Evro - €
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
MIGRENA - Cosmofrik
- Na forumu od: 6. 5. 2005
legally blonde napisal/-a:Sej bo se pou leta dvojno oznacevanje cen in ti ne bo treba preracunavat s tolarji bos pa itak lohk sam se do 14. placvala
Ne sej nisem tko mislila. Hotla sem rečt, da zdele telih 14 dni, ko bomo lahko plačevali v obeh valutah in bom jest recimo kavo, ki je zaračunana v evrih plačala v tolarjih bodo pol natakarji to mogl preračunat, da mi spet v evrih vrnejo. No pa sej ni to zdej neka filozofija sam mal se bomo mogl ulavfat
Ljubav je kao šah, uvjek te zajebe neki konj dok osvajaš kralja.
- legally blonde
- Kofetarica
- Na forumu od: 2. 1. 2005
- Kraj: Ljubljana
Uf ja, to mas pa prou ... Se mi kr mal smiljo tisti, k delajo u lokalih
-
jagodka85 - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 6. 2006
mikena77 napisal/-a:gemini napisal/-a:Jst sm pa pozabla it plačat položnice k sm mislna d tud jutr banke delajo. Zdej bom mogla pa zneske v evre preračunat
Sj jih lahko jutr še na pošti plačaš
ne ne, če je na vseh poštah tko k pr nas, so zaklučl s plačevanjem položnic za letos... dons vem, da ni blo več možno plačat položnic na pošti
-
gemini - Cosmofrik
- Na forumu od: 8. 9. 2004
- Kraj: notranjska
mikena77 napisal/-a:gemini napisal/-a:Jst sm pa pozabla it plačat položnice k sm mislna d tud jutr banke delajo. Zdej bom mogla pa zneske v evre preračunat
Sj jih lahko jutr še na pošti plačaš
Učer zvečer so po tv rekli, da so z včerajšnjim dnem banke in pošte zaključile s poslovanjem.
Sicer pa ni panike k vidim da mi je simobil že poslal opomin v evrih
Ko odvržeš vso strast
in me prideš nežno krast
tvoji poljubi z dlanmi kot bi mi
ustavil čas in že se dani (Neisha)
in me prideš nežno krast
tvoji poljubi z dlanmi kot bi mi
ustavil čas in že se dani (Neisha)
-
***Ally*** - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 8. 7. 2006
- Kraj: Maribor
Meni osebno pa je vredu euro...se mi zdi da bo dosti lažje, predvsem pri obiskih tujine...pa nasploh se mi zdi da bomo bolj "evropski". Res je škoda da bomo izgubili svojo valuto, ampak vseeno nam ostanejo naši motivi na zadji strani.
Se mi pa recimo ne zdi vredu da nekatere države (Švedska, VB) ne sprejmejo eura. Če veljajo neka pravila, bi morala veljati za vse.
Se mi pa recimo ne zdi vredu da nekatere države (Švedska, VB) ne sprejmejo eura. Če veljajo neka pravila, bi morala veljati za vse.
- urszika
- Cosmofrik
- Na forumu od: 1. 8. 2005
Men je pa € samo zaradi podražitev tok mimo ej... Plače ne bodo višje, a cene vsega pa bodo. Na konc bo tako kot v Grčiji, komi mim pridejo tm, je blo tako zvišanje cen.
No pa sej to je blo že tokrat predebatirano, € prihaja, hočmo al nočmo.
No pa sej to je blo že tokrat predebatirano, € prihaja, hočmo al nočmo.
-
Tigi - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 1. 2005
- Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...
Evo evro...jah nimamo kej zdej jamrat...kar mamo mamo...čeprav ni kej preveč fino...
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
-
allessya - Kofetarica
- Na forumu od: 9. 4. 2006
Komaj začnemo z evri, pa bi eni že radi okol prinašali ljudi. Danes je šel tankat najprej 'tast', pa so ga skasirali za kakšnih 28 centov preveč, pol je pa še fant kasneje tankal, pa bi ga tudi skoraj, če ne bi mel s sabo evro kalkulatorčka, pa jim pokazal, da to ne gre tako... Oba sta plačala še s tolarji. S tem vračanjem denarja bodo še veliki problemi. Ali se prodajalci še močno lovijo in jim ne gre zameriti začetniških napak ali pa te že takoj na začetku hočejo obrnit, v vsakem primeru bomo morali biti zlo pazljivi.
-
Angel girl - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 5. 12. 2006
- Kraj: Izbrisana land
Točno to sem prov danes razmišljala. Vprašanje če ti prav vrnejo ko plačaš s tolarji. Ko sem šla popoldne kupit karte za kino za zvečer sem plačala s tolarji, vrnila mi je pa evre. In sm prov študerala če sm prov dobila nazaj. Bo treba bit kr mal previden, sploh če gre za večje zneske. Upam da se bomo kmal navadl na to.
Mi pa nč ni všeč k mam denarnco ful težko pa vse neki žvenketa notr Jst mam raj paperčke.
Mi pa nč ni všeč k mam denarnco ful težko pa vse neki žvenketa notr Jst mam raj paperčke.
-
Aloha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 20. 9. 2005
- Kraj: Havajsko otočje
Js razn na kavici, nism bla še nker in me niso mel cajta okol prnest
Mam še neki tolarjeu, k jh bom dala za točno določeno stvar in verjamm, da me kolega, k dela tm, nau okol prnesu, heh. Kar mi je pa drobižka u tolarjih ostal, bom dala pa u btceju za brezdome živalce. In bom opraula s tolarji. Za vedno
Mam še neki tolarjeu, k jh bom dala za točno določeno stvar in verjamm, da me kolega, k dela tm, nau okol prnesu, heh. Kar mi je pa drobižka u tolarjih ostal, bom dala pa u btceju za brezdome živalce. In bom opraula s tolarji. Za vedno
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov