Zaradi njega sem ko zmešana kokoš

Vse, kar nas zanima in še ne vemo o NJEM.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
virginiaNOmore
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 1. 8. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a virginiaNOmore » 18. Nov. 2005 21:45

Nekako moram to spraviti iz sebe. Že več mesecev se zadržujem, se mirim, prepričujem, da me bo minilo, da mi pač ni usojeno biti z njim, ker mu pač nisem, ampak ne pomaga prav dosti. Vleče me k njemu, želim si ga videt, želim si ga slišat, 15minut, bi bilo dovolj, mu pogledat v oči, želim si njegove pozornosti, besed, namenjenih meni, eno uro na mesec, samo toliko, da potešim željo po njem. Na faks hodim mimo njegove službe v upanju, da ga bom mogoče kdaj srečala na poti. Kakšna seča bi to bila za mene! Obupana sem že. Ne vem kako se mi še sploh uspeva tako držati po konci, da noben niti ne sluti kakšen vihar se dogaja v meni, ko bi kdo vedel...bi me poslal k zdravniku. Kako se v takem stanju sploh spravim k učenju? Ni mi jasno.
Obup z mano. Po navadi sem fante zelo hitro pozabila, teden, mesec, nisem imela nekih problemov s tem, ampak ta...Ta me je pa dobesedno vrgel. Zdaj je že več kot pol leta, pa mi še vedno gre po glavi njegovo ime, njegova pojava, on in samo on. V najhujšem navalu čustev sem jedla komaj kaj, dan se mi ni ne začel in ne končal, ker spala pravzaprav nisem nič, umaknila sem se v svoj svet, da ljudem ne bi bilo treba gledat kako propadam in se utaplam v svojih čustvih. On pa nič. Mrtvo hladno. Nima časa. Pred pol leta ga ni imel, danes ga nima, tudi jutri ne, prav tako tudi ne vse naslednje dni. Baje mu je KAO žal, da nima časa in da mi noče nič obljubljat, ker potem samo razočara. A SEM LAHKO ŠE KAJ BOLJ RAZOČARANA? To traja že več kot pol leta! Tako hudo še nikoli ni bilo. Želim si ga poklicat, vednar nočem slišat tistega tona v njegovem glasu, da mu je odveč, da sem ga poklicala. Rada bi mu napisala mail, vem kak bi bil njegov odgovor:opravičil se mi bo, ker nima časa, jaz pa bom vedno bolj tonila v brezno. Tip me je totalno spravil na kolena.

Sometimes I get so weird
I even freak myself out
I laugh myself to sleep
It's my lullaby
Sometimes I drive so fast
Just to feel the danger
I wanna scream
It makes me feel alive

Is it enough to love?
Is it enough to breath?
Somebody rip my heart out
And leave me here to bleed
Is it enough to die?
Somebody save my life
I'd rather be anything but ordinary please (Avril Lavigne)

Zadnje čase se prav poglablam v pesmi, ki jih pojejo izvajalci. In v nekaterih se prav najdem.... Kdaj me bo minilo? Za božič, novo leto, veliko noč?
fishi
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 22. 4. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a fishi » 18. Nov. 2005 22:04

ej kje pa ima tale tip sluzbo (samo predel ce lahko poves)? ker mi je zelo znano....
keep on smiling:)
nogica
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 25. 9. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a nogica » 18. Nov. 2005 22:16

Čaki ... Če te prou razumem, ga samo opazuješ in upaš, da se bosta kje srečala? A poznata se sploh?
Khmm, kaj pa če bi kdaj pristopila do njega, ga lepo pogledala, povabila na pijačko, ko bo meu pavzo v službi ali kaj v tem stilu?
Včasih morjo tut punce poskrbet za prvi korak in jst upam, da ti bo ratal :)
Uporabniški avatar
miss missy
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 11. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a miss missy » 18. Nov. 2005 23:14

Poznam ta občutek in upanje, da naletiš nanj. Po pravici povedano, nisem mislila, da bom jst kdaj lahko pozabila neko osebo-tako kot ti sm ga skoraj na vsakem koraku zasledovala (sej vem psiho :D ), ampak pol je pa kar naenkrat prišel trenutek ko sm spoznala nekoga (sedaj že bivšega) in se noro zaljubila vanj... na tistega pa sm čisto pozabila, mi ni bil več pomemben... tudi če sm ga še kdaj srečala, nisem nič več takega čutila do njega.
Tako da mislim, da če nimaš poguma ga ogovoriti ali navezati z njim stika, ga poskušaj pozabiti... to pa najlažje storiš tako, da se poskusiš izogniti krajem kjer bi ga najverjetneje srečala. Tako si boš prihranila bolečino.
The key is, never stop doing what you love!
Uporabniški avatar
virginiaNOmore
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a virginiaNOmore » 19. Nov. 2005 0:03

Ja, ga poznam, se poznava, do pred tremi meseci sva imela še kolkr toliko redne kontakte, zdaj pa ne več, ker on nima časa. Men se zdi, da je on za mene namenoma so fucking nedostopen. Ničkolikokrat sem že omenila, da bi se mogla kdaj dobit na kaki pijački, on pa se je mojemu povabilu do zdej še vedno prav spretno izmikal, ali pa je vedno kaj prišlo vmes :evil: :cry: . Strah me je silit vanjga, ker bom na enkrat ratala una tatečna in se me bo začel izogibat. Že tako misli, da sem premlada za njega. Očitno tako zelo premlada, da se z mano niti pogavarjat ne splača. Pa vseeno mislim, da 6let le ni toliko, da bi lahko rekel skoraj 10let. Kje dela? IJS. Začela sem razmišljati o tem, da ima mogoče otroka, ženo, mogoče je gej, pa mi tega noče direkt povedat (se mi je pr enmu zgodil, da je mel otroka in mi tega ni povedal. Hvala bogu sem še pravi čas sama ugotovila. Bi morali videt kak na debel je slino požrl, ko sm ga vprašala kolk je njegov sinek star. Po moje se mu je kr v glavi zavrtel).

Vseeno. Tisto nekajkrat, ko sva govorila, sem imela občutek kot da sva si usojena, da enostavno bi moralo med nama nekaj bit, ampak on očitno ni čutil isto. Nisem ena izmed tistih kokoši, ki hodi od lokala do lokala in se obeša okoli vsakega, ki je kolikor toliko normalen. Zelo težko za koga rečem, da mi je všeč, težko se zaljubim, težko se navežem, načeloma sem jaz tista, ki razočaram in zdaj je obratno... Mogoče mi je prav, kaj pa vem...Boli pa vseeno.
Uporabniški avatar
marateja
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 25. 6. 2004
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a marateja » 19. Nov. 2005 0:16

jas ti svetujem daj času čas, da res na koncu ne boš izpadla kot en psihič ki nonstop leta za njim. če se slučajno srečata se mu nasmehni, pozdravi, če bo ravno imel čas za pogovor (ga čisto prijateljsko) povabi na kavo....ne preveč vsiljivo.
Za človeka so samo trije dogodki: da se rodi, živi in umre. Ne čuti, ko se rodi, trpi, ko umira in pozabi živeti.
Jean de La Bruyere
Uporabniški avatar
pjotra
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 25. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a pjotra » 19. Nov. 2005 13:11

Joj nič ti ne zavidam. Mogoče bi se pa lahko pozanimala ali je samski ali ne? Če ima otroka pa še ženo, je itak bolje da se ne smukaš okoli. Če je pa samski, pa to lahko.
Sam kolk mi je bad izgovor: "nimam časa"
Če ne drugega ga pa vprašaj zakaj noče iti na kavo? Da imaš ti občutek, da se ti izmika. Boš vsaj vedela pri čem si.
Uporabniški avatar
alina
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 28. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a alina » 19. Nov. 2005 13:34

poznam ta občutek, ko ne ješ in ne spiš, ko samo iščeš izgovore, da bi ga poklicala, ko pa to storiš, te pričaka naveličan glas, po možnosti nesramen in s tem je obup samo še večji. ne vem kaj naj ti rečem, ker ni neke prave rešitve....jaz živim iz dneva v dan in čakam tisti dan, ko ga bom končno pozabila :cry:
It looks like we could have made it baby...me and you!
Uporabniški avatar
virginiaNOmore
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a virginiaNOmore » 19. Nov. 2005 14:32

Pjotra, sej to je ko ne vem točno...Enkrat sm ga direkt vprašala, pa se mi je izmikal, kao da ni pripravljen za resne zveze(in pol ga vidim na eni fešti s spremljevalko, tako jo je sam poimenoval). Prstana nima (sam prstan lahk dobiš v enem dnevu), za otroka rabiš tud sam eno noč in devet mesecev in glede na to, da se že tri mesece nisva videla...boh ve.

Sej enkrat je neki reku, da mam sladoled v dobrem, ta bonus sm že pokurla, ko sma se enkrat po naklučju srečala. Zdej pa...ko da se zaletavam v zid iz armiranega betona:˝Punca sorči, nimam časa in tud ne vem kdaj ga bom mel˝ :roll:

Alina:midve bi se mogle dobit in skupi jokat. Ko bi tipi vedl kok živcev smo punce pripravljene zgubit zarad njih, bi nas mogoče mal bl spoštoval.
fishi
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 22. 4. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a fishi » 19. Nov. 2005 14:47

zakaj bi te pa bol spostoval samo zato ker ti zgubljas zivce zanj? kvecjemu manj, ker ve da ne cenis sama sebe in se mu meces pod noge, on te pa brca stran kot eno smet. sori, sj razumem da ti je tezko in bedno, samo a mislis da si ne zasluzis normalnega odnosa?
keep on smiling:)
Uporabniški avatar
alina
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 28. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a alina » 19. Nov. 2005 15:02

virginiaNOmore napisal/-a:Pjotra, sej to je ko ne vem točno...Enkrat sm ga direkt vprašala, pa se mi je izmikal, kao da ni pripravljen za resne zveze(in pol ga vidim na eni fešti s spremljevalko, tako jo je sam poimenoval). Prstana nima (sam prstan lahk dobiš v enem dnevu), za otroka rabiš tud sam eno noč in devet mesecev in glede na to, da se že tri mesece nisva videla...boh ve.

Sej enkrat je neki reku, da mam sladoled v dobrem, ta bonus sm že pokurla, ko sma se enkrat po naklučju srečala. Zdej pa...ko da se zaletavam v zid iz armiranega betona:˝Punca sorči, nimam časa in tud ne vem kdaj ga bom mel˝ :roll:

Alina:midve bi se mogle dobit in skupi jokat. Ko bi tipi vedl kok živcev smo punce pripravljene zgubit zarad njih, bi nas mogoče mal bl spoštoval.

komot :wink: ti kr povej kdaj :wink: mogoče mi bo pol celo malo boljše, ker trenutno me najbolj ob živce spravljajo prijatelji z izjavami, da naj ga pozabim, pa da je kreten,....mater bom že sama ugotovila to :evil: sam nej mi drugi ne govorijo grdo o njemu :!:
It looks like we could have made it baby...me and you!
Uporabniški avatar
inaa
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 9. 11. 2005
Kraj: tu pa tam

Neprebrana objavaNapisal/-a inaa » 19. Nov. 2005 17:58

js sm mela cist isti primer, enga tipa k se ze zlo doug prizadevam da bi se dobila pa je zmerej en izogorv (no in doug pomen par let)..seveda nocem silt ker bi to pomenl sam da tezim in tko, taka pa definitivno nocem izpadt tko da se mal distanciram pa sam vsak tolko pouprasam kaj in kako, pa enkt bo ze ratalo, ce ne pa tut ne.... :oops:
sn se prepricala da zarad enga tipa se pa niti slucajno ne bom sekirala in matrala ce on ne smirgla!! :twisted:
Zivljenje je piskotek!
Uporabniški avatar
Refluxe
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 18. 11. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Refluxe » 19. Nov. 2005 23:34

nogica napisal/-a:Čaki ... Če te prou razumem, ga samo opazuješ in upaš, da se bosta kje srečala? A poznata se sploh?
Khmm, kaj pa če bi kdaj pristopila do njega, ga lepo pogledala, povabila na pijačko, ko bo meu pavzo v službi ali kaj v tem stilu?
Včasih morjo tut punce poskrbet za prvi korak in jst upam, da ti bo ratal :)

+1 :)
fantov kavalirjev je use manj. poljuni v roke in na delo, ce hoces da bo kdaj tvoj ker se sam ocitno ne bo spomnil :P
I can forgive and I’m not ashamed to be the person that I am today
Uporabniški avatar
micamaca
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 11. 8. 2004
Kraj: Žabji dol

Neprebrana objavaNapisal/-a micamaca » 20. Nov. 2005 1:38

virginiaNOmore napisal/-a:Kje dela? IJS...

hm, tm pa tud jst marskoga poznam :razz: ... upam da ni kak fizik :D ...

drgač te popolnoma razumem, se pa tud strinjam s tem, kar je napisala Angel girl... pa ne tok zaradi same vsebine napisanega ampak zato, ker je dostikrat na žalost v takih situacijah edino "klofuta" tista, ki te postavi na realna tla in te tolk zbrihta, da prej al slej ugotoviš, da res nima smisla... govorim iz lastnih izkušenj... :?
edino tako te lahko potolažim da ti povem, da se s starostjo človek tudi nauči vedno bolj kontrolirat svoja čustva ker ve, da pač ne more z glavo skozi zid...
skratka upam, da boš to čimprej spoznala, ker gre veliko preveč živcev v nič za nič... saj poznaš tist rek... tisti ki te spravi v jok ni vreden tvojih solz... kdor pa bo vreden tvojih solz te ne bo spravljal v slabo voljo
Uporabniški avatar
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 17. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Jochie » 20. Nov. 2005 8:18

nimam kaj drugega narediti, kot kopirati svoj post iz teme "Priznala sem, vendar ne vem ce je prav (custva)"

Jochie napisal/-a:se moj odgovor...ko spoznam zensko, dokaj hitro vem (cutim), kaksen odnos sem z njo pripravljen imeti... imam pa v grobem 3 vrste odnosov:

- zensko bi si lahko predstavljal ob sebi do konca svojega zivljenja
- zenske si ob sebi ne morem predstavljati vse svoje zivljenje, me pa fizicno privlaci in/ali mi je zanimiva, zabavna itd...torej v postev pride lahko le avantura oz. sex prijateljstvo ali prijateljstvo ali kakrsnkoli drug odnos....
- z zensko sva kot ista pola na magnetu....torej se 100% odbijava.

zato ob prebiranju vasih postov, tudi v drugih topicih, menim, da ce imate nek nekajmesecni odnos z moskim, ki pa ni odnos partnerstva, bo tako tudi ostalo, ce seveda ne boste zahtevale partnerstvo.... ko boste zahtevale partnerstvo, se bo moski odmaknil, ker se bo ustrasil oz. se bo pocutil utesnjenega, oz. stisnjenega ob zid...
pac, vasi moski na zacetku odnosa niso bili iskreni, pa vam tega niso povedali... jaz npr. ze na zacetku dam vedeti zenski, da si je ne morem predstavljati ob sebi vse svoje zivljenje, zato zelim, da se ne zaljubi vame...

to je to, moje mnenje je, da greste naprej....

se tole, ne verjamem, da je moski lahko taksen "smotko", da ce mu je zenska vsec in ce mu hkrati daje ocitne znake, da je on njej vsec, da ta moski ne bo nic naredil....v tem primeru moski prav gotovo bo ukrepal, bo osvajal, bo naredil prvi korak! torej dekleta, ce moski ne naredi prvega koraka in mu ve dajete ocitne znake naklonjenosti, pomeni, da ga ne zanimate...

Vrni se na O moških

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov