Afera Patria
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- me,myself&I
- Komunikatorka
- Na forumu od: 2. 11. 2006
Mahagonij napisal/-a:Ne. Tole z dokazovanjem ni simetricno. Namrec dokazuje se, da se nekaj je zgodilo, da nekaj obstaja, da je nekdo kriv. Ni pa treba dokazovati, da si nedolzen, da se nekaj ni zgodilo in da nekaj ne obstaja, apriorno na podlagi samo obtozbe druge strani. To je potrebno samo, ce druga stran pride z resnimi dokazi o krivdi/obstoju/etc, drugace pa ne.me,myself&I napisal/-a:Kar pa se podkupnin tiče, kako pa veš, da jih ni bilo?? To je tako neumno kot reč, da so bile.
Ja, ja se strinjam. Moj komentar ni bil na Janševo nedolžnost, temveč na komentar, ko je tor rekel, da Janša sigurno ni bil. Se strinjam, da je nedolžen, če mu ni nič dokazano, ampak ne vem pa kako je lahko tor tako siguren, razen če nima trdnih dokazov proti. Razumeš?
Kar pa se tiče vseprisotnega boga - ne vem no, meni pa Janša deluje, kot da je točno to njegova želja. Se ne bi čudila, če more it marsikatera stvar čez njega. Tudi manipulatorski je dovolj, da koga obrne. Mislim, sej ne pravim, da je zraven, me pa ne bi čudilo, ker je le velik posel.
-
cioccolatina* - Sramežljivka
- Na forumu od: 26. 9. 2007
- Kraj: Obala in Ljubljana
ženska napisal/-a:Tudi jaz mislim, da Erjavec ni imel nič zraven, Janša se mi pa zdi malo sumljiv ...
se strinjam... erjavec je faca, sam je pač sam marionetka v rokah drugih. po moje ima erjavec samo neko površinsko "funkcijo" in se večina poslov sklepa za njegovim hrbtom.
janša pa ima že tak sumljiv face, in tudi naslednji dan po aferi, ko je bil gost v odmevih je držal roke "po šolsko", torej pred sabo na mizi, da ni preveč opletal z njimi in vsakič ko ju je dvignil v zrak ju je ponovno spustil. verjamem, da bi bil vsak človek živčen ob takih obtožbah, vendar to bi se lahko branil na malo bolj prepričljiv način. tako kot erjavec
A natural good vibration
- LanaMaxim
- Kofetarica
- Na forumu od: 23. 3. 2008
cioccolatina* napisal/-a:
janša pa ima že tak sumljiv face, in tudi naslednji dan po aferi, ko je bil gost v odmevih je držal roke "po šolsko", torej pred sabo na mizi, da ni preveč opletal z njimi in vsakič ko ju je dvignil v zrak ju je ponovno spustil. verjamem, da bi bil vsak človek živčen ob takih obtožbah, vendar to bi se lahko branil na malo bolj prepričljiv način. tako kot erjavec
Sem gledala te Odmeve in meni se je pa zdelo lih obratno. Bil je presenetljivo miren, odločen in prepričljiv.
Mislim, da če si nedolžen, se nimaš kaj metat ob tla, ker se samo osmešiš. Lahko na simpl poveš, da nisi kriv in to je to. Medtem ko pa zadnjič na pop tv ni bil ravno briljanten in je skakal v besedo, to pa ni bilo fajn za poslušat.
- LanaMaxim
- Kofetarica
- Na forumu od: 23. 3. 2008
Jaz ne dvomim, da ni kriv, ampak tista oddaja o Patrii na popu mi pa sploh ni bila všeč. Vsi so si skakali v besedo in delali cel halo iz tega namesto, da bi se še o čem drugem pogovarjali. Je pa res, da če želiš v taki oddaji priti do besede, moraš tud govorit kdaj čez drugega. Sama sem raje prestavila program.
- Mahagonij
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 24. 11. 2005
- Kraj: LJ
No tkole, Brezigarjeva je izjavila, na vprasanje, zakaj slovenska policija ne opravlja kakih aretacij, da ne morejo dokler ne prejmejo vsaj kakega dokaza iz finske, kar se pa se ni zgodilo.
Ce bi jst bil karierni politik, gotovo ne bi vzel podkupnine.
Ce bi jst bil karierni politik, gotovo ne bi vzel podkupnine.
Men and women agree on one thing: they both distrust women.
-
Googi - Komunikatorka
- Na forumu od: 11. 7. 2008
Ne bom rekla, da podkupovanj ni bilo. Rekla pa bi, da to ni bil Janša, ker pač ni tako neumen.
Glede tiste oddaje: gre za to, da je finski novinar dobil dokaze v Sloveniji! Po Sloveniji ga je vodil novinar Zgaga (to je tisti, ki je tudi začel s podpisovanjem peticije zoper cenzuri v medijih in ki naj bi sodeloval z SD). V oddaji je nastopal tudi Cvikl, ki je potem tudi na soočenju z Janšo trdil, da ima dokaze. Dokazov seveda nikoli ni izročil (mogoče, ker jih ni?), ko pa je SDS zrasla podpora pa začel s tem, da naj bi si Janša to sam podtaknil. Prav tako je bil vpleten Kos, ki je rekel, da naj bi bili vpleteni ljudje blizu vrha. O dokazih pa nobeden nič. Tako, da prosim ne o kredibilnosti Finske, ker to so zakuhali samo naši SDjevci. Pa ne več o tem, da kjer je dim je tudi ogenj, ker dim je tukaj očitno le SD, ki si res močno želi na vrh.
Glede tiste oddaje: gre za to, da je finski novinar dobil dokaze v Sloveniji! Po Sloveniji ga je vodil novinar Zgaga (to je tisti, ki je tudi začel s podpisovanjem peticije zoper cenzuri v medijih in ki naj bi sodeloval z SD). V oddaji je nastopal tudi Cvikl, ki je potem tudi na soočenju z Janšo trdil, da ima dokaze. Dokazov seveda nikoli ni izročil (mogoče, ker jih ni?), ko pa je SDS zrasla podpora pa začel s tem, da naj bi si Janša to sam podtaknil. Prav tako je bil vpleten Kos, ki je rekel, da naj bi bili vpleteni ljudje blizu vrha. O dokazih pa nobeden nič. Tako, da prosim ne o kredibilnosti Finske, ker to so zakuhali samo naši SDjevci. Pa ne več o tem, da kjer je dim je tudi ogenj, ker dim je tukaj očitno le SD, ki si res močno želi na vrh.
- fun
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 15. 8. 2005
Jaz sploh ne vem več komu bi vrjela... Vsak ščiti svojo rit, in ti ljudje znajo že tako manipulirat, da z lahkoto zavedejo in prepričajo ljudi.
Mislim da Janša ni imel nič s podkupninami... Kaj pa vem... Na trenutke mi deluje ful pošten..
Mislim da Janša ni imel nič s podkupninami... Kaj pa vem... Na trenutke mi deluje ful pošten..
- me,myself&I
- Komunikatorka
- Na forumu od: 2. 11. 2006
Googi napisal/-a:O dokazih pa nobeden nič. Tako, da prosim ne o kredibilnosti Finske, ker to so zakuhali samo naši SDjevci.
Ne vem no. Meni se zdi neverjetno, da bi resna televizija (kar oni so) naredila dokumentarec, ki ne temelji na dokazih, temveč na tračih. (To ti namreč trdiš.)
No sej bo prihodnost pokazala
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov