Cerkev in krščanska vera/Ste verni ali ne? [Združeno]
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
merisima - Kofetarica
- Na forumu od: 18. 7. 2008
*cheRry* napisal/-a:^^kaj pa če bi začela mal bol na nivoju pisat? mislim da take besede in način pisanja ne pašejo dlih tle gor al ja? Sicer pa je moje mnenje da ni bistvo verovanja in molitve to, da se ti dogajajo pol same dobre stvari, ampak neka uteha tut v trenutkih, ko se ti dogajajo slabe-neka čustvena podpora al kej v tem smislu.
Sem se pa zadnič prov nasmejala, ko je po tv govoril nek duhovnik(ne vem kdo točno) in je reku, da smo si sami krivi za to gospodarsko krizo, ker ne znamo cenit nematerialnih stvari in bi vsi meli radi velik denarja in da to ni prov (aha ker Cerkev pač ni ena izmed najbogatejših institucij al kako?).
ok:).To kar se utehe z molitvijo tiče...v tej meri ne napadam nikogar,sam meni je s to vero tolk živcov požrla v Cerkev nastrojena hrvaška žlahta,da sm še bolj alergična na to,kot sm bla.Moli,hodi k maši,priporoči se bogu in vse ti bo dobro...ja ja...Pomagaj si sam in bog ti bo pomagal.
avč...kdo se javlja kar se tiče nematerialnih stvari .ma dej...kak se hočejo oprat.a kot vsi vemo je cerkev najbolj lopovska institucija.
Mogoče sm res na račun Cerkve samo vero preveč izvređala...sam enostavno mam odpor do tega.
v Cerkvi pri nedeljski maši pa vemo,katere ljudi najpogosteje srečamo-ravno tiste,ki majo največ govna na glavi in se zakrinkajo ker pač hodijo k maši.
Babe pa itak zijajo kdo je prišel k maši,s kom in kak je bil oblečen in pol majo po maši o tem žive litanije.
Nazadnje sm bla v Cerkvi letos v začetku marca,ko je umrl od fotra stric...in mi ni blo tam prijetno...Kaka sranaj na pogrebih govorijo(odkar mi je umrla prababica,ko sm mela 5 let nism bla na crkbenem pogrebu,tak da se od takrat nit ne spomnem nič od pogrebne maše)da ti slabo postane...Bog je nekoga poklical k sebi...sprejel ga je v svoje kraljevstvo...Bog vzame sam tisto kar mora...
Če je res kje Bog pol mi naj vrne moje frende,ki so umrli!Nja mi jih vrne,ker njih še ni rabu vzet!
Piramida krije tajnu zemlje
tajnu svemira
piramida nosi grijehe
ovog naseg vremena
piramida skrivena.
(Divlje jagode:Piramida)
tajnu svemira
piramida nosi grijehe
ovog naseg vremena
piramida skrivena.
-
merisima - Kofetarica
da pa še kdo zravn mene.mi se ne da zezat.če že vsi v dialektu bom tud ja.briga me.nit v SŠ nism nikdar čist slovensko govorila pa sm jo vseeno s 4 končala(slovo sm mela čisto 5).nikdar se nism s slovenščino zajebavala nit se ne mislim.misliš,da je tista popačena žabarščina slovenska?mislim,da je lažje mene razumit kot pa njih.
tajnu svemira
piramida nosi grijehe
ovog naseg vremena
piramida skrivena.
tajnu svemira
piramida nosi grijehe
ovog naseg vremena
piramida skrivena.
- floribunda
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 22. 2. 2007
a kdo ve kera molitev ma not: ''in bog ne vpelji me v skušnjave''
pa če lahko celo napiše, če se vam da.
pa če lahko celo napiše, če se vam da.
- FemmeFatal
- Kofetarica
- Na forumu od: 24. 11. 2004
In ne vpeljavi nas v skusnjave, temvec resi nas hudega.
Ocenas je to.
Ocenas je to.
-
merisima - Kofetarica
aha pa še to sm pozabla povedat...ko že cel cajt pišm da ne vrjamem v boga...verjamem pa v angele...pač "igram" se z belo magijo...in dajem zaščitne uroke(dela zaščito)in vedno vžge...pač prosiš angele za nekej in ti se uresniči...sam ti angeli nimajo kaj opravit s krščansko vero.
tajnu svemira
piramida nosi grijehe
ovog naseg vremena
piramida skrivena.
tajnu svemira
piramida nosi grijehe
ovog naseg vremena
piramida skrivena.
-
McLarnovc - Cosmofrik
- Na forumu od: 26. 6. 2007
merisima napisal/-a:aha pa še to sm pozabla povedat...ko že cel cajt pišm da ne vrjamem v boga...verjamem pa v angele...pač "igram" se z belo magijo...in dajem zaščitne uroke(dela zaščito)in vedno vžge...pač prosiš angele za nekej in ti se uresniči...sam ti angeli nimajo kaj opravit s krščansko vero.
Je pa verjeti v to ravno toliko iztirjeno kot verjeti v Boga....
...mini kikle nosjo vse, topless pa ne. Js pa vem zakaj to je...kolena majo vse...gor pa ne...
-
merisima - Kofetarica
vrjemi da ne...ker te angeli se nit malo ne pojmujejo kot angeli v krščanstvu.so pač energije(pozitivne)in ne krilati dečki...kar se pa energije tiče...vsak ma v sebi bioenergijo,s katero lahk upravlja,če seveda vrjame v to in si to dovoli...ravno zarad te energije nism bla v zadnjih 7 letih sploh bolna.
tajnu svemira
piramida nosi grijehe
ovog naseg vremena
piramida skrivena.
tajnu svemira
piramida nosi grijehe
ovog naseg vremena
piramida skrivena.
-
black_bird - Komunikatorka
- Kraj: far away
baby girl napisal/-a:js sm verna
sam cerkve ne maram....
verjamem pa boga...in obcasno tud molim
me too
-
McLarnovc - Cosmofrik
- Na forumu od: 26. 6. 2007
merisima napisal/-a:vrjemi da ne...ker te angeli se nit malo ne pojmujejo kot angeli v krščanstvu.so pač energije(pozitivne)in ne krilati dečki...kar se pa energije tiče...vsak ma v sebi bioenergijo,s katero lahk upravlja,če seveda vrjame v to in si to dovoli...ravno zarad te energije nism bla v zadnjih 7 letih sploh bolna.
Svizec pa to...
...mini kikle nosjo vse, topless pa ne. Js pa vem zakaj to je...kolena majo vse...gor pa ne...
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov