Zaradi njega sem ko zmešana kokoš
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
virginiaNOmore - Komunikatorka
- Na forumu od: 1. 8. 2005
Angel girl: Eh, kak psihopat! Dej no. A zdej nej na faks hodim po daljši poti, da se bom izognala Jamovi? A dej no. Po moje ti mojega problema nisi čist poštekala. Poleg tega sem jst na začetku ponudila prst, on je pa zagrabu celo roko in tako sva postala prijatelja praktično na njegovo željo, ne na mojo. Zdej pa mam. Jst sm se zalubla v njega, on pa je zaljubljen v svoje delo. So what, če grem mim njegove službe? Ne kličem ga, zadnji mail sem mu pisala pred tremi tedni, pa še to je bla e-razglednica, za katero je bil celo vesel, da jo je dobil...Ne bi rekla, da mu glih diham za ovratnik in da sem ko psihopat.
In ja, vem da je treba z leti s pametjo kontrolirat čustva in to tudi počnem, sam ko je počilo, se nisem napila, nisem se šla v KMŠ-ja vesit po enmu drugmu, nisem ga klicala, ampak sm se skašla na Cosmo forumu. Mislim, ko da je to kak greh al kaj. A bi res blo bolš, da se še naprej in naprej zadržujem, da bom na koncu ko tempirana bomba? Vem, da ne morš bit z vsakim celo življenje. Jst sm za njega mislila, da sma si usojena, zdej pa se posipam s pepelom in upam, da mi bo naklonjeno, da boma šla enkrat na pijačo, da vidim, če je bilo moje mišlenje o njem pravo, ali je bila kriva megla na očeh in ga bom naenkrat videla v povsem drugi luči, ki mi ne bo tako všeč. Pa še nekaj...Sam mi je priznal, da ima probleme s stiki z ljudmi.
In ja, vem da je treba z leti s pametjo kontrolirat čustva in to tudi počnem, sam ko je počilo, se nisem napila, nisem se šla v KMŠ-ja vesit po enmu drugmu, nisem ga klicala, ampak sm se skašla na Cosmo forumu. Mislim, ko da je to kak greh al kaj. A bi res blo bolš, da se še naprej in naprej zadržujem, da bom na koncu ko tempirana bomba? Vem, da ne morš bit z vsakim celo življenje. Jst sm za njega mislila, da sma si usojena, zdej pa se posipam s pepelom in upam, da mi bo naklonjeno, da boma šla enkrat na pijačo, da vidim, če je bilo moje mišlenje o njem pravo, ali je bila kriva megla na očeh in ga bom naenkrat videla v povsem drugi luči, ki mi ne bo tako všeč. Pa še nekaj...Sam mi je priznal, da ima probleme s stiki z ljudmi.
-
*teyci* - Komunikatorka
- Na forumu od: 7. 10. 2005
to pa poznam ja..ko toneš sam zard eniga...bedniga...tipa, ki nima jajc da bi reko ej ne zanimaš me ali karkoli. lubica, zamoti se z nečim, ne razmišljaj toliko o njem, ker zgleda da si se čist obsedla z njim...je to vredno??
bodi med ljudmi in ne glej če bo šo tam mimo, ali bo v tistem lokalu, ali zdaj spi,ali je...to te uničuje...
aja pa ne klicari ga več pa niti piši NIČ!!
bodi med ljudmi in ne glej če bo šo tam mimo, ali bo v tistem lokalu, ali zdaj spi,ali je...to te uničuje...
aja pa ne klicari ga več pa niti piši NIČ!!
vsak dan je nov dan, zato se prebudi nasmejan, in probleme daj nastran!!
-
čokoladka007 - Sramežljivka
- Na forumu od: 12. 6. 2005
- Kraj: Near Heaven
Jaz bi tut rekla,da če nikol nima časa zate,da pol ga pa že ne zanimaš!
Zdaj bi bil pravi čas da pride kak drug mimo in se vanjga zagledaš! Emm,sicer pa ,poišči resnico..vprašaj ga direkt kar te zanima in muči...!
Zdaj bi bil pravi čas da pride kak drug mimo in se vanjga zagledaš! Emm,sicer pa ,poišči resnico..vprašaj ga direkt kar te zanima in muči...!
- kaja25
- Sramežljivka
- Na forumu od: 6. 12. 2005
zdravo!
sem 25-letno dekle in imam podobno težavo kot ti. Jaz svojega tipa v narekovajih sploh ne razumem. V narekovajih pa za to, ker se noče zjasnit kaj se dogaja med nama. Med nama se stvari dogajajo že 3 mesece. Ker sva oba v isti službi sva previdna pri tem(ista služba druga lokacija). Oba sva veliko zasedeno,oba obiskujeva fax tako , da nama tudi zmankuje časa. Problem pa je v tem, da se ne razjasni. Po eni strani ga razumem, da ne govori o svojih čustvih po drugi strani pa bo slej ko prej moral. Že dvakrat sem poskusila končati to razmerje, ker me ubija to da ne vem kaj sva si. Vsakič ni hotel sprejeti tega, po drugi strani pa sem ga napenjala maxsimalno pa še full nažgana sem bila saj drugače mu ne bi nič rekla. Vsak normalen moški bi se obrnil in me pustil ker sem šla res čez vse limite. Nekaj mora čutiti do mene če ne bi me poslal v k. Kaj ve mislite. Popolnoma sem zmedena. Prosim za vaše mnenje. Hvala
sem 25-letno dekle in imam podobno težavo kot ti. Jaz svojega tipa v narekovajih sploh ne razumem. V narekovajih pa za to, ker se noče zjasnit kaj se dogaja med nama. Med nama se stvari dogajajo že 3 mesece. Ker sva oba v isti službi sva previdna pri tem(ista služba druga lokacija). Oba sva veliko zasedeno,oba obiskujeva fax tako , da nama tudi zmankuje časa. Problem pa je v tem, da se ne razjasni. Po eni strani ga razumem, da ne govori o svojih čustvih po drugi strani pa bo slej ko prej moral. Že dvakrat sem poskusila končati to razmerje, ker me ubija to da ne vem kaj sva si. Vsakič ni hotel sprejeti tega, po drugi strani pa sem ga napenjala maxsimalno pa še full nažgana sem bila saj drugače mu ne bi nič rekla. Vsak normalen moški bi se obrnil in me pustil ker sem šla res čez vse limite. Nekaj mora čutiti do mene če ne bi me poslal v k. Kaj ve mislite. Popolnoma sem zmedena. Prosim za vaše mnenje. Hvala
-
kepka - Cosmofrik
- Na forumu od: 24. 10. 2004
kaja25 napisal/-a: Že dvakrat sem poskusila končati to razmerje, ker me ubija to da ne vem kaj sva si.
pomoje si si ze s tem stavkom odgovorila.
kaja25 napisal/-a:Vsakič ni hotel sprejeti tega, po drugi strani pa sem ga napenjala maxsimalno pa še full nažgana sem bila saj drugače mu ne bi nič rekla. Vsak normalen moški bi se obrnil in me pustil ker sem šla res čez vse limite. Nekaj mora čutiti do mene če ne bi me poslal v k.
sicer te tu ne razumem cisto ampak - moje mnenje: 3 mesece ni veliko ni pa malo, mislim, da bi se v tem casu odprl, ce bi se hotel. ne vem, ce je smiselno drezati vanj, morda poskusi se enkrat, sicer pa ti ocitno ne odgovarja, ce te tako razmerje ubija, kajne? tudi ce nekaj cuti do tebe, to tebi ocitno ni dovolj
Reality is that which, when you stop believing in it, doesn't go away.
- kaja25
- Sramežljivka
Rada bi da se zjasni ali sva skup al ne.Nazadnje mi je rekel da njegova punca ne bo kadila ne bo po gostilnah hodila. Po drugi strani pa me je nonstop kontroliral kje sem kaj delam kam grem.... Od faita naprej pa je to bol tak. Ko sem mu rekla naj pove zakaj je sploh z mano mi je rekel naj ga ne napenjam. Potem pa sem mu rekla naj mi pove oziroma prizna da je z mano zaradi sexa pa je rekel da naj neham pa sem kar vztrajala potem je pa rekel: To si ti hotela da ti rečem ja s tabo sem zaradi sexa ampoak to si ti hotla slišat. Zdaj se nisva slišala že 5 dni. Če mu pa karkoli rečem mi pa reče kaj si pa tečna saj se bova videla. Totalna zmeda. Pri sexu čutim da ni vse brez čustev ne vem koliko jih pa je . Kaj naj naredim???
-
kepka - Cosmofrik
- Na forumu od: 24. 10. 2004
jaz te ne razumem, zakaj izsilis iz cloveka priznanje, da je s tabo zarad sexa, ce te to potem muci jaz ti svetujem, da ga pustis na miru, ce mu je kaj do tebe, bo ze prisel nazaj - mogoce si ga pa odgnala stran s svojim sprasevanjem. ce pa smem pripomnit, se mi tisto, kar si napisala, da ti je rekel "kaj si tecna se bova vidla" in pa "moja punca ne bo kadila in ne bo po gostilnah hodila" in se to, da te nadzira - ne zdi ravno najbolj fajn, ampak vlece na control freaka. sama se bos morala odlocit, ampak a se ti res zdi da bo takle sanjski fant
Reality is that which, when you stop believing in it, doesn't go away.
- kaja25
- Sramežljivka
Se strinjam s tvojim mnenjem, ni sanjski je pa nekdo, ki mi veliko pomeni in s katerim se imam lepo. Ne razumem pa njegovega obnašanja.
Vem da ni to vse vendar prehitro odreagirat in spet nepravilno kot takrat ko sem ga napenjala, vendar sem tak tip da si moram bit na jasnem, moram imeti razčiščene pojme. Nimam pojma kaj naj naredim?
Vem da ni to vse vendar prehitro odreagirat in spet nepravilno kot takrat ko sem ga napenjala, vendar sem tak tip da si moram bit na jasnem, moram imeti razčiščene pojme. Nimam pojma kaj naj naredim?
-
Zvoncica - Cosmofrik
- Na forumu od: 4. 11. 2005
- Kraj: Ljubljana
hm... kaj pa ce mu das mal miru pa uzivas v lepih trenutkih? jz se vcasih namerno zadrzim da ne tecnarim zarad brezveznih traparij pa je svet takoj lepsi.
ce ti ne rece direkt da hod s tabo pomoje nista uradno par. sploh k se vlece ze 3 mesece, tm ene 2 tedna bi se blo za razumet.
ce ti ne rece direkt da hod s tabo pomoje nista uradno par. sploh k se vlece ze 3 mesece, tm ene 2 tedna bi se blo za razumet.
- MUMI
- Sramežljivka
- Na forumu od: 25. 11. 2005
Zvoncica napisal/-a:mogoce pa enostavno noce hodt s tabo?
vem da je to ful bedno slisat... sam vcasih so stvari k zgledajo komplicirane prav enostavne
Se strinjam. Tip mogoče ne zna povedat...škoda, pa tako star ( pardon - odrasel ).
Nima smisla.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot]