3. sv. vojna in Nostradamusove prerokbe
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
*_nincy_* - Kofetarica
- Na forumu od: 7. 2. 2006
**SiMoN@** napisal/-a:*_nincy_* napisal/-a:x_nika_x napisal/-a:tole z 3. svet. vojno se pomoje res bl al mn že dogaja......drugač se pa strinjam s Frenkie...
sam a ni on tut napovedu konc sveta leta 2000??and we are still here![]()
hm.....napovedal je konec sveta leta 2000..hm kako zahodiča je pa lahko potem napovedal da bo 3 svetovna vojna 2006, če bi moralo leta 2000 biti konec sveta????Mal nelogično ampak mogoče sm pa jz tako blondbi mi lahko to razložili????Zakaj bi še naprej napovedoval kaj bo, če je rekel da bo 2000 konec sveta???In kdo naj bi potem doživel 3 sv. vojno!!!
dej mal sprot poste ber..od začetka do konca..je že vse napisan
Joj sory k sem pač spregledala!!!!!
-
Hardstyler - Sramežljivka
- Na forumu od: 24. 2. 2006
- Kraj: New York
Ne verjamem, da bo prišlo do III svetovne vojne. Če bo že prišlo, bo to verjetno prej vojna med Kitajsko in ZDA, kot pa zaradi Irana. Iran in ostale arabske dražave so prelahke tarče ZDA. Arabske države na bližnjem vzhodu lahko napade in premaga že en sam majhen Izrael, ki je dosti bolj vojaško razvit (zaradi pomoči ZDA), kot pa arabske sosede!
Večja nevarnost svetu je Kitajska, ki vedno bolj razvija svojo vojaško tehnologijo, hkrati pa naj bi postala ob takšni gospodarski rasti čez nekaj desetletij vodilna gospodarska sila na svetu, z čimer seveda ZDA ne bodo najbolj zadovoljne in tu vidim možnost vojaškega konflikta!
Večja nevarnost svetu je Kitajska, ki vedno bolj razvija svojo vojaško tehnologijo, hkrati pa naj bi postala ob takšni gospodarski rasti čez nekaj desetletij vodilna gospodarska sila na svetu, z čimer seveda ZDA ne bodo najbolj zadovoljne in tu vidim možnost vojaškega konflikta!
-
**bonita** - Komunikatorka
- Na forumu od: 22. 4. 2006
- Kraj: Kranj
...če bodo ZDA napadle Iran bo en velik bullshit nastal-Iran grozi, da bodo napadel Izrael
no, js mislm, da ne smemo teh prerokb povsem resno jemat...res pa je, da je nostradamus tok napovedau pa se je pol uresničlo...recimo antikrista(hitler pa napoleon....sam še tretga čakamo...) pa aids, 11.september, itd.
obstaja pa tudi ena teorija, da ima človeštvo v tem stoletju dve možnosti:
a) prišlo bo do 3. svetovne vojne, krize bojo, itd.
b) začela se bo tako imenovana "vodnarjeva doba", ljudje bodo bolj duhovni, sočutni, itd.
če malo pogledam naokrog je trenutno bolj realna prva možnost, čeprav pa je na svetu vedno bolj takih ljudi, ki so opisani v drugi možnosti...
kaj pa vi mislite glede druge možnosti
no, js mislm, da ne smemo teh prerokb povsem resno jemat...res pa je, da je nostradamus tok napovedau pa se je pol uresničlo...recimo antikrista(hitler pa napoleon....sam še tretga čakamo...) pa aids, 11.september, itd.
obstaja pa tudi ena teorija, da ima človeštvo v tem stoletju dve možnosti:
a) prišlo bo do 3. svetovne vojne, krize bojo, itd.
b) začela se bo tako imenovana "vodnarjeva doba", ljudje bodo bolj duhovni, sočutni, itd.
če malo pogledam naokrog je trenutno bolj realna prva možnost, čeprav pa je na svetu vedno bolj takih ljudi, ki so opisani v drugi možnosti...
kaj pa vi mislite glede druge možnosti
-
Ledenka - Debatorica
- Na forumu od: 21. 2. 2005
Sem slišala na eni oddaji, da so strokovnjaki rekli, da je Nostradamus na tak način pisal te prerokbe, da si jih lahko razlagaš kakor želiš, da so full splošne...
Jaz ne verjamem.
Bo kar bo... bomo videli, če bomo živi... Itak pa bo človeštvo nekoč propadlo, kakor so že v zgodovini vse dominantne vrste na Zemlji.
Jaz ne verjamem.
Bo kar bo... bomo videli, če bomo živi... Itak pa bo človeštvo nekoč propadlo, kakor so že v zgodovini vse dominantne vrste na Zemlji.
Don't worry, be happy!!!
- 2good4u
- Debatorica
- Na forumu od: 5. 11. 2004
- Kraj: Celje
Cel svet je v vojni, samo ne zaradi tega, ker je nostradamus to napovedal...ampak ker smo ljudje pač takšni kakršni smo, in ker so napačni osebki na visokih položajih...
Cherub: hvala k**** da obstaja še en osebek, ko se polula na te fore

Cherub: hvala k**** da obstaja še en osebek, ko se polula na te fore

- Tamara_Č.
- Sramežljivka
- Na forumu od: 22. 8. 2005
Mislim, da N. prerokbe na nek način držijo. Seveda jih ne gre jemati za sveto resnico, ampak marsikaj se pa najde. Verjetno je to bolj posledica tega, da se zgodovina na nek način ponavlja. Pravijo, da se največ naučimo na lastnih izkušnjah. No in potem te izkušnje izgubijo svojo težo, ker se zamenja generacija. In se mora spet dosti naučiti iz lastnih izkušenj...in tako znova in znova. Kar se pa tiče N. prerokbe, da bo leta 2000 konec sveta: po moje je bilo mišljeno metaforično, ker so se na nek način resnično začele spreminjati vrednote ljudi ter situacija v svetu. Ne more pa nihče trditi, da začetek vsega tega ne sega že veliiiiko let nazaj. Je pa seveda pri novi generaciji ta sprememba toliko bolj očitna - včasih so se "novodobniki" nazaj držali že samo zato, ker niso bili družbeno sprejemljivi, zdaj pa nisi družbeno sprejemljiv, če nisi "novodobnik". Banalno: če je nekoč punca izgubila nedolžnost pri 19ih letih je bila (če ni bila poročena) kur..., zdaj je staromodna. Če včasih nisi imel pri 25 otrok, si bil "prestar", zdaj če ga imaš, te že 80% ljudi čudno gleda in pravi "takoooo mlada pa z otrokom"...saj pravim, banalni primeri, ampak to vse je odraz današnjih vrednot - na kar pa je tudi N. ciljal (po moje) s koncem sveta. 3. svetovna vojna? Ja, bo, verjetno ne letos, ampak jo pa bomo doživeli. Ker se kuha...in kuha se na veliko. Verjetno ne bo takšna kot 1. in 2., nedolžni bodo pa vseeno nastradali (saj že zdaj ob raznih samomorliskih napadih), veliko več bo bioloških orožji, uporabe jedrskega orožja... Kar se pa tiče tega, da imamo jedrsko elektrarno - v "slovenski vojni" nam je koristila. Verjemite mi, da so se ravno zaradi nje tako hitro sosednje države (A in I) začele truditi, da bi se vzpostavil mir...ker če bi pri nas razneslo elektrarno zraven zbriše še kar lep kos Avstrije in Italije. Kar pa ne zbriše, pa zeloooo onesnaži.
Ni več princev na belih konjih... ostali so samo še konji
- fun
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 15. 8. 2005
Js pa kr nekak verjamem v tega človeka... Ok, nism glih tist da bi zdj se bala da bo ju3 konc sveta pa to... Ampak ok, dedc je dost stvari natančno predvidu...
Zdj je njegova napoved za 6.6.2006 neki v tem stilu, da bo začel delovat nek nov antikrist pa bla bla bla... Sj čist možn da že kje kakšen nor azijec ala husein predava o svojih "vrednotah" tam enim nerazvitim afričanom.. Tko da kamele niso več daleč od Rena...
Zdj je njegova napoved za 6.6.2006 neki v tem stilu, da bo začel delovat nek nov antikrist pa bla bla bla... Sj čist možn da že kje kakšen nor azijec ala husein predava o svojih "vrednotah" tam enim nerazvitim afričanom.. Tko da kamele niso več daleč od Rena...

-
somebody - Cosmofrik
- Na forumu od: 18. 6. 2005
tole z datumi (6.6.06) je čist zgrešen:
1) mi narobe štejemo leta, zto kr je Dionis Eksigus k je uvajal novo štezje zmotu pr Jezusovi letnici rojstva za šter al pa sedem let (še dons ne vejo)
2) od kje hudiča pa nej husein al pa kšn arabec ve, d je 6.6.06, a ste mejbi pozabl d arabci mal drugač štejejo, sploh tisti tm nek bogu za hrbtom?
za napoved za slovenijo bi pa lohk kšnga pesnika pogledal; gregorčič je napovedu soško fronto, prešeren, kuko se bodo med sabo stokl med 2.sv.vojno, zakva pol ne bi mel še kšn drug vizije, ne da poslušamo enga trtretga nostredamusa?
1) mi narobe štejemo leta, zto kr je Dionis Eksigus k je uvajal novo štezje zmotu pr Jezusovi letnici rojstva za šter al pa sedem let (še dons ne vejo)
2) od kje hudiča pa nej husein al pa kšn arabec ve, d je 6.6.06, a ste mejbi pozabl d arabci mal drugač štejejo, sploh tisti tm nek bogu za hrbtom?
za napoved za slovenijo bi pa lohk kšnga pesnika pogledal; gregorčič je napovedu soško fronto, prešeren, kuko se bodo med sabo stokl med 2.sv.vojno, zakva pol ne bi mel še kšn drug vizije, ne da poslušamo enga trtretga nostredamusa?
- bumbarc
- Sramežljivka
- Na forumu od: 9. 12. 2005
- Kraj: Kranj
Ok, od kdaj more biti pa vojna posledica zaporedja nekih številk?
Aja glede Gregorčiča...Soči je napisal leta 1897, malo manj kot dve dekadi do vojne...in verjemi, že takrat so je vedelo da bo vojna, potreben je bil samo povod...
Kako je pa Prešeren napovedal 2. sv. vojno mi pa ni jasno?
Aja glede Gregorčiča...Soči je napisal leta 1897, malo manj kot dve dekadi do vojne...in verjemi, že takrat so je vedelo da bo vojna, potreben je bil samo povod...
-
somebody - Cosmofrik
"Slovenec že mori Slovenca, brata"; uvod h krstu pri savici, če tko pogledaš je to primer ene slutnje, pol je pa še ena zares očitna iz zdravljice, 6. kitica;
"Mladenči, zdaj se pije
zdravljica vaša, vi naš up!
Ljubezni domačije
noben naj vam ne usmrti strup;
ker po nas
bode vas
jo srčno branit klical čas!"
"Mladenči, zdaj se pije
zdravljica vaša, vi naš up!
Ljubezni domačije
noben naj vam ne usmrti strup;
ker po nas
bode vas
jo srčno branit klical čas!"
-
somebody - Cosmofrik
bumbarc napisal/-a:Ok, od kdaj more biti pa vojna posledica zaporedja nekih številk?
še tole bumbarc sm se don spomnla; on je napovedal soško fronto. mogoče si mal pozabla d je italija do leta 1915 bla pri trozvezi (avstrija, nemčija, italija), pa je pol prestopila k antanti. leta 1897 pa res niso vedl d bo zahinavla
-
merisima - Kofetarica
- Na forumu od: 18. 7. 2008
http://www.youtube.com/watch?v=Lg4kr4xrqi4&NR=1-ATOMSKO SKLONIŠTE!
Jaz ne verjamem tem prerokbam.V bistvu sem prebrala knjigo o Nostradamusu in not ni nit omenjena prerokba za 3.sv vojno.Res da je ful pogruntal(angleški kralji Ludvik XIV,Hitler,prva in druga svetovna itd itd...)
Ma ja,kot vidimo napoved za 3.svetovno je bla za 2006...Pol zasledim za 2010 itd...Ma ja,to so sam dobre zanke s temi prerokbami za folk,ki pa je naiven in vrjamejo.Jaz se ne bojim.Če bo pa se bomo zase borili.In ustanovili novo Jugoslavijo,o čem so pa znane prerokbe že od nekdaj(sm zapikan jugonostalgik in berem vse o Jugici:)).
V bistvu pa...mejbi se 3 svetovna vojna že okrog nas začenja.Sam upam pa da bo novi predsednik ZDA ustavil vojno v Iraku,če pa bi bil George Walker Hitler Bush na oblasti pa bi nas res vse potolku.Ni straha za vojno folk!
Jaz ne verjamem tem prerokbam.V bistvu sem prebrala knjigo o Nostradamusu in not ni nit omenjena prerokba za 3.sv vojno.Res da je ful pogruntal(angleški kralji Ludvik XIV,Hitler,prva in druga svetovna itd itd...)
Ma ja,kot vidimo napoved za 3.svetovno je bla za 2006...Pol zasledim za 2010 itd...Ma ja,to so sam dobre zanke s temi prerokbami za folk,ki pa je naiven in vrjamejo.Jaz se ne bojim.Če bo pa se bomo zase borili.In ustanovili novo Jugoslavijo,o čem so pa znane prerokbe že od nekdaj(sm zapikan jugonostalgik in berem vse o Jugici:)).
V bistvu pa...mejbi se 3 svetovna vojna že okrog nas začenja.Sam upam pa da bo novi predsednik ZDA ustavil vojno v Iraku,če pa bi bil George Walker Hitler Bush na oblasti pa bi nas res vse potolku.Ni straha za vojno folk!
Piramida krije tajnu zemlje
tajnu svemira
piramida nosi grijehe
ovog naseg vremena
piramida skrivena.
(Divlje jagode:Piramida)
tajnu svemira
piramida nosi grijehe
ovog naseg vremena
piramida skrivena.
(Divlje jagode:Piramida)
-
Dead_kid - Kofetarica
- Na forumu od: 13. 11. 2006
JSt pa vrjamem, da 3. svetovna vojna bo.. Mogoče ne po napovedih nevemKogaVse, ampak razmere so enake, kot pred obema drugima svetovnima vojnama: Vse te krize v borzah ni več denarja, države ne vedo več kaj bi naredile..
Vrjamem v to, da bo, ampak ko bo, bo hudo.. kot je einstein rekel: "ne vem kakšna bo oz kdaj bo, vem pa da se bodo v 4. svetovni vojni ljudje pretepali s sulicami in kamni..."
... http://www.youtube.com/watch?v=xCbmtOMcJF4 ...
Vrjamem v to, da bo, ampak ko bo, bo hudo.. kot je einstein rekel: "ne vem kakšna bo oz kdaj bo, vem pa da se bodo v 4. svetovni vojni ljudje pretepali s sulicami in kamni..."
... http://www.youtube.com/watch?v=xCbmtOMcJF4 ...
You migt think i ain't worth a dollar, but i feel like a millionare.
-
andrejav88 - Komunikatorka
- Na forumu od: 29. 3. 2008
Dejstvo je, da bo enkrat vsega konc. Ker če se ne bomo sami med seboj pobili, nas bo pa narava.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov