Zaradi njega sem ko zmešana kokoš
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
virginiaNOmore - Komunikatorka
- Na forumu od: 1. 8. 2005
Kak se že tistmu ko na konc rečeš? EPILOG?
Evo, EPILOG na tole štorijo!
Šla sem na fešto našega faksa in tam spoznala super dečkota, zaradi katerega sem se naslednji dan prav sanjavo šetala mimo IJS, brez da bi sploh pomislila na tega, o katerem je ta tema govorila. Zdej še po enem tednu (od takrat do danes je en teden in en dan) se smejim ko hodim po cesti, mi je lepo z njim, ko cele dneve skupi visiva in spoznavam njegove prijatelje, ful me je sprejel in kot kaže IMAM FANTA! čeprav ni še vse uradno
No, naslednji dan po tisti žurki, sem srečala tega dripca smotanga, ki ne ve kaj bi sam s sabo. Ja ker zegen! Ja prav dan mi je pokvaril. Skrata, tip se je ful zapustil(niti obrit se mu očitno ne da več vsak dan) in kot kaže ma resne probleme s samim seboj. V trenutku, ko sm ga vidla, ko sm vidla njegove zmedene oči, mi je blo jasn, da nimam z njim kaj počet in da res k vsaki nesreči ena sreča pride.
Lep dan vsem, jst ga bom vsekakor imela
Šla sem na fešto našega faksa in tam spoznala super dečkota, zaradi katerega sem se naslednji dan prav sanjavo šetala mimo IJS, brez da bi sploh pomislila na tega, o katerem je ta tema govorila. Zdej še po enem tednu (od takrat do danes je en teden in en dan) se smejim ko hodim po cesti, mi je lepo z njim, ko cele dneve skupi visiva in spoznavam njegove prijatelje, ful me je sprejel in kot kaže IMAM FANTA! čeprav ni še vse uradno

Lep dan vsem, jst ga bom vsekakor imela

-
puma - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 21. 8. 2004
- Kraj: na drugi strani ... morskega travnika, kjer se preliva Ljubezen ... skrita v kapljici Vesolja...
kaja25 napisal/-a:Rada bi da se zjasni ali sva skup al ne.Nazadnje mi je rekel da njegova punca ne bo kadila ne bo po gostilnah hodila. Po drugi strani pa me je nonstop kontroliral kje sem kaj delam kam grem.... Od faita naprej pa je to bol tak. Ko sem mu rekla naj pove zakaj je sploh z mano mi je rekel naj ga ne napenjam. Potem pa sem mu rekla naj mi pove oziroma prizna da je z mano zaradi sexa pa je rekel da naj neham pa sem kar vztrajala potem je pa rekel: To si ti hotela da ti rečem ja s tabo sem zaradi sexa ampoak to si ti hotla slišat. Zdaj se nisva slišala že 5 dni. Če mu pa karkoli rečem mi pa reče kaj si pa tečna saj se bova videla. Totalna zmeda. Pri sexu čutim da ni vse brez čustev ne vem koliko jih pa je . Kaj naj naredim???
ne poznam tvojega tipa, ampak poznam veliko primerov, kjer se tipi tako obnašajo kot si opisala, in taki tipi se nočejo zjasnit, ker vedo da bodo izgubili tisto, za kaj so(je) s tabo ... zarad sexa.
ko pa bo (če bo) prišla neka boljša bo pa takoj vedel kao kaj hoče

in če tebi ni dovolj in te neka scena ubija, zakaj se potem mučiš ...
-
puma - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 21. 8. 2004
- Kraj: na drugi strani ... morskega travnika, kjer se preliva Ljubezen ... skrita v kapljici Vesolja...
virginiaNOmore napisal/-a:Kak se že tistmu ko na konc rečeš? EPILOG?
Šla sem na fešto našega faksa in tam spoznala super dečkota, zaradi katerega sem se naslednji dan prav sanjavo šetala mimo IJS, brez da bi sploh pomislila na tega, o katerem je ta tema govorila. Zdej še po enem tednu (od takrat do danes je en teden in en dan) se smejim ko hodim po cesti, mi je lepo z njim, ko cele dneve skupi visiva in spoznavam njegove prijatelje, ful me je sprejel in kot kaže IMAM FANTA! čeprav ni še vse uradnoNo, naslednji dan po tisti žurki, sem srečala tega dripca smotanga, ki ne ve kaj bi sam s sabo. Ja ker zegen! Ja prav dan mi je pokvaril. Skrata, tip se je ful zapustil(niti obrit se mu očitno ne da več vsak dan) in kot kaže ma resne probleme s samim seboj. V trenutku, ko sm ga vidla, ko sm vidla njegove zmedene oči, mi je blo jasn, da nimam z njim kaj počet in da res k vsaki nesreči ena sreča pride.
![]()
Lep dan vsem, jst ga bom vsekakor imela![]()
a ni potem smešno, ko vidiš čemu zaradi česa si sama sebe mučila

me pa zanima, kaj pomeni kratica IJS
-
virginiaNOmore - Komunikatorka
- Na forumu od: 1. 8. 2005
IJS pomeni inštitut jožef stefan.
Pač zakaj se mi je zdel zanemarjen in tko...to je moja stvar, glavn je, da sm ga izbila iz glave in ne mislim več nanj in se imam lepo in zunaj sneg pada, men pa rožice cvetijo.
Pač zakaj se mi je zdel zanemarjen in tko...to je moja stvar, glavn je, da sm ga izbila iz glave in ne mislim več nanj in se imam lepo in zunaj sneg pada, men pa rožice cvetijo.
-
trnuljčica - Sramežljivka
- Na forumu od: 8. 6. 2005
O to je pa prov lepo slišat, da se ti je tko lepo izšlo vse skupi pa velik sreče v tej novi fresh ljubezni 

- zabica=D
- Sramežljivka
- Na forumu od: 25. 5. 2009
- Kraj: Škofljica
umm ja.. jst sm pa že dobro leto zalublena in čiis zatreskana u bratovga najbolšga prjatla. moj brt je preveč zaščitniški in na misl, da bi mene rihtu skomerkol al mi pa usaj mal pomagu je že čiis preveč zanga
ampk useen ga mam najrajš na svetu*
učasih se pogovarjava in mi je že povedu, da sm temu prjatlu ušeč in use...in, da me misl na naslednem house partyu mal tko zapecat.. no sam tega house partya še nism dočakala. no pa sej ni važn. zdej se že ene 2 mesca znim pogovarjam prek interneta. nimam pojma al sm mu ušeč al ne..velik je znakov da sm mu, ampk tko tško je žvet v tej nevednosti. učasih zgubim use upe in sm čis na dnu in jokam, pol ga pa nasledn dan srečam pa me z avtom zapele dumou in sm spet čiis srečna in zalublena do ušes!!!
Zanima me, če smo ženske res took brez hrbtenic, da tkoj podležemo moškim, ki nam samo z enim pogledom ogrejejo našo srce, da nam je lahko toplo še za naslednji dve zimi. Jaz sem nora na ta njegov pogled ( tok hudičevo dobr pogled
), pa ne samo na pogled...njegov nasmeh, da ne začnem o njegovem nasmehu, ki me vsakič spravi v ekstazo. Oh ja, ko bi bla js rada znim. Pa čeprav bi "z njim" pomenilo le, da bi me učil kako kaditi obročke z vodno pipo ali se smejal mojim supergam brez vezalk. In vedno, ko smo skupaj prekršim enega izmed "kaj-takega-pa-ne-bom-nikoli-poskusila" pravil. Skratka fant pri katerem se mi tako ali drugače šibijo kolena. On je took simpatičn pa prijazn pa humorn pa lep pa za volanom je toook sexy!!! (pa takrt ko pleza al pa igra odbojko al pa kitaro...ma dej, u usakm pogledu je toook sexxy).
In najhujš je to, da če pomislm, da nebi bla več tok vanga bi se počutila prazno in klavrno...tut če to da sm vanga pomen, da sm nesrečna, mi je bl ušeč kot da nebi bla. madoniša, kok sm js zmedena. in to že celo leto!!
PS. naj mi nuben ne reče da nimava šanse pa da naj pozabm nanga, ker jih dejansko imam. še sama vem to

Zanima me, če smo ženske res took brez hrbtenic, da tkoj podležemo moškim, ki nam samo z enim pogledom ogrejejo našo srce, da nam je lahko toplo še za naslednji dve zimi. Jaz sem nora na ta njegov pogled ( tok hudičevo dobr pogled

In najhujš je to, da če pomislm, da nebi bla več tok vanga bi se počutila prazno in klavrno...tut če to da sm vanga pomen, da sm nesrečna, mi je bl ušeč kot da nebi bla. madoniša, kok sm js zmedena. in to že celo leto!!

PS. naj mi nuben ne reče da nimava šanse pa da naj pozabm nanga, ker jih dejansko imam. še sama vem to

- Mahagonij
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 24. 11. 2005
- Kraj: LJ
To se tudi jaz sprasujem lol. Pomojem da ste na drogah. Dopamin šopa v mozganih na polno. Ko berem custvene izlive se zavedam, da ne bom nikoli tako usekan, a hkrati tudi nikoli ne bom dozivljal stvari tako intenzivno. Pa se potem sprasujem a zato ker sm moski al zato ker sem hladna oseba.zabica=D napisal/-a:Zanima me, če smo ženske res took brez hrbtenic, da tkoj podležemo moškim, ki nam samo z enim pogledom ogrejejo našo srce, da nam je lahko toplo še za naslednji dve zimi.
Men and women agree on one thing: they both distrust women.
- Mahagonij
- Cosmopsiho
Zenske imate ubistvu idealen deal v lajfu. Na veliko uzivate v intenzivnih custvih, dece pa izkoriscate za varnost pa stabilnost, ker vecinoma ne nihamo v ekstreme, ampak smo skos nekje nasredi. 

- Chuxsta
- Sramežljivka
- Na forumu od: 25. 5. 2008
Mahagonij napisal/-a:Zenske imate ubistvu idealen deal v lajfu. Na veliko uzivate v intenzivnih custvih, dece pa izkoriscate za varnost pa stabilnost, ker vecinoma ne nihamo v ekstreme, ampak smo skos nekje nasredi.
Hmm meni se pa zdi da sem mrzel kot jeklo

P.s. ..super slikca mahagonij ^^
- Mahagonij
- Cosmopsiho
Nasredi sm mislu po pocutju, ne pa hladnosti. Zenske pogosto nihajo iz manije v depresijo. Obdobjem izjemne srece, sledijo obdobja intenzivne depresije. Oboje ima nekaj skupnega, mocni mocni obcutki, ki sproscajo veliko psihoaktivnih snovi v mozganih. Zato je veliko zensk zasvojenih z mocnimi custvovanji, podobno kot bolestni gamblerji. Take so potem rade v zvezah, kjer odnos mocno niha in je strasten, ponavadi zato ker je tip kreten, ki ji dela pizdarije pol je pa obcasno priden.
Moski smo ponavadi po pocutju nekje na sredi, in se nas ne premakne tako hitro. (so pa izjeme in pa dusevni bolniki).
Tko bom reku, vcasih se mi dozdeva, da jaz vidim svet crno-belo oziroma sivo, zenske pa v barvah.
Moski smo ponavadi po pocutju nekje na sredi, in se nas ne premakne tako hitro. (so pa izjeme in pa dusevni bolniki).
Tko bom reku, vcasih se mi dozdeva, da jaz vidim svet crno-belo oziroma sivo, zenske pa v barvah.

Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov