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 1. 2005
- Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...
In kako bomo preračunaval??????
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov