Evro - €
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
***PINKYCA*** - Kofetarica
- Na forumu od: 3. 8. 2005
to se ti ne splača! itaq boš čez mesec mela tok drobiža da neboš vedla kam z njim! to je spet le ena varka za naivne kupce
-
Tamala` - Kofetarica
- Na forumu od: 31. 1. 2005
- Kraj: Ljubljana
Ja bemu božiča, panika taka da ne moreš verjet.
Če smo že enkrat zamenjal valuto jo bomo pa še enkrat. In če smo se navadili na tolarsko, se bomo pa tut na euro
***PINKYCA***
Eno je da maš drobiž/kovance Tolarjev, drugo je če imaš drobiž/kovance €
Mislim, da bo marsikdo vedel kam bo z drobižem..
Če smo že enkrat zamenjal valuto jo bomo pa še enkrat. In če smo se navadili na tolarsko, se bomo pa tut na euro
***PINKYCA***
Eno je da maš drobiž/kovance Tolarjev, drugo je če imaš drobiž/kovance €
Mislim, da bo marsikdo vedel kam bo z drobižem..
-
Jochie - Cosmopsiho
- Na forumu od: 17. 9. 2005
Tigi napisal/-a:Sam ko vsaj nebi blo tok kovančkov........pa uni centi
jaz sem se že odločil, kako bom operiral s kovanci...situacija bo enaka, kot pri tolarjih. torej v denarnici bom imel samo bankovce. če bo po nakupu v denarnici kaj kovancev, bodo šli konec dneva v hranilnik. in ko se bo hranilnik napolnil, jih bom zamenjal za bankovce!
tako ne bom kupoval posebne denarnice za kovance, ker dveh denarnic ne bom nosil. seveda bom pa poskušal še več poslovati z maestro kartico.
-
slivica - Kofetarica
- Na forumu od: 27. 1. 2006
Jaz sem si danes ker sem bla ravno na banki nabavla ta paketek za 3.000, pa sem ze zdaj zmedena Si kr predstavljam vrste v trgovinah prvi tedn oz tisti teden, ko ne bomo ogli vec s tolarji placevat.
Ze zdaj sem skor znorela ko je kaka stara mama pred mano na vprasanje prodajalke ce ma npr. 12 sit odprla denarnico in ven vrgla vse kovance, ces da naj ji prodajalka poisce. To se bo zanimivo
Ze zdaj sem skor znorela ko je kaka stara mama pred mano na vprasanje prodajalke ce ma npr. 12 sit odprla denarnico in ven vrgla vse kovance, ces da naj ji prodajalka poisce. To se bo zanimivo
-
jagodka85 - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 6. 2006
_Petra_ napisal/-a:Ze zdaj sem skor znorela ko je kaka stara mama pred mano na vprasanje prodajalke ce ma npr. 12 sit odprla denarnico in ven vrgla vse kovance, ces da naj ji prodajalka poisce. To se bo zanimivo
sj to velikrat delajo stare mamce.. pa sj, zakaj pa ne, če se prodajalki da sam zdj bo res še večja zmeda s kovanci... bankovci še nekak grejo, kovanci so pa za en drek
-
Smejkica - Kofetarica
- Na forumu od: 28. 4. 2005
- Kraj: MaLo Tu, MaLo Tam
Mene je groza, ko bom delala. Da se bom navadla, pa še ful časa bo šlo, sploh na začetku, ko bo folk še s slovenskimi tolarji hodu, vračat bom mogla pa evre. To bo še zabavno ja ...
Moja Sladka Si Razvada, Kot Pred Spanjem Čokolada.
-
Tigi - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 1. 2005
- Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...
Ja ravno včeraj smo se pogovarjlai ja kako bo veselo, ko bo folk hodu s tolarji mi pa nazaj vračal v evrih še posebej ko delam v lokalu...
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
-
Tigi - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 1. 2005
- Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...
Meni sploh ni všeč, da so samo dvignili cene gor...kaj pa plače? Morali bi jih tudi zvišat sa j nakonc bomo brez dnarja...kako boš živel...višje cene manjše plače...
Lista zvišanih cen
Lista zvišanih cen
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
-
MIGRENA - Cosmofrik
- Na forumu od: 6. 5. 2005
Smejkica napisal/-a:Mene je groza, ko bom delala. Da se bom navadla, pa še ful časa bo šlo, sploh na začetku, ko bo folk še s slovenskimi tolarji hodu, vračat bom mogla pa evre. To bo še zabavno ja ...
No tole bi pa mene čist zmedlo... kako boste pa to sploh preračunaval? Recimo, da jest spijem kavo, ki košta 0,95 eur pa ti plačam s 5.000 tolarjev... omg ... hja matematika nikol ni bla na moji strani.
Drgač sem pa dons doma mal pobrskala po starih denarnicah po celem stanovanju in napraskala skor za 10 eur kovancev
Ljubav je kao šah, uvjek te zajebe neki konj dok osvajaš kralja.
-
gemini - Cosmofrik
- Na forumu od: 8. 9. 2004
- Kraj: notranjska
Jst sm pa pozabla it plačat položnice k sm mislna d tud jutr banke delajo. Zdej bom mogla pa zneske v evre preračunat
Ko odvržeš vso strast
in me prideš nežno krast
tvoji poljubi z dlanmi kot bi mi
ustavil čas in že se dani (Neisha)
in me prideš nežno krast
tvoji poljubi z dlanmi kot bi mi
ustavil čas in že se dani (Neisha)
- legally blonde
- Kofetarica
- Na forumu od: 2. 1. 2005
- Kraj: Ljubljana
MIGRENA napisal/-a:Smejkica napisal/-a:Mene je groza, ko bom delala. Da se bom navadla, pa še ful časa bo šlo, sploh na začetku, ko bo folk še s slovenskimi tolarji hodu, vračat bom mogla pa evre. To bo še zabavno ja ...
No tole bi pa mene čist zmedlo... kako boste pa to sploh preračunaval? Recimo, da jest spijem kavo, ki košta 0,95 eur pa ti plačam s 5.000 tolarjev... omg ... hja matematika nikol ni bla na moji strani.
Drgač sem pa dons doma mal pobrskala po starih denarnicah po celem stanovanju in napraskala skor za 10 eur kovancev
Sej bo se pou leta dvojno oznacevanje cen in ti ne bo treba preracunavat s tolarji bos pa itak lohk sam se do 14. placvala
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov