Demonstracije 19.5.2010

Vse o politiki od svetovne do domače

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
emanuela
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka
Na forumu od: 28. 7. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a emanuela » 25. Maj. 2010 15:17

Glej, jaz se umikam iz te debate.Ne da se mi, niti ni moj dan za ukvarjanje s takimi kot si ti.
Zdaj pa veselo žali in nakladaj naprej.
The world is as you are.
Lilah
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 14. 10. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Lilah » 25. Maj. 2010 15:27

dodoman napisal/-a:Tamala_mrha....ti si že na nižjm nivoju kot jaz..tko z argumenti kot ostalim.

to, da ste vi imeli tako poceni avtobus je anomalija v Sloveniji,l saj jaz niti slišal še nism za tko poceni prevoz, kaj šele da bi ga študentje z mojih koncev imeli.

meni gre matematika čisto dobro..in za raziko od tebe, ki si zdejle posredno priznala, da nisi nič kaj sama plačvala, sem jaz sam plačeval veliko.

again si preberi moje prejšne poste, k se mi neda ponavljat s preprostimi izračuni, ki jih imamo v praksi povečini študentje.

Nihče v tej temi v bistvu ni tolk nizko padel kot ti, ki si začel žalit, ker ne upaš sam sebi priznat (kaj šele tukaj), da si zmotnega mišljenja in si se posledično začel branit z žaljivkami. Če še ti nisi slišal za tako poceni prevoz študentov, ne pomeni, da ne obstaja. :wink: In, čisto mimogrede, saj ni treba bit reven kot cerkvena miš, da se lahko vživiš v tak položaj in zračunaš kolk je treba zaslužit/met štipendijo/subvencionirano stanovanje al prevoz, da preživiš čez mesec. Tud jaz se umikam iz teme, ker se s tabo ne da pridet h koncu.. nekateri očitno niste zmožni diskutirat brez da bi začel žalt.
dodoman
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 21. 5. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a dodoman » 25. Maj. 2010 15:28

no pejt spet jokat kako sm bil zlobn do tebe...smrk smrk.

sicer pa maš prav eno stvar...škoda časa...ampk ne tvojga...marveč mojega, da se sploh preganjam s nerazgledanimi punčkami iz lj, ki jim je vse k ritim dano in posledično nimate pojma o real lifeu:)
če že nimate pametnih argumentov ne rabte jokcat adminom, da sm zlobn:)
dodoman
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a dodoman » 25. Maj. 2010 15:31

Lilah...se da zračunat..ampak ne z vaše strani, ker ste matematično in realistično nepismene

žajivkam se ne zatekam..ampak uporabljam jih dokaj konstantno pri takih kot ste ve razvajenke:)

dejstvo je, da sem podal čisto dobre argumente..kar težko rečm za vas..

tiste, ki se trudite spodbijat(seveda failate z najbolj neumnimi primerjavami) ste povečini iz lj in tiste, ki vam je blo vse k ritim dano..

omenjaš pocen avtobus, ki je zgolj v enm koncu slovenije( očitno po vaše samo oni hodijo na fax)

malo več folka spoznejte pa boste videle, da jih je veliko brez štipendij in denarja za študij, če ne delajo po par mesecev preko servisa:)
Zadnjič spremenil dodoman, dne 25. Maj. 2010 15:33, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
Tamala_mrha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 21. 10. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Tamala_mrha » 25. Maj. 2010 15:33

Ko (če) boš razbil ta kompleks v tvoji glavi, da smo pa zdaj vsi, ki normalno shajamo čez mesec v Lj, razvajena otročad, se lahko normalno vključiš v debato, prej te ne bo nihče resno jemal. :wink: (niti nočem vprašat koliko si star, ker bi vrgel slabo luč na še kakšnega študenta, za katerega se smatra, da je pri svojih letih že kolikor toliko zrel in dojemljiv)

Btw, če smo tukaj vse nerazgledane punčke iz Lj, kako se potem lahko pogovarjamo o stroških študentskega življenja, ko pa samo študiramo tukaj? Nismo vsi iz Lj, in ni vsem vse k riti prinešeno. Včasih je lahko nekdo, ki nima dovolj € bolj razsipen in neracionalen z denarjem kot nekdo, ki bi si lahko z denarjem brisal rit (beri kupovanje alkohola itd., česar ne izpuščajo niti tisti, ki jim starši že tako ali tako težko dajo sleherni €). Ampak to bi bilo že za drugo temo.
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 3. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a *mala* » 25. Maj. 2010 15:35

dodoman napisal/-a:*mala*..vidm d še kar ne dojameš...gre se za fact, da starši nimajo dovolj denarja, ker imajo veliko stroškov..ne v kreditih..zabij si to v glavo?

par deset evrov bolj težko pomaga tudi, če si v domu z 50 evri(u glavnm so trenutno 70+ evrov).

poleg tega ponavljam fact, da dom traja, da splloh dobiš.

in samo hrana, če ne ješ samo 1krat 22dni v mesecu, te pride več kot znaša štipendija+od staršev skup.

Ampak tvoji starši nimajo dovolj denarja ker: " ker vem, da imajo že zdaj same kredite in dolgove". Če nebi imeli kreditov bi vi imeli čisto dovolj denarja.
Če ti starši plačajo študenta (in v Rožni dolini je kar nekaj študentov s 50€; okey 60€ zaradi dežurstva. Kar poglej na link (in zanimivo, da se v njih hitro najde frej soba oz. da komot prideš v njih- 1, 3,4, 6,7,8,10 :wink: če si pa preveč fin za v njih je to pa drug problem ). Če pa čakaš študenta dolgo (recimor 6 mesecev), ga pa glede na vaše finančno stanje, oddaljenost in tvoje ocene očitno že ne rabiš kej dost.

Ne vem kaj ti ješ. Res ne. Na bone daš 40-50€ na mesec. Za druge obroke si pa kupuješ stvari (in mene ni nikol prišlo več k 50€ na mesec, pa sem si vse sama kupovala- jogurte, testenine, omake za testenine, juhe iz vrečk, itd.. če mislš pa cel mesec zrezke jest, jih pa daj, če si lahko privoščiš.)

Ti res zase misliš, da si edini ki študiral, vsi ostali smo iz Lj, ali pa otroci bogatašev, a ne? Revček ubogi.
Problem je, ker si en razvajen smrkavec, da si morajo starši kredite zaradi tebe jemat, plačuješ najemnino 200€ (in jambraš, da ni cenejših možnosti), poješ za celo družino očitno. Mislim da ravno ti rabiš reality check.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
dodoman
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a dodoman » 25. Maj. 2010 15:36

jebote alkohol...to vam je edini argument?..da se nekateri študentje opijajo?

to bo to...

jaz vse dojemam, kar pa ste ve dokazale da niste zmožne..že parkrat zdej.

da bi me ve resno jemale bi moral izjaviti kaj zlo neumnega kot to počnete ve redno..

ampak se ne mislim tko nizko spuščati, da bi čebljal take butaste stuff kot ve.
dodoman
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a dodoman » 25. Maj. 2010 15:40

*mala* napisal/-a:
dodoman napisal/-a:*mala*..vidm d še kar ne dojameš...gre se za fact, da starši nimajo dovolj denarja, ker imajo veliko stroškov..ne v kreditih..zabij si to v glavo?

par deset evrov bolj težko pomaga tudi, če si v domu z 50 evri(u glavnm so trenutno 70+ evrov).

poleg tega ponavljam fact, da dom traja, da splloh dobiš.

in samo hrana, če ne ješ samo 1krat 22dni v mesecu, te pride več kot znaša štipendija+od staršev skup.

Ampak tvoji starši nimajo dovolj denarja ker: " ker vem, da imajo že zdaj same kredite in dolgove". Če nebi imeli kreditov bi vi imeli čisto dovolj denarja.

Ti res zase misliš, da si edini ki študiral, vsi ostali smo iz Lj, ali pa otroci bogatašev, a ne? Revček ubogi.
Problem je, ker si en razvajen smrkavec, da si morajo starši kredite zaradi tebe jemat, plačuješ najemnino 200€ (in jambraš, da ni cenejših možnosti), poješ za celo družino očitno. Mislim da ravno ti rabiš reality check.

evo..ti si tipičn dokaz nedojemlivosti..

kredite in dolgve majo glih zato, ker NI DENARJA...kaj ti tuki ni jasno?

to, da sem si pa sposodil pa sem že rekel, da sem delal in vrnil.

kar pa mi bo nov zakon onemogočal kajne?

vidiš kako nedojemliva si.

aja jaz sem razvajen..to bo to..

splho ker delam in fax in šiht, ko utegnem ter zavračam denar staršev, ker imam nekaj kar vam egoističnim ritim izrecno primankuje...humanost.

stanovanaj pa again ponavljam...jza moške se dosti težje dobi kaj ceneje kot 200 s stroški vred.
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 9. 12. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a sirova štručka » 25. Maj. 2010 15:58

...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 21:53, skupaj popravljeno 1 krat.
dodoman
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a dodoman » 25. Maj. 2010 16:02

raj se potrudi met kak pametnejši argument...

jaz zase že lepo poskrbim s to razliko, da ne odžiram staršem denar tko kot ve..
Uporabniški avatar
Tamala_mrha
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a Tamala_mrha » 25. Maj. 2010 16:03

dodoman napisal/-a:
stanovanaj pa again ponavljam...jza moške se dosti težje dobi kaj ceneje kot 200 s stroški vred.

:lach: Nisem še slišala kaj tako neumnega. Koliko bivših sošolcev poznam, ki so za male pare v stanovanjih, nekateri celo s puncami, pa če se poznajo od prej ali ne in ni nobenih omejitev.
In to, da ti denar zavračaš, četudi ti ga dajo starši, ni humanost, to je ponos. Če ti ga lahko dajo, čeprav težko, ga sprejmeš, ker je verjetno tudi staršem v interesu, da doštudiraš, ali ne? In potem se delaš tukaj ubogega, s tem pa si v bistvu povedal vse. Koliko je takih, ki pa jim starši dejansko ne morejo dat, pa ne hodijo žalit sem? Če smo po tvojem mnenju tukaj same razvajene riti - izvoli, imaš prosto pot, da spokaš s foruma, saj ti nihče ne drži pištole k čelu, da sodeluješ. :wink:
dodoman
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a dodoman » 25. Maj. 2010 16:09

Tamala_mrha napisal/-a:
dodoman napisal/-a:

:lach: Nisem še slišala kaj tako neumnega. Koliko bivših sošolcev poznam, ki so za male pare v stanovanjih, nekateri celo s puncami, pa če se poznajo od prej ali ne in ni nobenih omejitev.
In to, da ti denar zavračaš, četudi ti ga dajo starši, ni humanost, to je ponos. Če ti ga lahko dajo, čeprav težko, ga sprejmeš, ker je verjetno tudi staršem v interesu, da doštudiraš, ali ne? In potem se delaš tukaj ubogega, s tem pa si v bistvu povedal vse. Koliko je takih, ki pa jim starši dejansko ne morejo dat, pa ne hodijo žalit sem? Če smo po tvojem mnenju tukaj same razvajene riti - izvoli, imaš prosto pot, da spokaš s foruma, saj ti nihče ne drži pištole k čelu, da sodeluješ. :wink:

vaša nedojemlivost sploh nima meja vidim..
ni point moja osebna revščina al whatever...

point je, da ne dobim štipendije, niti nimajo starši tolk dnarja, da bi kar dajali.

to namreč so bili vaši edini "argumnti".

da dobiš od staršev dnar al pa štipendijo...

jaz pa sem sebe podal kot primer ko ne dobim niti eno niti drugo.

Od staršev sem lepo rekel, da nočm vzet zato, ker vem da nimajo potem za svoje riti nič..

tko da to je kvečjm humanost in ne ponos...nauči se to ločiti.

Kako težje fantje dobimo stanovanha poceni pa sem rekel..

spokej svojo leno rit na spletne strani, kjer se oddaja stanovanja in probaj iskat kot moški in kot ženska...vsako posebi..potem pa govor..ok?

ne mi s tsavki v stilu:" poznam enga, ki neki...", ker to ne pomeni popolnoma nič, kaj ti poznaš.

sprav svojo rit osebno preverjat zadeve, kot to vedno storim tudi jaz.
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 3. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a *mala* » 25. Maj. 2010 16:43

Povej koliko denarja rabiš na mesec, daj številko svojega tekočega računa, pa ti vsaka nakaže vsak mesec 5€, sam da ne boš več težil. A bo ok? :D

In zakaj ne greš v študenta? Moram vprašat. Pač plačuješ prvih par mesecev, ko ga ne dobiš stanovanje, potem se pa preseliš (in ne rečt, da se to ne da, ker vsi študentje to delajo). Par mesecev se zadolžiš, si sposodiš, potem pa si v študentu, če ti je 200€ na mesec izdatek ki si ga ne moreš privoščit?
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 9. 12. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a sirova štručka » 25. Maj. 2010 17:34

...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 21:53, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
Tamala_mrha
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a Tamala_mrha » 25. Maj. 2010 17:58

dodoman napisal/-a:
Kako težje fantje dobimo stanovanha poceni pa sem rekel..

spokej svojo leno rit na spletne strani, kjer se oddaja stanovanja in probaj iskat kot moški in kot ženska...vsako posebi..potem pa govor..ok?

ne mi s tsavki v stilu:" poznam enga, ki neki...", ker to ne pomeni popolnoma nič, kaj ti poznaš.

sprav svojo rit osebno preverjat zadeve, kot to vedno storim tudi jaz.

Ja od koga bom pa najbolje vedela, če ne od ljudi, ki jih osebno poznam in vem kako stojijo zadeve? In taki prav nič ne jamrajo. In tudi meni ni jasno, zakaj ne greš v študenta, če se že tu nekaj usajaš po nepotrebnem?

O lenobi pa ne bi, ker ne veš kdo sem, kaj počnem usw. Tako da raje TI spokaj svojo rit kam drugam, ne pa da si uletel na cosmo forum in zasmetil tole temo.

Vrni se na Politika

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov