Evro - €
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Bulma - Cosmopsiho
- Na forumu od: 16. 11. 2004
- Kraj: BLTNC
choco.cat napisal/-a:Mene pa že res zanima, kolko bo letos 1 kepica sladoleda, pomojem kr 1 €, če ne letos, pa naslednje leto.
Oja! Se še spomnim ko je kepica bila 50 sit. Zdaj pa vsako leto dražje. No..saj še bo 1 euro..pa bo kepica gromozanska-pol se že splača :p
Is sex dirty? Only if it’s done right.
-
choco.cat - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 14. 9. 2006
To si mi pa z jezika vzela Sem hotla napisat polek da se spomnim, ko je bla 50sit. Kje so ti časi..Bulma napisal/-a:choco.cat napisal/-a:Mene pa že res zanima, kolko bo letos 1 kepica sladoleda, pomojem kr 1 €, če ne letos, pa naslednje leto.
Oja! Se še spomnim ko je kepica bila 50 sit. Zdaj pa vsako leto dražje. No..saj še bo 1 euro..pa bo kepica gromozanska-pol se že splača :p
I laugh at gilded butterflies.
-
inchy84 - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 10. 11. 2004
- Kraj: Trbovlje
Jst tut vsak € preračunam v tolarje in vse cene gledam samo v tolarjih (sej vem,da se bo treba počas navadit samo na €) ... pa v denarnici mam zdej took prveč prostora. Prej je blo vsaj kej "papirja" not ... zdej če mam 20€ not se mi zdi kt da nimam nč. Tist kovančki pa tut kr puhtijo ... sem se bala, da bom zdej mogla okol tok drobiža prenašat ... zdej ga mam celo manj v denarnici kt pa prej tolarjev
Uglavnem preveč zapravljam na konc meseca sm pa sam tkole
Uglavnem preveč zapravljam na konc meseca sm pa sam tkole
Somebody save me
I don't care how you do it
Just save, save me
Come on
I've been waiting for you
I don't care how you do it
Just save, save me
Come on
I've been waiting for you
-
Tigi - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 1. 2005
- Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...
Ja cene navzgor plače pa ostajajo iste...
Prov bedno je ker smo v EU
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
-
Tigi - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 1. 2005
- Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...
Jaz zato sploh ne preračunavam več...
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
-
MoJcHyKa - Debatorica
- Na forumu od: 25. 11. 2006
- Kraj: Primorska
jaz sem se tudi nekako navadla na €, čeprav si še vedno občasno preračunavam v tolarje, da vidim ali se mi kaj splača kupit al je bolše, da dam v pujska
Je pa res, da si mislim, če imam 20 €, da nimam nič. A včasih sem imela po 2000 - 3000 (pa je bilo več kot preveč, sploh jih nisem mogla tako hitro porabi), a zdaj € pa kar grejo, ko niti ne vem kdaj...
Je pa res, da si mislim, če imam 20 €, da nimam nič. A včasih sem imela po 2000 - 3000 (pa je bilo več kot preveč, sploh jih nisem mogla tako hitro porabi), a zdaj € pa kar grejo, ko niti ne vem kdaj...
- GeorgeConstanza
- Sramežljivka
- Na forumu od: 16. 4. 2007
Tigi napisal/-a:Ja cene navzgor plače pa ostajajo iste...
Nima to veze z EU. So države, ki so izven EU pa imajo tudi rekordno inflacijo in iste plače.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov