3. sv. vojna in Nostradamusove prerokbe
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- /\/\4t3j
- Debatorica
- Na forumu od: 2. 12. 2007
jullia_ napisal/-a:~NIA~ napisal/-a:ja! tko pač bo in boš vidu..
Potem pa najbolje, da se grem kar izpisat s faksa, ker je več kot očitno, da se moji karierni cilji ne bodo uresničili. Bo prej cela Evropa umrla
NEEEEE!!!! Pravniki bodo dobili protekcijo - VIP varovanje. Pravniki bodo nuja po vojni, saj bo spet čas za sojenje vojnim zločincem.
-
jullia_ - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 6. 2007
*purple* napisal/-a:mene pa edino to skrbi, da če se slučajno zgodi kšna vojna...Nimamo urejenih zaklonišč? Mislm, nevem četudi smo v natu,pa četudi smo v 21 stoletju se take stvari lahko zgodijo glede na stanje in kam se bomo pa skril?
Kaj ti pa zaklonišče pomaga pri današnjem orožju?
-
Tammy_De - Cosmofrik
- Na forumu od: 8. 3. 2007
- Kraj: Ljubljana
Če mene vprašaš je bil model zelo dober psiholog - znal je točno tako obrniti besede, da lahko njegove "prerokbe" uporabiš na dejanskih primerih, ki so se zgodili - podobno kot današnji horoskopi (ne morem verjet, da folk v to še zmer vrjame )
Od tega, kar je Nia napisala so po moji logiki najbolj možne uresničitve:
2018. - Kina postaje nova svetska sila. Zemlje u razvoju prestaju da budu eksploatisane i postaju eksploatatori
2023. - Orbita Zemlje se neznatno menja
2033. - Polarni led se topi. Nivo okeana raste
2123. - Rat medju malim drzavama. Velike sile se ne mesaju
2167. - Nova religija
2299. - U Francuskoj se pojavljuje pokret otpora Islamu
2302. - Otkrice novih vaznih zakona i tajni Svemira
Vse to se že dogaja na en način, tako da to ni nič novega pod soncem
Od tega, kar je Nia napisala so po moji logiki najbolj možne uresničitve:
2018. - Kina postaje nova svetska sila. Zemlje u razvoju prestaju da budu eksploatisane i postaju eksploatatori
2023. - Orbita Zemlje se neznatno menja
2033. - Polarni led se topi. Nivo okeana raste
2123. - Rat medju malim drzavama. Velike sile se ne mesaju
2167. - Nova religija
2299. - U Francuskoj se pojavljuje pokret otpora Islamu
2302. - Otkrice novih vaznih zakona i tajni Svemira
Vse to se že dogaja na en način, tako da to ni nič novega pod soncem
"Replace the fear of unknown with curiosity"
"Whenever you find yourself on the side of the majority, it's time to pause and reflect."
"Sexy is sexy" - Adam Lambert
"Whenever you find yourself on the side of the majority, it's time to pause and reflect."
-
Tammy_De - Cosmofrik
- Na forumu od: 8. 3. 2007
aja, evo še moje male prerokbe
V naslednjem stoletju se bo črni orel pretvoril v belega kljunaša in vojna neizmernih velikosti bo divjala po peščenih nasipih zelenega meča.
V naslednjem stoletju se bo črni orel pretvoril v belega kljunaša in vojna neizmernih velikosti bo divjala po peščenih nasipih zelenega meča.
"Replace the fear of unknown with curiosity"
-
Natasa* - Komunikatorka
- Na forumu od: 19. 1. 2007
Vse te prerokbe (tudi o III. svetovni vojni) imate že nekaj časa popisane v astro rubriki na cosmu:
Baba Vanga (s prerokbami v slovenščini):
http://www.cosmopolitan.si/astro/zanimi ... 18880.aspx
Nostradamus
http://www.cosmopolitan.si/astro/zanimi ... -2351.aspx
Edgar Cayce (meni je on naj od vseh treh)
http://www.cosmopolitan.si/astro/zanimi ... 20868.aspx
Baba Vanga (s prerokbami v slovenščini):
http://www.cosmopolitan.si/astro/zanimi ... 18880.aspx
Nostradamus
http://www.cosmopolitan.si/astro/zanimi ... -2351.aspx
Edgar Cayce (meni je on naj od vseh treh)
http://www.cosmopolitan.si/astro/zanimi ... 20868.aspx
-
*purple* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 23. 1. 2006
jullia_ napisal/-a:*purple* napisal/-a:mene pa edino to skrbi, da če se slučajno zgodi kšna vojna...Nimamo urejenih zaklonišč? Mislm, nevem četudi smo v natu,pa četudi smo v 21 stoletju se take stvari lahko zgodijo glede na stanje in kam se bomo pa skril?
Kaj ti pa zaklonišče pomaga pri današnjem orožju?
kej bi že pomagal.se pa boljša zaklonišča nardi, al kajjestvemkaj.Skratka, če pride do vojne, smo absolutno mrzli
Nia, če se kej zgodi, me kr pričakuj
- fun
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 15. 8. 2005
~NIA~ napisal/-a:*purple* napisal/-a:mene pa edino to skrbi, da če se slučajno zgodi kšna vojna...Nimamo urejenih zaklonišč? Mislm, nevem četudi smo v natu,pa četudi smo v 21 stoletju se take stvari lahko zgodijo glede na stanje in kam se bomo pa skril?
ah, mene ne bojo najdli.. imamo 'skrivni' hodnik okrog hiše pod tlemi lahko se prideš k men skrit!
mi mam tut doma zaklonišče ... Sam najbrž bom itak kje v lj v 5.štuku gnila, tko da bo odpihlno tut mene
Drugače pa; te napovedi so čist možne... Glede na to kako se nekaterim skrajnežem kisa, nikol ne veš kdaj bo kaka vojna.
-
snezinka* - Kofetarica
- Na forumu od: 3. 9. 2008
Ma ne vem. Meni je najprej na uho prišlo tisto o prerokbah babe Vange (tudi ona napoveduje 3. svetovno vojno) in sm se kr mal prestrašla. Potem sm pa slišala še za to Nostredamusovo.
No, js mislim, da če bi bilo vse tako zelo res, bi se potem še preden se je ne vem kaj vse, kar je on napovedal zgodilo, lahko preprečilo, pa je vse ven prišlo šele dolgo po dogodkih. Tako da, se mi zdi tole mal vprašljivo.
Po drugi strani pa...vse svetovne vojne so se začele z gospodarsko krizo (no, verjetno o tem več ve kak zgodovinar tule) in tudi mi jo doživljamo. Možno, da je tu že začetek, možno, da se bo vse umirilo, možno da bo do spopadov prišlo samo na določenih delih.
Nekateri, ki jih poznam, tudi pravijo, da že predolgo živimo v velikem lagodju (tako dolgo še niso) in da je mogoče celo čas za 3. svetovno vojno, da se svet malo zave, kaj ima.
No, če se pa res zgodi, bom js vrjetn hitr gauznla, ker bodo najprej napadl Pučnikovo letališče, in s tem moje preljubo bližnje doma.
Sem pa optimist, upanje, da ne bo res česa hujšega ostaja!
No, js mislim, da če bi bilo vse tako zelo res, bi se potem še preden se je ne vem kaj vse, kar je on napovedal zgodilo, lahko preprečilo, pa je vse ven prišlo šele dolgo po dogodkih. Tako da, se mi zdi tole mal vprašljivo.
Po drugi strani pa...vse svetovne vojne so se začele z gospodarsko krizo (no, verjetno o tem več ve kak zgodovinar tule) in tudi mi jo doživljamo. Možno, da je tu že začetek, možno, da se bo vse umirilo, možno da bo do spopadov prišlo samo na določenih delih.
Nekateri, ki jih poznam, tudi pravijo, da že predolgo živimo v velikem lagodju (tako dolgo še niso) in da je mogoče celo čas za 3. svetovno vojno, da se svet malo zave, kaj ima.
No, če se pa res zgodi, bom js vrjetn hitr gauznla, ker bodo najprej napadl Pučnikovo letališče, in s tem moje preljubo bližnje doma.
Sem pa optimist, upanje, da ne bo res česa hujšega ostaja!
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov